Nespavosť
-
ciernapuma
Amateur
podobným problémom som trpela pred pár rokmi...zaspávala som o 1.00 hodine ráno ao 5.00 som už kuvikala, že som vyspatá...vtedy to bol problém taký, že mi nechutilo jesť...a vracia sa mi to zase, bo menej papám a trochen viacej stresu mám...tak asi aj tá psychická pohoda robí svoje...
určite by som to neriešila tabletkami, bo tie len potlačia problem do uzadia,ale neriešia ho...
určite by som to neriešila tabletkami, bo tie len potlačia problem do uzadia,ale neriešia ho...
Re: Nespavosť
Ako tu už niekto spomínal tiež trpím nespavosťou iba v lete jednoducho celý sa preorientujem a chodím spať oveľa neskôr a potom neskoro vstávam no snažím sa to riešiť tím že si dávam budíky stále o pol hodinu skôr ako deň predtým ale napr. Dnes som sa zobudil o 12tej no je pol štvrtej ráno a akurát som sa zodvihol z postele a išiel som na PC po tom čo som ležal v postelí od druhej a nič nerobil. Fakt neviem ako to riešiť tiež už rozmýšľam nad nejakými práškami alebo čo. Ešte horšia vec je že na budúci týždeň v pondelok mi začína brigáda a to už asi ťažko budem spinkať do 12tej ako doteraz, budem musieť vstávať o siedmej a to asi ani nemusím hovoriť ako to so mnou bude vyzerať keď budem chodiť spať tak ako teraz o pol štvrtej.
Potiahni deň pred brigádou jednu nočnú (teda jednu noc a deň nebudeš spať), potom večer zaspíš ako bábätko a znormalizuješ režim. Ja to tak zvyknem robievať keď chytím takú fázu.
môžte vyskúšať a možno niekomu pomôže sú nato samé dobré ohlasy
http://www.protein.sk/bullet-proof-musc ... -1534.html
http://www.protein.sk/bullet-proof-musc ... -1534.html
Ako nechcem spochybnovat vase lieky, prasky,proteiny a podobne chemicke latky, ale ja riesim nespavost cez leto najlepsim moznym sposobom a je prirodny 
Muffi ale na druhu stranu sa obávam toho že keď tak potiahnem tak sa potom sa o siedmej ráno tiež asi nezobudím. Ale asi to tak vyskúšam i tak iná možnosť ako urobiť toto alebo zaspávať o štvrtej ráno není.
su take čaje, na dobry spanok, skus aj mlieko s medom
alebo sa pokús astrálne cestovať 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ nemusíš ráno vstávať, tak choď spať vtedy, keď budeš unavený a to zaspíš (teda aspoň ja) Ako som si všimol podľa seba, keď spím napr. od 3 do 11. Tak som už na druhý deň unavený o polnoci... Keď idem skôr potom som zase hore do 2 a vždy tak... Keď ráno vstať, tak pôjdem skôr... Ale aby som normálne zaspal tak potiahnem nočnú, alebo sa nejak fyzicky dodrbem a je to... Vyskúšaj nosiť kvádre celý deň, alebo 1 noc nespí a potom choď tak o 21:00, či sa to nevráti 
Peace
Peace