Nevyhody MacOS
Nevyhody MacOS
Pani, kamarat mi vnucuje nazor o tom, ze aky je MacOS skvely, ze to musim skusit a take keci. