netbook a wifi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
enka666
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

netbook a wifi

Príspevok od používateľa enka666 »

Mám nový netbook acer aspire one d250 s os win xp. Problém je, že neviem chytiť moju wifi z pc (klasický router Dlink.. k fibernetu), pričom na starom notebooku (s vistou) chytám aj wifi v pohode. Na novom netbooku sa ale vôbec nezobrazuje v ponuke bezdrôtových sietí (ani keď som tesne tesne pri ňom, max. jednou čiaročkou občas blikne a zas padne, absolútne nejde pripojiť), iné wifi siete, ak sú v dosahu, zobrazuje (ale k nim samozrejme nemám prístup):D Skúšala som už aj rôzne nastavenia v netbooku, ale nič nefungovalo a veľmi sa nevyznám :) neviete mi prosím poradiť? Ďakujem za každú radu.
(ak sa tu už nachádzala náhodou podobná téma, nenašla som ju, ospravedlňujem sa, často sem neprispievam) :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Re: netbook a wifi

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co nastavenia routra? Vyzera to tak, ze mas nastaveny skryty rezim. Skus tam pobastrngovat. :)
Chytis wifi aj na inych notasoch, ako na tom starom? (novy neber v uvahu)
enka666
Amateur
Amateur

ako mam vediet, ci aj na inych, zas nemam milion pc:D ale urcite nie je skryty, hovorim, ze sa zobrazi, obcas sa chyta, ale veelmi slaby!
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Máš wifi na notebooku nainštalovný (ovladače) pretože ja som musel prestne podľa typu NB stiahnuť drivery potom ti to už šlo + musel som dať hľadať a prestný názov inak mi to nenašlo, skús sa s tým pohrať poprípade ešte nejak nastaviť router, vieš sa dostať do routra ? :)
enka666
Amateur
Amateur

no neviem, žeby išlo o drivery? ako ich zistím? :oops: je možné, že nie sú, aj keď chytá slabo?!
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Hmm, tak to netuším pretože mne keď som nemal drivery nešlo vôbec. Ako myslíš že ti to chyta slavo ? Nemá signál, alebo čo ? :) No a ak chceš nejaké ovladače tak by som použil google podľa názvu notebooku, ale skôr ako nainštaluješ sa poinformuj :)
Napísať odpoveď