A co sa tyka bioinzinierstva tak si pozrite ako by to mohlo dopadnut vo filme: Resident Evil alebo Evolution, Stroj casu a v mnohych inych moznych buducnostiach....
Nesmrtelnost
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ta posledna alternativa je najrealnejsia a osobne sa s nou stotoznujem. Ale aby clovek dokazal dlho zit a zachovat si aj mladost, treba rozvijat aj ducha a nie len zdravo jest. Duchovnym rozvojom sa zvysuje vibracny kmitocet hmotneho tela, stava sa jemnejsie, ocistuje sa od negativnych fyzickych i psychickych vplyvov.azimut3 napísal:Ludia ani jeden tu nespomenul takuto vec: Keby sme vsetci nesmrtelny tak co: narodime sa a uz nerastieme? alebo sa narodime a stale starneme? a ak by sme nestarli tak ako by sa z nas mohli vyvyjat dospely jedinci ktory by plodili dalsich? alebo by sme narastli do urciteho vekoveho vyzoru(asi tak 20rokov) a potom uz tak ostaly???![]()
![]()
podla mna je to uplne strasne! ja by som nechcela byt nesmrtelna, vsak kazdy musi raz skoncit, a pokial ma niekto pocit, ze v zivote nieco zabudol, tak sa mal postarat o to, aby nezabudol (zit pre pritomnost, ako mi povedal moj kamos)...nemyslim si, ze je to dobre riesenie a ak by sa to vedci naozaj pokusali praktikovat, tak si myslim, ze by sa zo strany ludi stretli vo vacsine s negativnym postojom
-
will.i.am
Darca
Ja by som sa nechcel dozit tolko rokov. Tak max 100-150, viac by to uz bola asi nudastans napísal:Všetci by sa chceli dožiť straaaaašne veľa rokov, ale nikto nechce byť starý - to nejde dokopy. Keby ste zostali mladí stále a boli svedkami ako okolo vás všetko stárne - priatelia, kolegovia, vaša generácia a vaše deti.... nechcel by som.
-
Marko5211
Medium Professional
ludia je viac nez jasne ze take cosi nas raz caka ale teraz tu stojime pred inou otazkou ...sme to schopny prijat ...popr zniest???nieje tazke si to predstavit ale je tazke vobec s tym zit...priroda to proste tak zariadila aby vsetko bolo v rovnovahe zivt-smrt ,zima-leto jar-jesen proste vsetko...ale my ludia si to nevazime...ved si len predstavte ze by sme zili navzdy pod touto atmosferou ktora je uz teraz na carach...kysle dazde topenie ladovcou zemetrasenia...zaplavy vsetko je to strasne...staci sa nad tym zamysliet...
-
Dawn
Medium Star
-
azimut3
Medium Expert
Netvrdim, ze teraz sa zije najlepsie. Ludom sa nikdy a nikde nebude zit dobre s ich narokmi. Ale tvrdim, ze svet sa neruti do zleho. Podla mna ma svet buducnost. uz davno je po studenej vojne a este dlhsiu dobu dalsia svetova vojna nepride(aspon dufam). Svet sa napravi, ked ludom dojde co s nim robia a ono im to pomaly dochadza.kandler napísal:Bullshit. Vsetci trepu, ze svet sa ruti do sraciek, ale to je totalna pi****na. Pravda je taka, ze na zemi sa nikdy nezilo lepsie ako v sucasnosti.
mno je pravda ze ludom sa zije asi najlepsie, ale zvysku planety sa rapidne zhorsili podmienkykandler napísal:Bullshit. Vsetci trepu, ze svet sa ruti do sraciek, ale to je totalna pi****na. Pravda je taka, ze na zemi sa nikdy nezilo lepsie ako v sucasnosti.
no a byt nesmrtelny by vecsinu asi po par storociach omrzelo .
si teraz dobre zadrel ale nevadi. vsetko sme si do... dobre sa ti zije v smrade od aut, cigaret, ked si v samich srackach (nie doslova), vsade vidis bordel...kandler napísal:Bullshit. Vsetci trepu, ze svet sa ruti do sraciek, ale to je totalna pi****na. Pravda je taka, ze na zemi sa nikdy nezilo lepsie ako v sucasnosti.