Neviem, čo si mám myslieť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Mr.Henky napísal:OK! Dnes pretiekol pohár mojej trpezlivosti!
Som jej navrhol, že ju niekam pozvem. Povedala, že nemôže prijímať pozvania od študentov. To som pochopil. To bolo ešte v poriadku. Lenže keď som sa jej spýtal, či NEMOŽE alebo NECHCE, odpovedala: "Nemôžem a nesmiem.", potom to ešte raz zopakovala, upadla do rozpakov a nakoniec dodala: "Vyberte si." :?
Na otázku, prečo mi nedala jasnú odpoveď na môj list, povedala, že niektoré veci si chce nechať pre seba. Ale keď som ju vyzval, aby mi teraz povedala ÁNO alebo NIE, ani za svet to nepovedala. Len sa na mňa dívala ako kôpka nešťastia.
Jediná pozitívna vec na tom rozhovore bola, že "Si to nemám brať osobne."
Pýtam sa vás, lebo ja už mám nervy v kýblu: čo je toto za reakcia a odpoveď?!
P.S.: Zajtra sa jej rovno spýtam, či mám u nej nejakú šancu (vôbec nejakú, t.j. keď už nebudem na tej škole).
:hmm: Ja to vidim tak, ze zaujem o teba ma, ale nedovoli jej to jej zamestnanie a to, ze sa boji, co by na to povedali ostatni, imho. Vidno z prispevku tvoj citovy zapal, ale cool down=schlaď sa, aby si to ešte nepokazil a neskor to nelutoval. Porozpravaj sa s ňou o tom, aké by to bolo po mature, ale rozhodne kamarati mozte byt podla mna. Skus sa nad to povzniest co najviac, iked viem, ze to bude tazke az nemozne...
Steve989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steve989 »

r4wMUnt34q napísal::hmm: Ja to vidim tak, ze zaujem o teba ma, ale nedovoli jej to jej zamestnanie a to, ze sa boji, co by na to povedali ostatny, imho. Vidno z prispevku tvoj citovy zapal, ale cool down=schlaď sa, aby si to ešte nepokazil a neskor to nelutoval. Porozpravaj sa s ňou o tom, aké by to bolo po mature, ale rozhodne kamarati mozte byt podla mna. Skus sa nad to povzniest co najviac, iked viem, ze to bude tazke az nemozne...
suhlasim... ja som mu to uz davnesie navrhoval nech trochu spomali, ale nepocuva :) viete, laska je silnesia ako zdravy rozum
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

r4wMUnt34q napísal:Porozpravaj sa s ňou o tom, aké by to bolo po mature, ale rozhodne kamarati mozte byt podla mna.
No veď to zajtra plánujem. Poviem to tak zľahka, kľudne, v pohode. Ale s dôrazom, nech na mne vidí, že to hovorím so sebadôverou. To hádam nie je zlý nápad.
A ešte taká otázočka: ako jej mám vysvetliť/presvedčiť, že by o tú prácu neprišla, lebo by som sa postaral o to, že by na to NIKTO neprišiel? Chcem, aby sme boli až do maturi ASPOŇ kamaráti, čo by mi zatiaľ kráľovsky vyhovovalo.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja to vidím pomerne jednoducho; srdce jej hovorí jedno ale rozum druhé. preto ti nedáva jasnú odpoveď, resp. s toho čo si napísal ti nepovedala, že by nechcela, nemala záujem, len že nemôže a nesmie. pokiaľ by ťa fakt nechcela už by ti to dávno povedala. masl by si sa snažiť pochopiť aj ty ju, priviedol si ju do zložitej situácie a ona sa nevie rozhodnúť, tým, že na ňu budeš tlačiť to len pokazíš. zaženieš ju do kúta a pak ti povie aj to že nechce. uvidíš!
To, že máš záujem o ňu si jej dal najavo už celkom dobre, teraz ju chvílu nechaj tak a uvidíš, ako to bude pokračovať.
Terepin
Addict
Addict

