Nespavosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja osobne nemam problem zaspat ale vyspat sa.nepametam sa kedy som naposledy vstal s dobrym pocitom vyspatosti :roll:
moja mutter vravi ze preto ze mam v izbe neporiadok a prach.mozno daco na tom bude takze komu sa bude chciet,nech izbu poradne vypucuje a potom nech da vediet ci to funguje

btw kto ma problem zaspat tak si staci dat pred spankom jedno pivecko a zaspite jak dudliky.tiez pomaha sa kus opit alebo trebars aj sa fyzicky rozbit cez den.ked si idem zahrat cez den futbal tak vecer stale spinkam ako babetko
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hm no co ja viem mna nespavost netrapi sice nespim v noci ale cez den to v pohode dobehnem ... mam tendenciu ked nezaspim do 20 min vztat a robit daco ine az kym ma nezlomi ...
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

mna nespavost caka nasledujuce 2 tyzdne, pocas hokejovych MS :)
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

tiez nemam problemy so spankom,ale ak ano ,tak je to v stresovych obdobiach,ked neviem co ma na druhy den caka a tak,alebo ak ma prenasleduju divne sny :? ..inak ti fakt pomoct neviem..ale citala som,ze na dobry spanok je dobre pred lahnutim do postele vypit pohar mlieka..neskusala som,ale ty mozes :) ..potom daj vediet :wink: ..
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marteenka.s »

ja som prestala pit kavu, lebo kvoli nej nemozem zaspat ani spat a strasne tazko sa mi vstava...... ale ked som vzdy prisla zo skoly, tak som si na hodinu zdriemla a potom som nieco robila a zaspala som v pohodke aj som super vstala
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nieje problem co by nevyriesilo pivo. Aj pri tomto probleme sa potvrdzuje toto stare keltske prislovie. Das si jedno a spis jak babo. No nedavaj si dve... to uz ma potom efekt ze mas chut na tretie.. po tretom mas chut na piate a to stvrte sa bohuzial preskocit neda. Efekt prveho piva sa potom vracia az po deviatom pive, avsak sprevadzany rannymi bolestami hlavy a dehydrataciou co pri prvom nie je.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Preto na nespavost odporucam Vodku.
Po vodke ma hlava nebolieva a taktiez nemusim behat tolko na zachod.
Pivo vsak s orieskami tvori neopakovatelnu kombinaciu.
Sickness
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sickness »

moja mama ma nespavost a je to des...takze to co mame my ze nevieme dakedy zaspat nespavost neni..je to malina oproti normalnej insomnii...a tak ja zas opacne :D ja mam spavost...
clupka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clupka »

:sleeping: v lekarni ti poradia ktory liek je dobry treba sa tam opytat inak aj ja odporucam lieky s prirodnych zdrojov :sleeping: Na silnu nespavost je Spitomin..
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

To Dr. Pepper -> preco chces lieky?

ja nemozem tiez zaspat, moj normalny cas je okolo 1-2 rano ked zaspim o 12stej tak som lucky, kedze ale vstavam okolo 6:30 - 7:30 tak ma to dost ubija v robote tam pomoze iba kava najlepsie co mi poholo bol sport napr: plavanie, squash atd.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Liekov vo volnom predaji je dnes uz cela kopa, dokonca aj v DM na ragali medzi vitaminmi je nieco. Je to vsetko prevazne na prirodnej baze, takze neskodne. Skusal si nejake caje, napr. medovku? Alebo nieco z homeopatie? To ti poradia aj priamo v lekarni.
A este vyskusaj strcit nohy do horucej vody na 10 min/vraj to odkrvi mozog/, potom vypit pohar tepleho mlieka s medom, skocit do postele a zacat ratat ovecky.
Stare zname metody :woa: :sleeping:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Skusal niekto tie tabletky a kapsule na prirodnej baze? Pomaha to? Zase mam tento problem. Chodim spavat rano o 5:00 a tak. Dnes to nevidim na skory spanok a rano o 07:00 uz musim byt v praci.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

p4ra: jedno pivo nepomoze? Ja to pouzivam, ked je najhorsie...mi-chau to uz opisoval vyssie. Najlepsiu skusenost mam s desiatkou, Pripadne sa skus cez den fyzicky unavit a pred spanim sa venovat cinnosti, ktora tak nezatazuje mozog - teda nie internet ale skor tv alebo film. Mam pocit, ze doktori odporucaju knihu. (ale clanok o nespavosti som cital davno, tou kniho si nie som isty)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

asi pred rokom som vobec nevedel zaspat. bol som neskutocne unaveny a aj tak to neslo. oci som nemohol ani otvorit, lebo som nevladal. lezal som v posteli a nic. stale som nemohol zaspat. nic ma nebolelo a ani som nebol nejako vyspaty z predoslej noci. a toto sa opakovalo asi tyzden. moje riesenie bolo jednu noc komplet nespat a den vydrzat tiez bez spania. potom to uz zazracne slo. hlavne je dobre pred spanim neskusat nove veci. ked som jedneho casu programoval vylucne v noci, tak pri zaspavani som stale rozmyslal, ze ako by som spravil hento a tamto. a ze zajtra nezabudnem dorobit hentamto... a tymto rozmyslanim o nicom som zabil aj dve hodiny a bolo to uplne nanic.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

turtlak69, prave nad tymto dnes rozmyslam. Ze ostanem hore az do rana. O 5:45 si dam sprchu a potom do prace. Tam potiahnem dennu dvanastku. Potom pridem domov pozriem futbal, dam si kolecko-dve s priatelkou a snad uz to bude v normale.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zoberte si nejaky casopis alebo knihu do postele a citajte a pocas citania zaspite, nemam to nejak extra overene kedze nespavostou netrpim ale mohlo by to pomoct
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Mensi update. 2:03, nic nepomaha. Sex, pivo... Necitim sa vobec ospaly.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

p4ra napísal:Mensi update. 2:03, nic nepomaha. Sex, pivo... Necitim sa vobec ospaly.
Tak to nechapem, tato kombinacia je vacsinou 100%na :)
Neskusal si zajst za doktorom, lebo toto uz vyzera naozaj na vaznejsi problem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Nakoniec sa mi podarilo "zaspat" o 4:30 priblizne. "Spal" som do 05:45. Uz sedim v praci. 12 hodin predomnou. Som zvedavy.

Nie, nebol som u lekara, ale pojdem asi do lekarne zobrat tie tabletky na prirodnej baze. Popripade si dnes k futbalu nakupim nejake piva a snad sa podari. Frajerka sa tak snazila, hovorila, ze ma uspi. Nestazujem si, ale nepomohlo, heh.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak nemas po vine problemy vyskusaj to... poznma ludi, ktorym viac ako pivo pomoze cervene vino pred spanim... mozog vypne, nemyslis na debiliny a zaspis...
treba vyskusat... ja zaspim aj pocas dna po kave alebo pri pozerani filmu... ale ked mam ist v noci spat musim mat v izbe zimu... ak by som mal teplo budem sa prehadzovat a nepomoze ani telka ani kniha...
Napísať odpoveď