Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
v!X
Amateur
Amateur

Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?

Príspevok od používateľa v!X »

Myslel som že raz sa všetko zmení, ale žiaľ, všetko šlo len k horšiemu. Sme spolu rok, mám 18 a ona 16. Viem je to mladý vek.
Spočiatku bolo všetko pekné, cítil som vzájomnu lásku, bolo to krásne prežívať. No už po dvoch mesiacoch začala mať na mňa menej času- stále len kamarát, kamarátky, diskotéky,.. samozrejme že jej nemôžem vyčítať takéto veci, ale keď si dva týždne v kuse niečo nájde len preto, aby nemusela byť somnou, je trochu moc. Možno som len moc domýšľavý ale naozaj som chcel byť s ňou, takže mi to vadilo. Vždy som mal pocit, že ma nechápe, pretože keď som jej rozprával o mojich pocitoch, odvetila len už tú známu frázu " veď vieš že ťa ľúbim a nikdy to inak nebude " a na druhý deň bol aj tak najlepší človek na svete jej kamarát, pretože spolu pozerali film a bla bla .. tak som začal mať pocit, že ma berie ako samozrejmosť. Raz som dokonca našiel čisto náhodne ako pridala komentár jednému chlapcovi že jej chýba a keď som sa pozrel na jeho fotky, boli tam tiež komentáre, ktoré ma dosť nasrali. Na to aký som žiarlivý to bolo na mňa moc. Toto sme ale nejako prežili, pretože mi zas povedala jej obľúbenú frázu a ja som asi zasa naletel. Nejak to takto trpím už rok, chodí sa zabávať s kamarátkami, mňa ani nezavolá a keď hej tak si ma aj tak nevšíma. Cítim sa potom blbo, tak jej radšej poviem že idem preč, a ona len lahostajne odpovie "no už ideš? tak ahoj". Akurát dnes som jej rozprával, že asi budem mať málo času lebo si idem robiť vodický, a chodím do posilovne a pritom aj hrám futbal a študujem, tak futbal z toho vylúčim a zavesím to celé na klinec, aby som mohol byť s ňou častejšie. A ona mi nato odpovie, že ale chodí 4x do týždňa na tanečné tréningy (o tom samozrejme viem a nevadí mi to) ale čo ma dostalo bolo že ide chodiť každý piatok s kamarátkami na diskotéky do nového diskoklubu. Tak ja sa snažím aby sme boli spolu čo najčastejšie a ona si vždy nájde niečo, čo je dôležitejšie ako ja. Samozrejme že jej to neberiem, keď si chce užívať nech si užíva ale ja dáko strácam pojem o tom, čo vlastne chce a čo vlasne chcem ja. Pretože môžem povedať že som jej nikdy neukrivdil, nikdy som ju nepodviedol a ani nič podobné. Neviem ani či vôbec chcem pokračovať. Jediné čo viem, že ju ľúbim, no ja som pre ňu asi len taký bezvýznamný nik, z ktorého vycucá raz za týždeň peniaze a trpezlivosť a potom má zasa svoj život. Tvrdí mi že ma ľúbi.. asi si ale neuvedomuje ako mi ubližuje tým, keď radšej ide s kamarátom von a ja čakám doma, kedy mi zavolá :( .. nechápem sa ani sám, čo čakám od tohto, keĎ to tu napíšem. Potrebujem sa len niekomu vyrozprávať.
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?

Príspevok od používateľa CheZteR »

co cakas od takeho vztahu? necakaj nic lebo asi ani nic nedostanes, vyjdi si zo srandy aj ty s kamaratkou v piatok na tu disku :)
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

presne tak, vyjdi si aj ty s kamošmi na pivo alebo čo, zabav sa... nemal by si žiť len pre jednu osobu... dievčatá v jej veku sú také, furt len disko a kamaráti
v!X
Amateur
Amateur