Bravó Te-wei! Nádherná reč. 8) Aj ja si myslím to isté (so všetkou skromnosťou). Lenže ja na ňu nechcem tlačiť. Len chcem na 100% vedieť, či sa mi vôbec oplatí čakať rok a pol do maturi. Len nech povie jedno krátke nádherne slovíčko ÁNO a ja sa stiahnem.
Inými slovami, chcem si byť úplne istý, na čom som. Lebo ak by som mal tak dlho čakať a potom zistiť, že zbytočne, tak by som sa asi zbláznil.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kokoz, uplne skvele je to, neviem sa dockat happyendu. :) Svoj nazor som uz vyjadril, teraz ti fakt drzim palce. ;)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal:Bravó Te-wei! Nádherná reč. 8) Aj ja si myslím to isté (so všetkou skromnosťou). Lenže ja na ňu nechcem tlačiť. Len chcem na 100% vedieť, či sa mi vôbec oplatí čakať rok a pol do maturi. Len nech povie jedno krátke nádherne slovíčko ÁNO a ja sa stiahnem.
Inými slovami, chcem si byť úplne istý, na čom som. Lebo ak by som mal tak dlho čakať a potom zistiť, že zbytočne, tak by som sa asi zbláznil.
Ďakujem. hovorím s vlastnej skúsenosti :) nechceš ju tlačiť ale robíš to. A ako som písal, ona sama je v zložitej situácii a nevie čo robiť, tak prečo čakáš že tebe dá jasnú odpoveď?
A hadam sám neveríš, že ak by ti povedala áno, že sa stiahneš? Nestiahol by si sa, určite nie! Tomu ver.
A niektoré veci sa ťažko hovoria no dajú sa vyčítať so správania.
Mr.Henky napísal:Určite by som sa stiahol! Kvôli nej by som urobil (takmer) čokoľvek.
Takže podľa teba mám na slepo čakať rok a pol? Nemám jej položiť priamu otázku, či mám u nej šancu?
prečo čakať na slebo? Veď v kontakte ste stále nie? baviť sa spolu budete aj naďalej, stretávať tiež, tak uvidíš akým smerom to pôjde. A po nejakom čase môžeš zasa "zautočiť" to všetko záleží od okolností. ty buď len milý, priatelský a občas jej povedz,že skvele vizerá, že máš rá jej hodiny alebo tak niečo :wink:
A ak by ti aj dala jasnú odpoveď že ANO, zjavne by si sa s toho namotal a čakal by si na ňu v tom, že by si veril, že budete raz spolu, no za ten čas sa môže stať čokolvek, na to newzabúdaj.
Terepin
Addict
Addict

Te-wei napísal:Ďakujem. hovorím s vlastnej skúsenosti :) nechceš ju tlačiť ale robíš to. A ako som písal, ona sama je v zložitej situácii a nevie čo robiť, tak prečo čakáš že tebe dá jasnú odpoveď?
A hadam sám neveríš, že ak by ti povedala áno, že sa stiahneš? Nestiahol by si sa, určite nie! Tomu ver.
A niektoré veci sa ťažko hovoria no dajú sa vyčítať so správania.
Určite by som sa stiahol! Kvôli nej by som urobil (takmer) čokoľvek.
Takže podľa teba mám na slepo čakať rok a pol? Nemám jej položiť priamu otázku, či mám u nej šancu?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mr.Henky napísal:Určite by som sa stiahol! Kvôli nej by som urobil (takmer) čokoľvek.
Podla mna pockaj. Aspon do piatku. Ja viem, ze je to tazke, ale skus to. Uvidis jej reakcie. Mozno to uz ani ona nezvladne a pride za tebou sama. Ale samozrejme jej aspon pohladom daj vediet, ze mas zaujem. Chapes tak, aby vedela, ze sa na nu pozeras. ;)
Steve989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steve989 »

suhlasim :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No neviem, podla toho co pises a podla jej reakcii... to mi pomaly pripada ako keby cakala ze za nou prides. Teraz si celkom pekne pritlacil na pilu, ale trosku by som dal slow down. Nemas sa kam nahlit, v podstate mas takmer istotu ze aj ona by chcela. Mal by si si ako spravny muz tento moment vychutnat. Proste... je utorok, kludne by som tento tyzden byt tebou uz nepodnikal nic. Nechaj tomu volny priebeh, mozno aj ona sama sa o nieco pokusi. Nasadil si jej cervika do hlavy, tak ho nechaj nech si pohloda. Spravaj sa ako by sa nic nestalo, ale proste chapes... take tie zamilovane pohlady a podobne, v tom kludne pokracuj. Uvidis ako sa to vyvinie. ZAKLAD JE NETLACIT NA PILU nemas co stratit za tych par dni, nechaj nech si to rozlozi v hlave...
Terepin
Addict
Addict

