Nespavosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Momentalne, ked si pozriete cas prispevku, tak zistite, ze mam podobny problem. O 40 minut mam ist do prace a nespal som dnes vobec. :? Za kazdu radu budem vdacnny.

EDIT: Zaspavam, ledva vidim teraz. Cestou som sa spal snad vsade. Na lavicke, na zastavke, v autobuse, v trolejbuse - den sa este len zacina. :(
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no ja spávam v priemere tak 6-7 hodín denne. no pred rannou zmenou, len 3 až 5 hodín :arrow: budíček o 03:30. ale potom tak raz týždenne to musím dobehnúť :wink:

toto, ale nie je p4rov prípad, ja som na nočnej
Lord_3D
Addict
Addict

Re: Nespavosť

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Reli.c napísal:Kámo keď iba v lete, tak podľa mňa bude problém v tom, že máš v izbe hrozne teplo (poznám to z vlastnej skúsenosti) ... ja to robím tak, že predtým ako pôjdem spať, sa osprchujem, a potom spinkam ako ten chlapček na mojom avatare (babätko) :lol: (robím si srandu) :) ... skús a možno to zaberie ... u mňa to to pomáha na 100 % :)
tak to skusim nebuduce leto :lol: diky za radu.--
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Podla mna pokial sa tento problem opakuje...uz je to choroba a treba navstivit odbornika...Ale pokial nevies zaspat raz do tyzdna ako ja, nic to neznamena, jednoducho si rozruseny z buduceho/predchadzajuceho dna. Mne pomaha v noci sa najest :P
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nespavosť

Príspevok od používateľa miki690 »

Dr. Pepper napísal:ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ?
ja poznam dost dobru vec na spanie... tvrda praca or nejaky sport ... chod si zabehat pred spanim , daj si potom horucu sprchu a uvidis ze budes hajat ako babetko ;)
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som mala taky isty problem asi pred 2 rokmi...vecer som isla normalne spat,ale nemohla som zaspat a bola som hore asi do 4,kedy som uz zaspala od unavy...a na 2.den som sa tesila,ze sa uz konecne vyspim a zase to iste...skusala som vselico-dokonca som pocitala asi do 3000,ale potom ma to uz prestalo bavit...nakoniec som znova nejako zaspala(asi o pol 5) a na 2.den som bola v skole dost mimo...potom sa to uz neopakovalo tak dlho do noci,ale bezne mam problem zaspat.niekedy aj 2 hodiny lezim v posteli a prehadzujem sa...obcas mi pomoze hudba,ktoru pocuvam do uplneho vycerpania a potom uz nejako zaspim
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

cez vikend odorucam riesit tak, ze si vyjdes niekam na bike, tak ako ja minule, slapaky, bez zastavenia to vyriesia...a nie len tak ze na hodinku, pekne 8 hodin out :D
kamarat vravi ze ked nevie zaspat tak si stale vyho*i a pohoda :lol:
ja zvyknem pustat mp3, ale vravim ze stym nemam vobec problemy, kedze pondelok rano stavam na nultu, cize ciklus vikendoveho spania sa velmi rychlo zmeni :D, napr teraz uz zaspavam :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No mne sa tiez casto stava ze nemozem spat, ale v poslednom case dost efektivne pomaha vodna fajka :wink:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

nordkapp_pb napísal:...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...