Sám neviem. Chcem aby bolo všetko inak, ale pre ňu je to asi ideálne. Pretože vždy keď sme spolu, tak ma ľúbi, ale keď je s kamarátmi, tak som nikto. Berie ma ako samozrejmosť ale ona je pre mňa všetko, pretože vie byť milá aj úprimná a vie mi ukázať že ma ľúbi ale len keĎ vidí že sa preto naozaj trápim. Kebyže sa jej neozvem celý týždeň, tak to nechá všetko tak a neozve sa ani ona.. a keď niečo riešime, dáky problém, tak sa nedokáže ani vyjadriť a všetko to zhrnie do toho že ma ľúbi a myslí si že je po probléme. Ale to sa nevyrieši samo. Nevravím že ja som bezchybný, ale chcem byť pre ňu všetko. A nechcem aby pozerala film s kamarátom, ale somnou. A chcem aby ma brala ako niekoho na koho sa môže spoľahnúť..a tak isto chcem aby som sa mohol spoľahnúť aj ja naňu :( ale je to ťažké, vysvetliť jej všetky moje pocity.. a ona namiesto toho aby bola somnou ide niekam s kamarátmi.. aj keď mi vždy na to povie " prepáč, veď budeme spolu vtedy a vtedy a vieš že ťa ľúbim " ..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď budete najbližšie spolu, tak sa o tom porozprávajte ako dospelí (viem, má len 16 ale ak chce vzťah tak nech sa aspoň trošku správa ako dospelá) ľudia. Povedz jej toto všetko, že ti to vadí ako sa správa, že nemá na teba čas a podobne. Nenechaj sa odbiť tým že ťa ľúbi. Tu si to zvládol pekne popísať, takto isto to povedz jej. A porozprávajte sa či sa to nedá nejako vyriešiť. Či nie je ochotná zriecť sa niečoho, aspoň každý druhý týždeň (lebo úplne jej to zakázať nemôžeš) keď si sa už aj ty zriekol futbalu.
v!X
Amateur
Amateur

Ja som jej už veľa krát povedal, či nepôjde radšej somnou.. ale ona nie, lebo sa už s niekým dohodla a nemôže to a tak.. a vieš, mal by som z toho lepší pocit, keby mi povedala sama od seba "miláčik a zajtra nepôjdem na tú diskotéku, lebo chcem aby sme si spravili pekný večer" :( ale toho sa asi nedočkám. Viem, že ju nezmením. A hovorím jej o tom stále.. a nemôžem jej predsa povedať, že mi vadí, že bola s kamarátmi a na mňa sa vykašlala, aj keď je to tak .. :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ale áno, môžeš jej to povedať. A presne to by si mal spraviť. Nemal by si povedať niečo štýlom či by nešla radšej s tebou. Treba jej povedať otvorene že ti to vadí ako sa správa. Vo vzťahu treba úprimnosť, a ty to v sebe dusíš. Normálne si sadnite, a povedz jej to presne tak ako si to napísal v prvom príspevku. Je to problém ktorý treba riešiť, a nie sa jej len vyhýbavo spýtať či by nechcela ísť niekam s tebou. Ona je tiež vo vzťahu ako si v ňom ty, a tiež by preň mala niečo robiť. Alebo nech si potom lieta s kamarátmi ak nie je pripravená na vzťah
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

prečo by si jej to nemohol povedať? tuto si to pekne napísal tak jej to aj povedz... normálne sa o tom porozprávajte, o tom sú vzťahy, o vzájomnej komunnikácii, bez toho to nejde... samo sa to nevyrieši
/edit: och, audiotrack bol rýchlejší
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Prdi na teba, lebo jej to vpohode prechádza, nechumelí sa a ty to prežiješ. A ty sa trápiš, dusíš to v sebe. Zmeň svoj postoj k nej a k danej veci. Buď si to dievča uvedomí alebo (čo znie pravdepodobnejšie) sa vám to rozpadne.
Z toho, akým štýlom píšeš mám ten dojem, že podobne to vidíš aj ty. Bojíš sa začať dávať veci na poriadok, pretože jej to nebude vyhovovať a dospejete k rozchodu ako východnisku riešiac túto situáciu.
v!X
Amateur
Amateur

Pri najbližšej príležitosti jej teda musím riadne prevetrať hlavu.

Ale aj tak mi to príde tak, že keď sa dvaja ľúbia, tak chcú byť spolu .. aj cez všetko a nikdy nieje nič dôležitejšie a keď môžu, tak proste spolu sú :(
a nieje nič dôležitejšie.

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2011, 23:15)
Aj tak sa bojím, že zasa to ukončí len tým, že ma ľúbi a mám jej všetko prepáčiť. A zasa všetko pôjde ďalej :(
Frikso
Darca
Darca

Ty si z nás robíš srandu alebo čo..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no tak sa nenecháš odbiť nie?
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

ty mi pripadas akoby si sa jej bal abo čo, tak si chlapec maj nejake slovo, nechapem...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