p4ra napísal:Podla mna pockaj. Aspon do piatku. Ja viem, ze je to tazke, ale skus to. Uvidis jej reakcie. Mozno to uz ani ona nezvladne a pride za tebou sama. Ale samozrejme jej aspon pohladom daj vediet, ze mas zaujem. Chapes tak, aby vedela, ze sa na nu pozeras. ;)
S tým piatkom je menší problém. Hodinu s ňou mám len v utorok, stredu a vo štvrtok. Takže ako?
A hej, neustále na ňu pozerám, ale tak, aby to ostatným nebolo podozrivé. Naposledy sme sa zasmiali a takým tým spôsobom známym z romantických filmov na seba pozreli... Bol to fantastický pocit.
P.S.: Všetkým obrovská vďaka za rady a psychickú podporu.
k6
VIP
VIP

Mr.Henky napísal:Keď mi ešte vysvetlíte, ako pridať Karmu, tak vám jej dám tony 8)
Kasli na karmu, nikto ti tu neradi kvoli tomu.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

k6 napísal:Kasli na karmu, nikto ti tu neradi kvoli tomu.
Isto ? :lol: (JK)
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

nechaj ju teraz chvilu tak..ako bolo povedane netahaj z nej kazdy den nejaku odpoved ci ta chce alebo nie..ked bude chciet sama povie...ved je to ucitelka..co ty vies v akej situacii sa nachadza??mozno potrebuje prachy a nemoze si dovoit stratit zamestnanie..a mozno by ta aj chcela ale si student..ak mate byt spolu a ma vam to vyst tak kludne pockaj..a uvidis ak ta to neprejde a aj ona bude mat po nejakom case stale nerozhodne odpovede tak potom zabojuj..a pocas toho casu :) sa snaz spoznat ju..mozno na nej najdes vlastnosti ktore ti vadia a odradia ta a tak aspon vyriesis problem..abo naopak zistis ze je dokonala...?a mas zistene ci nema priatela??mozno sa jej len zdas roztomily..ale mozno fakt ta chce..treba cakat a sledovat jej reakcie..podla mna...:)
Terepin
Addict
Addict

No tak že by som z nej každý boží deň ťahal odpovede, to zase nie. Tak som sa rozhodol po dvoch týždňoch, čo je, myslím si, dosť dlhá doba. Ale kedy sa jej mám potom spýtať, ako na tom u nej som? Budúci týždeň?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

prečo tak mechanicky rozmýšlaš a plánuješ? neplánuj, nechaj to tak a uvidíš! :!:

Možno o týždeň, možno o mesiac...
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

noo nechaj si to tak na piatok...? aby pripadne ak zasa nic nepovie abo povie ze proste nie nechce nemoze tak si to mohol cez vikend "oslavit"...ale ak by ta nechcela tak by ti uz povedala nie..no ale pochop ju je ucitelka..nemoze sa len tak bezhlavlo hodit do vztahu so studentom..ktoreho v podstate ani nepozna...ci by to s tebou malo vobec vyznam..ci sa to oplati riskovat..nad tym vsetkym premysla..tada ak ta chce...vies..spravaj sa k nej milo a davaj jej najavo svoje sympatie..nech si nemysli ze ta to preslo abo co..kludne sa s nou bav aj kazdy den ale nech to nie je iba o vypytovani sa ako sa rozhodla..bav sa s nou normalne nech vidi ze si mate co povedat...ze aj v buducnosti ak by ste to skusili by ste si mali co povedat..snaz sa byt vtipny ale nie neprirodzene..to je trapne potom..a tak..ved zasa nejaku babu si uz balil..:) a neber to tak tragicky a vazne lebo vacsinou vtedy veci nevychadzaju...a treba mat pozitivny a optimisticky pristup:)))
Terepin
Addict
Addict

zuzu44 napísal:ved zasa nejaku babu si uz balil..:)
Nie :oops: Práve preto tak "mechanicky plánujem", aby som neurobil nejakú blbosť.
S tým piatkom, ako som už písal, je problém, lebo vtedy nemáme spolu hodinu. Jedine, že by som si ju počkal na nejakej prestávke.
k6
VIP
VIP

Mr.Henky napísal:Nie :oops: Práve preto tak "mechanicky plánujem", aby som neurobil nejakú blbosť.
S tým piatkom, ako som už písal, je problém, lebo vtedy nemáme spolu hodinu. Jedine, že by som si ju počkal na nejakej prestávke.
Cital si co som napisal?
Napísať odpoveď