.. aby som nebol premazany: .... vybehni si len tak von zabehnut na pol hodku ...ak nemas z nejakeho dovodu moznost tak rob kliky a podobne namahavosti doma :-D .. dost to pomaha ....
dobre ti to je*e
ako sa tak dobre napumpujem a potom sa posteli trasem a neviem zaspat.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja ti moc neporadim len kcem povedat ze obcas by mi nespavost bodla. :wink:
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

este to tu nik nespomenul.......raz som vyskusal https://secure.ilekaren.sk/default.asp?lang=svk

inak kopu praskov najdete na https://secure.ilekaren.sk/default.asp?lang=svk

- tie ostatne do 200sk neodporucam vobec, nejake mam vyskusane ale su to zbytocne vyhodene penieze, v tomto na mna ozaj mozete dat. Spim cca 3-4 hodiny denne, ale predtym som nespal vobec..(nejsom nezamestnany :lol: )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ice7: Skvele odkazy si sem dal, nic na konkretny vyrobok :D
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

hojko napísal:ice7: Skvele odkazy si sem dal, nic na konkretny vyrobok :D
//: nj uz ma to napadlo https://secure.ilekaren.sk/pages/skupin ... 3&lang=svk :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kristy_na
Novice
Novice

nespavosť

Príspevok od používateľa kristy_na »

tak o tej ja môžem aj basne pisať...cez týždeň sa mi ešte ako tak podari zaspať ale cez vikend nemôžem, je to jediny čas keď si môžem oddychnuť a proste mi to nejde..a viete čo je najhoršie?že ja už idem do postele s tym že dokelu čo ak nezaspim a potom just nezaspim...je to naprd...
Ale z takych voľne predajnych veci vam môžem odporučiť MALATONIN je to taky vyživovy doplnok mal by pomôcť zaspať a nie je navykovy...vylučuje ho aj naše telo pred spankom pôsobi na ukludenie a ma navodiť odpočinok..mne cez týžden pomaha ale jak príde vikend nepomôže nič...najhoršie je to čakanie na spanok ktory neprichadza
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

dobre a co mi poradite ked sa celu nedelu valam na gauci kukam TV abo drtim PC a o takej 22:00 idem lahnut???

nekedy ked ma to uz fakt sere vyberem mobil zacnem sa hrat,nech sa mi nejak te ociska unavia ale musi byt neco aby som pekne zabuval :lol:

mozno psycholog ci psychiater :lol:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

niekedy som ho maval, ale teraz nie :lol: jak chcem pozerat nejaky film o 23:00 normalne nevydrzim... sa mi zatvoria oci a uz ich ani neotvaram :lol:
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

p4ra napísal:Momentalne, ked si pozriete cas prispevku, tak zistite, ze mam podobny problem. O 40 minut mam ist do prace a nespal som dnes vobec. :? Za kazdu radu budem vdacnny.

EDIT: Zaspavam, ledva vidim teraz. Cestou som sa spal snad vsade. Na lavicke, na zastavke, v autobuse, v trolejbuse - den sa este len zacina. :(
hmm ak ti mozem poradit dve veci

kup si lepsiu postel...ja som mal staru rozkladaciu a tiež sa mi zle zaspavalo teraz mam z jelinek.sk a pohoda

ked si rano unaveny tak vypi nejaky ten redbull (ktory ti vlastne doda glukozu do mozgu ale tu energiu co mas ako keby si pozicias na dlh .. tj budes to musiet dospat) a mozno ked budes vecer viac unaveny sa ti podari zaspat v pohode
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

bez predpisu je dobry Melatonin,ale lekar by Ti mohol bez problemov predpisat Hypnogen(zolpidam).a je to aj lacnejsie,ked nieco doplati poistovna
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

nordkapp_pb napísal:...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...
a ty si uz vypite mal? neviem ale pravidelne ked dojdem v piatok sa sobotu domov tak zaspim v prvej sekunde pri kontakte s postelou :lol: a nikdy sa mi nestalo ze by som vtedy nezaspal kvoli nevolnosti a ani nikoho takeho nepoznam...dojdem domov padnem na postel jak kabela a spim...

...a v normalne dni mavam problem z nespavostou velmi zriedkavo a vacsinou mi pomaha ked unavim oci ci uz citanim alebo ked cumim na monitor ci na telku...a este pred spanim vacsinou jedavam, viem ze to neni zdrave ale co uz hladny spat ist nemozem...
Napísať odpoveď