čo si pod papučou? Tancuješ ako ona píska? Povie ti že ťa ľúbi, tak jej povedz nech ti to dokáže. A kľudne jej daj aj ultimátum ak treba, prestaň sa s ňou schádzať kým ťa nezavolá sama von alebo ja neviem čo. Toto čo máte nie je vzťah. Buď to chceš zachrániť, alebo chceš klopiť uši a odpúšťať jej stále viac a viac. AK sa to rozpadne, tak je to tiež úspech. Aj keď ju máš rád, ale takéto čosi predsa nemôže fungovať. Skôr či neskôr sa rozídete ak na tom sakra nezapracujete
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Jj, si zober, žeby to bola tvoja žena... to chceš byť pod papučou celý život ? Vyvolaj vzburu už teraz... :lol: A Ak jej nevysvetlíš tak ju radšej pusti k vode (Skôr, ako ona teba... Pretože tam to smeruje) Sa čudujem, že si to vydržal celý rok, ak po 2 mesiacoch sa takto začala správať.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

napisem to co nikto nadomnou nechce napisat a to, rozid sa snou, nema to zmysel, sere na teba jak na placaty kamen a ocividne ma na salame to, ze ty sa pre nu ides rozkrajat, poviem ti to tak, ze na 99% sa stebou rozide ked najde na jednej z tych disko, niekoho kto jej bude blizsi povedzme to mentalne...ty si proste uplne mimo jej ligu, ona nevie co chce, je mlada a blba, ty uz rozmyslas inak...za danej situacie to je len predlzovanie TVOJEJ agonie, nie jej, tvojej, lebo ona sa dobre bavi kym ty vylievas srdce na hojkovi...ser na nu a najdi si taku ktora za to stoji, cim skor to spravis tym lepsie...zachovaj si aspon trochu dostojnosti, a konecne prestan byt za idiota, lebo si ocividne jediny kto sa snazi to zachranit, budes rad ak ju posles do prdele skor ako ta podvedie ;)
v!X
Amateur
Amateur

No myslím, že som konečne dospel k rozumnému záveru, že to musím riešiť poriadne.. ako chlap! :D
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

to pises teraz :D ale ked sa jej pozries do oci zase zmaknes :D
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

ako som si cital toto vsetko tak ma napadalo niekolko veci ktore by si mozno mohol urobit.

1. otvorene sa o tom s nou porozpravat, vsetko co ti vadi jej povedat, ako si pisal hore a pisali ostatni vyssie. pisali spravne veci, precitaj si to este raz a skus to, co poradili.
2. neozvat sa jej a pozorovat reakciu. podla toho co pises, tak vzdy za nou "dolezies" (mozno zly vyraz) alebo sa jej ozves a ona nikdy prva. skus to nechat na nu a uvidis ci jej vobec chybas. lebo ak jej nechybas, tak aku cenu to ma dalej pokracovat? podla mna ked ste uz rok spolu, tak pravidelne stretavanie sa musite vyzadovat obaja. ked ste z rovnakeho mesta tak aspon 1x za 3 dni. (ak nie aj castejsie) budes asi trpiet aj ty, ak sa ti asi zopar dni vobec neozve, ale potom ked sa konecne zbada, ze ty sa nejak neozyvas a spyta sa co si robil tak jej vymenuj X cinnosti (kludne podobne cinnosti ake udava ona ked nie je s tebou) co si za ten cas robil a nemal na nu cas. nech aj ona pociti ako sa citis ty uz taku dlhu dobu. no a ak ju to nezacne trapit tak to, ze ta lubi nie je pravda, lebo ako si sam povedal zacinas mat pocit ze z teba vycicia peniaze, trpezlivost, potom ta odhodi a ide si za kamaratmi. Mala by sa naucit robit kompromisy.
Frikso
Darca
Darca

v!X:Toto si prečítaj aj 3-4x a premýšlaj. Ak ťa tak strašne miluje, ako ti neustále (teda vtedy, keď sa hneváš, že na teba sere) rozpráva.. čo asi spraví, keď si ju posadíš a vážne jej povieš, že to končíš, pretože.. .... ..
ColdRain napísal:napisem to co nikto nadomnou nechce napisat a to, rozid sa snou, nema to zmysel, sere na teba jak na placaty kamen a ocividne ma na salame to, ze ty sa pre nu ides rozkrajat, poviem ti to tak, ze na 99% sa stebou rozide ked najde na jednej z tych disko, niekoho kto jej bude blizsi povedzme to mentalne...ty si proste uplne mimo jej ligu, ona nevie co chce, je mlada a blba, ty uz rozmyslas inak...za danej situacie to je len predlzovanie TVOJEJ agonie, nie jej, tvojej, lebo ona sa dobre bavi kym ty vylievas srdce na hojkovi...ser na nu a najdi si taku ktora za to stoji, cim skor to spravis tym lepsie...zachovaj si aspon trochu dostojnosti, a konecne prestan byt za idiota, lebo si ocividne jediny kto sa snazi to zachranit, budes rad ak ju posles do prdele skor ako ta podvedie ;)
Napísať odpoveď