Netflix
Re: Netflix
Hlavne nechápem blokovanie CZ titulkov... Vylepšuje sa aj dostupnosť oproti US ponuke?
inac ked si kupim standart, tak sa o ten ucet mozem delit povedzme so znamym v inom meste alebo nie? teda logicky mi to vychadza, ze to bude nejako blokovane na jednu domacnost, ale znamy ma presviedca ze nie, ako to je?
-
yoggy
Nebude to nijak blokovane, ale sucasne na dvoch zariadeniach sa to nebude dat pozerat. Takze sa budete musiet dohodnut, kto ten vecer bude pozerat 
pockaj, ale tam je v cenniku uvedene "Screens you can watch on at the same time" 2-4 zariadenia(v tych vyssich programoch). takze vtedy by to blokovat nemalo, ci?
-
yoggy
Ako blokovat? Aplikaciu spustis aj na 10 zariadeniach (pod tvojim uctom), ale pusteny film bude len na jednom, pokial to das prehrat na druhom (a prve zariadenie uz prehrava film), tak ti vypise nieco v zmysle, ze tvoj ucet sa uz pouziva...
//pri tom najlacnejsom ucte...
//pri tom najlacnejsom ucte...
aha takze, v jednu chvilu mozem spustit iba jeden serial/film a ten sa prehra na viacerych zariadeniach? ja ze si mozem pustit na kazdom zariadeni nieco ine, ak zaplatim ten lepsi program.
//tak som trocha posurfoval a je to jak som pisal ja, s vyssim programom sa moze streamovat viac veci na roznych zariadeniach naraz.
//tak som trocha posurfoval a je to jak som pisal ja, s vyssim programom sa moze streamovat viac veci na roznych zariadeniach naraz.
-
yoggy
Mas to tam doslova napisane, kupis ten najlacnejsi balicek = prehravanie na jednom zariadeni sucasne, ten stredny ma tusim 2-4 zariadenia sucasne. A ano, ked si kupis napr. ten stredny, tak na kazdom zariadeni budes moct pozerat nieco ine.
vsak ano, mne sa to hned nezdalo, len si ma zmiatol tym tvrdenim vyssie, editol si to az potom. a to ma zaujimalo, ci pri tych vyssich uctoch je problem ak ten ucet sharujem s niekym mimo domacnosti. asi som sa nevyjadril jasne(inac keby to niekoho zaujimalo, tak to nie je problem
)
-
yoggy
v tom prve poste som pochopil, ze sa pytas na ten najlacnejsi balicek, preto som to updatol, aby to bolo jasne
A nie, nie je to blokovane na domacnosti, na mojom ucte pozera sestra 500km odomna a obcas si zapnem aj netflix v praci
na svajciarskej ip 
A nie, nie je to blokovane na domacnosti, na mojom ucte pozera sestra 500km odomna a obcas si zapnem aj netflix v praci
neni to vobec problem, ja zdielam svoje konto aj s ludmi co ziju v madarsku a v cesku. ziadny problem.
nfx az od novembra ? torrent tiez nie je
môžem mať problém s používaním netflixu cez VPN na USA ip ?
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nespravia ti nic, ale vacsina VPN je ajtak zablokovana.
hmm, tak máš pravdu skúsil som 2 rôznych providerov VPN a ani cez jedného to nefungovalo
Ako je to s tym sharovanim chalani? Moze jeden account pozerat ten isty content na viac zariadeniach naraz, alebo nie?
zalezi podla toho ci mas zaplatenu subscription ktora ti umoznuje pozerat na viac zariadeniach.
Premium za 12€
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2017, 13:50)
Ako viem ze tam pisu "Screens you can watch on at the same time = 4"
Ale ide o to ci aj ten isty content, tu istu epizodu/fim naraz.
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2017, 13:50)
Ako viem ze tam pisu "Screens you can watch on at the same time = 4"
Ale ide o to ci aj ten isty content, tu istu epizodu/fim naraz.