nevera trocha inak

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ibizza
Novice
Novice

nevera trocha inak

Príspevok od používateľa ibizza »

Možno budem vyzerať ........ale mňa nevera posunula vo vzťahu ´dalej.Bola som po niekolko ročnom manželstve v koncoch,decká ako tak vyrastali,boli samostatnejšie,aj práca bola ,aj bývať bolo kde,ale láska pošla kdesi a nebolo sa o čom rozprávať.Našla som si akosi aj náhodne chlapa,ktorý ma najprv pokladal za svoju bývalú spolužiačku,ale po vysvetlení sme sa na tom zasmiali a dali si ´dalšie stretko,rozvynulo sa priateľstvo a časom pribudol aj sex.Nič sme si neslubovali,ani jeden sa rozvádzať nechcel a nechce,dodnes sa stretávame,a ja som našla akýsi pokoj sama v sebe,správam sa k rodine milšie,aj ked mladá zistila,že nie je niečo v poriadku a vyčítala mi to,no upokojila som ju,že som musela situáciu riešiť a nechcela som rodinu rozbiť.Viem,že podvádzam,uvedomujem si ,ale mnohé som pochopila :shock:
Preto neodsudzujem ...
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: nevera trocha inak

Príspevok od používateľa hd_ »

Gratulujem. Nechcel byť tvoj príspevok len statusom na facebooku a akosi si sa netrafila do okna? Či chceš niečo riešiť? Podviedla si manžela, aby si si upratala pár vecí v hlave, super.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Cool story bro...teda, v našom prípade sister...
Pointa? Alebo čo konkrétne od nás očakávaš, aby sme ti písali k tomuto?
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Ako ta v tomto posunula dalej? Ak som dobre pochopil tak stale podvadzas, teda tvoja laska k muzovi sa nenavratila.. Teda ako ta to vo vztahu posunulo dalej?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

chce aby sme ju pochvalili a povedali ze spravila a robi dobre. :roll: Dalsi clovek postarsej generacie ktory objavil internet a diskusne forum, kde ho anonymita vychvali.

-- ja s neverou nesuhlasim, bodka.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Keby manzel spravil to iste, to by sa ti nepacilo, co?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak asi by sa tiež obhajoval tym, že ho "to posunulo ďalej" :cokolvek:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mala sa s ním rozviesť ? Sú v tom deti totiž.
Tešil som sa na zaujímavú diskusiu, ale zatiaľ len pohŕdavé hlášky :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Síce v tom môžu byť deti, ale je lepšie, že ho radšej podviedla (a vlastne ešte stále podvádza asi) a teraz sa správa k nemu milo a srdečne? Radšej ako keby sa mali rozviesť? Možno som len mladý a neskúsený, ale nepríde mi zrovna príliš správne odsunúť celý vzťah na druhú koľaj, mať nemanželský pomer a tváriť sa, akú má nevera vlastne kladnú stránku.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Racius napísal:Sú v tom deti totiž.
a?
Zixxo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zixxo »

Potom vidim v spravach ako dneska v kosiciach ty mlady v byte... Ked na to tvoj stary dojde a prepne mu troska v bedni ? Potom si tiez mozes upratovat :) Keby si v sebe mala aspon tolko sily a rozviedla sa nie, ty spavas s dvomi, nie je ti na grc ked boskavas svojho manzela po tom co si bola s nim ? Zle dopadnes podla mna, ale tak ti treba, zakazal by som ti pristup k detom aby si z nich nevychovala ludi nezrelych na vztah.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

padaju tu riadne silne slova..
.
ibizza - nech ti na to hlavne nikto nepride. nepochval sa v praci, kamaratkam (ani tej najlepsej). proste nikomu.... lebo co oko nevidi..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Zixxo napísal: Zle dopadnes podla mna, ale tak ti treba, zakazal by som ti pristup k detom aby si z nich nevychovala ludi nezrelych na vztah.
To je zas len nazor toto :roll:
Kolko mas rokov? 9?
Keby svoje povodne manzelstvo ukoncila tak by mohla mat pristup k detom? Ak by niekto nemal mat pristup k detom tak si to Ty aby si z nich nevychoval predpojatych kretenov. A ostatni tak isto, ona bola neverna, nie je to masovy brah for gods sake. Ked jej povodny vztah nefungoval tak too fucking bad, osobne neveru neschvalujem, ale to neznamena, ze ju za to treba obetovat na oltari bohovi monogamie.
Zixxo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zixxo »

Podla mna to velmi ovplyvni pohlad jej deti a nebudem sa cudovat, ked ju znenavidia... Pokial jej muz nechlasta a nemlati ju a ona sa miesto snahy to nejak riesit proste na to len vykasle, tak urcite im to neda nic do vychovy.. A tiez vsetci ju podporuju, hlavne ze nikto nevidi jej chlapa, ktory sa mozno aj snazil nieco zmenit ci zlepsit, ale ona sa zrejme nedokaze ovladat. Bohvie ako to presne je, ale nefandim jej vobec, nastastie zenaty nie som aj sa tomu vyhybam, lebo dnesne zeny chcu velku lasku a neviem co, len to vatsina z nich v hlave nema celkom citovo v poriadku. Zaujimalo by ma fakt, ako sa snazila riesit to ze im vztah neslapal a ak by aj bol problem tak tam by aj deti videli, ze clovek sa ma snazit vyriesit problemy nez niekam utekat a skryvat sa do ineho vztahu.
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

