Nespavosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

dobre a co mi poradite ked sa celu nedelu valam na gauci kukam TV abo drtim PC a o takej 22:00 idem lahnut???

nekedy ked ma to uz fakt sere vyberem mobil zacnem sa hrat,nech sa mi nejak te ociska unavia ale musi byt neco aby som pekne zabuval :lol:

mozno psycholog ci psychiater :lol:
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

niekedy som ho maval, ale teraz nie :lol: jak chcem pozerat nejaky film o 23:00 normalne nevydrzim... sa mi zatvoria oci a uz ich ani neotvaram :lol:
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

p4ra napísal:Momentalne, ked si pozriete cas prispevku, tak zistite, ze mam podobny problem. O 40 minut mam ist do prace a nespal som dnes vobec. :? Za kazdu radu budem vdacnny.

EDIT: Zaspavam, ledva vidim teraz. Cestou som sa spal snad vsade. Na lavicke, na zastavke, v autobuse, v trolejbuse - den sa este len zacina. :(
hmm ak ti mozem poradit dve veci

kup si lepsiu postel...ja som mal staru rozkladaciu a tiež sa mi zle zaspavalo teraz mam z jelinek.sk a pohoda

ked si rano unaveny tak vypi nejaky ten redbull (ktory ti vlastne doda glukozu do mozgu ale tu energiu co mas ako keby si pozicias na dlh .. tj budes to musiet dospat) a mozno ked budes vecer viac unaveny sa ti podari zaspat v pohode
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

bez predpisu je dobry Melatonin,ale lekar by Ti mohol bez problemov predpisat Hypnogen(zolpidam).a je to aj lacnejsie,ked nieco doplati poistovna
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

nordkapp_pb napísal:...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...
a ty si uz vypite mal? neviem ale pravidelne ked dojdem v piatok sa sobotu domov tak zaspim v prvej sekunde pri kontakte s postelou :lol: a nikdy sa mi nestalo ze by som vtedy nezaspal kvoli nevolnosti a ani nikoho takeho nepoznam...dojdem domov padnem na postel jak kabela a spim...

...a v normalne dni mavam problem z nespavostou velmi zriedkavo a vacsinou mi pomaha ked unavim oci ci uz citanim alebo ked cumim na monitor ci na telku...a este pred spanim vacsinou jedavam, viem ze to neni zdrave ale co uz hladny spat ist nemozem...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

ZAZRAK!!!

Hrozne ma bolel chrbat (po malej operacii), tak som si dal obycajny panadol...ale nie 2 tabletky, ako sa ma, ale 5... :)

Spal som ako male decko, tak som sa nevyspal uz niekolko rokov...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

nordkapp_pb napísal:...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...
ono to je skor tak ,ze zle ti je az rano :lol:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Tak ja s nespavostou problem nemam :D Staci si lahnut, uvolnit sa, a pozerat tie hovadiny v Telke :D Alebo zapnut radio, otocit sa na brucho, dat hore nohy, vankus pod ruku, uvolnit sa, a pride to samo :D
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

Ja s ňou problém mám...a keď sa mi už podarí zaspať tak sa budím napríklad každé dve hodiny :evil:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Občas, keď je veľa stresu, napr. cez skúškové alebo tak. Vtedy tak do druhej tretej nemôžem zaspať a ráno vstanem pred budíkom... :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vidim, ze tu este nikto neobjavil caro prirodnych zvukov. My na internate to tu mame pustene celu noc, hlavne preto, ze to trochu potlaca hluk z ulice (pod oknami mame 4 prudovu cestu :? )
Cize na skusku - http://www.getrelaxed.com/nature.htm (to je trochu nesikovne, lebo tam velmi pocut, ze su to kratke useky zvukov, ktore sa opakuju) alebo http://www.soundsleeping.com/
Na soundsleeping si mozes nadefinovat vlastnu zmes, odporucam dazd a ohen, k tomu este cvrcky a zaspis ako babatko :) Rano sa samozrejme preberies uplne oddychnuty.
Ak preferujes winamp, tak je mozne stiahnut vela takychto zvukov, co su aj 30+ minutove mp3ky realnych nahravok :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

GothaR: Niekto 4-prúdovú diaľnicu, niekto tu má každý druhý deň nad nami alebo vedľa nás žúrku. :D :wink:
S MP3 zaspávam pravidelne, len naposledy som sa zobudila s omotanými slúchadlami okolo krku, tak neviem, či o nie je životu nebezpečné. :D
Inak tie prírodné zvuky sú veľmi príjemné...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

bolek napísal:S MP3 zaspávam pravidelne, len naposledy som sa zobudila s omotanými slúchadlami okolo krku, tak neviem, či o nie je životu nebezpečné. :D
No mne sa stalo ze som sa zobudil cely omotany kablom ... ruky pri tele a kabel okolo mna :D

Inac teraz mam celkom drbnuty rezim spanku. Ak si lahnem spat pred polnocou tak sa okolo jednej zobudim a do tretej nemozem spat... ak nie tak aj tak do tretej nespim, ale nejako mi to velmi neprekaza ...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

ja mam takuto nespavost, len ked sa mi nieco cez den stane take, ze musim nad tym rozmyslat, alebo ked sa na dalsi den ma nieco stat a som z toho nervozny...
ale inak spavam celkom dobre..
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no v polednom case som natom dost biedne, furt musim nad istymi vecami rozmyslat a neviem sa vypnut a ked sa aj dokazem unavit cez den a zaspat na 6-8 hodin vobec to nepomaha a rano sa citim akoby ma presiel parny valec
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja osobne nemam problem zaspat ale vyspat sa.nepametam sa kedy som naposledy vstal s dobrym pocitom vyspatosti :roll:
moja mutter vravi ze preto ze mam v izbe neporiadok a prach.mozno daco na tom bude takze komu sa bude chciet,nech izbu poradne vypucuje a potom nech da vediet ci to funguje

btw kto ma problem zaspat tak si staci dat pred spankom jedno pivecko a zaspite jak dudliky.tiez pomaha sa kus opit alebo trebars aj sa fyzicky rozbit cez den.ked si idem zahrat cez den futbal tak vecer stale spinkam ako babetko
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hm no co ja viem mna nespavost netrapi sice nespim v noci ale cez den to v pohode dobehnem ... mam tendenciu ked nezaspim do 20 min vztat a robit daco ine az kym ma nezlomi ...
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

mna nespavost caka nasledujuce 2 tyzdne, pocas hokejovych MS :)
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

tiez nemam problemy so spankom,ale ak ano ,tak je to v stresovych obdobiach,ked neviem co ma na druhy den caka a tak,alebo ak ma prenasleduju divne sny :? ..inak ti fakt pomoct neviem..ale citala som,ze na dobry spanok je dobre pred lahnutim do postele vypit pohar mlieka..neskusala som,ale ty mozes :) ..potom daj vediet :wink: ..
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marteenka.s »

ja som prestala pit kavu, lebo kvoli nej nemozem zaspat ani spat a strasne tazko sa mi vstava...... ale ked som vzdy prisla zo skoly, tak som si na hodinu zdriemla a potom som nieco robila a zaspala som v pohodke aj som super vstala
Napísať odpoveď