Pamatam si, ako bola moja mama neverna nasmu otcovi. Chodievala casto von, telefonovala s neznamym muzom, casto sms-kovala, chodievala domov velmi neskoro, niekedy bola celu noc prec, co sa predtym nikdy nestavalo. Ked som na to prisla, bola som velmi zhnusena z toho, ako to mohla urobit mojmu otcovi, velmi dlho som sa s nou nerozpravala (sestra tiez) a da sa povedat, ze som sa cez to nikdy nepreniesla. Proste u mna hlboko klesla, aj ked je to moja mama. Odvtedy mame dost nastrbeny vztah... aach, je to komplikovane. :(
Tak ibizza, mozno by bolo lepsie sa rozviest, ako takto podvadzat manzela, deti nie su slepe. Sama si napisala, ze su uz samostatnejsie, tak v tom nevidim problem. Dnes to nie je nic nezvycajne mat rozvedenych rodicov.
Brambor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brambor »

Ibizza ale tvrdi, že jej milenec je tiež ženatý a asi jej život po boku manžela vyhovuje. Poznám tiež jeden pár, ktorý spolu žije v jednej domácnosti, vychovávajú dieťa, ale obaja majú milenca, milenku, vedia to a vyhovuje im to, aj keď je to zvláštne. Neviem, či o tom takto vie aj Ibizzin manžel, možno tuší a je tam také ticho pred búrkou, alebo to toleruje a časom sa dopracujú do štádia, aké som opísala vyššie.

Moji rodičia sú tiež čerstvo rozvedení. Ako ich dieťa som videla, že niesú ok, ale prežívali. Teraz ich vidím konečne oboch šťastných a som veľmi rada.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Zixxo napísal:Podla mna to velmi ovplyvni pohlad jej deti a nebudem sa cudovat, ked ju znenavidia... Pokial jej muz nechlasta a nemlati ju a ona sa miesto snahy to nejak riesit proste na to len vykasle, tak urcite im to neda nic do vychovy.. A tiez vsetci ju podporuju, hlavne ze nikto nevidi jej chlapa, ktory sa mozno aj snazil nieco zmenit ci zlepsit, ale ona sa zrejme nedokaze ovladat. Bohvie ako to presne je, ale nefandim jej vobec, nastastie zenaty nie som aj sa tomu vyhybam, lebo dnesne zeny chcu velku lasku a neviem co, len to vatsina z nich v hlave nema celkom citovo v poriadku. Zaujimalo by ma fakt, ako sa snazila riesit to ze im vztah neslapal a ak by aj bol problem tak tam by aj deti videli, ze clovek sa ma snazit vyriesit problemy nez niekam utekat a skryvat sa do ineho vztahu.
To, ze bola neverna svojmu manzelovi je problem medzi nou a jej manzelom, deti s tym nemaju nic spolocne ak ju za to znenavidia tak su to rovnaki magori ako Ty. Keby sa to stalo v mojej rodine tak nevidim dovod preco by som mal za to svoju matku nenavidiet. (Osobne by som s nou urcite udrziaval presne taky isty kontakt ako doteraz) Keby sa Tvoji rodicia rozviedli a nasli si noveho partnera nenavidel by si ich za to? Je podla Teba rozvod dobry priklad ako viest rodinu? Niektorym veciam sa, bohuzial, pomoct neda. Toto bol vysledok dlhodobej situacie, ktora k tomu konvergovala, nie nejaka party, na ktorej sa opila a potom niekoho otrtkala z dlhej chvile.
ibizza
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ibizza »

díky za komentáre,neobjavila som internet teraz,ani nedávno,a čítala som už všeličo,ale kde je napísané,že milovať jedného človeka je to správne a nič iné nemožno tolerovať?to sa má človek rozviesť,zahodiť roky zlé aj dobré,len aby ten druhý na neho ukázal prstom a odsúdil?ktorý chlap sa neobzrie za inou, je neverný ale svoju ženu neskonale miluje a nerozvedie sa?áno žena je pobehlica a odsúdenia hodná,ale muž nie,aj to som už čítala.
Za svoj život som si pretrpela dosť,aj dievčence ked boli mladšie ma prosili,aby sme od otca odišli,ale ja som vytrvala a nerozbila rodinu
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

ibizza toto co tu predvadzas je obycajny alibizmus a ak si myslis, ze ta tu niekto polutuje, tak si na omyle.. to, ze si podviedla manzela je fakt a ospravedlnovat to trapnymi recami o tom ako je zena pobehlica a muz nie, je padnute na hlavu...
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

ibizza napísal:...ale ja som vytrvala a nerozbila rodinu
tu rodinu si uz rozbila ver mi. ale dôsledky sa objavia neskôr a bude to len a len horsie. Manzel ak nieje zabrzdeny tak sa to dozvie coskoro, a potom sa uvidi aky ma na to pohlad on.

Otazka na teba.: Ty by si sa ako zachovala keby je manzel s tebou len koli tomu, aby zachoval rodinu a vonku si prasi nejaku inu zenu, mozno viac zien a pri tebe sa pretvaruje a dokonca s tebou aj spava ? A pritom k tebe nic neciti ale "robi to pre rodinu" ? A ty by si ho milovala.
Napísať odpoveď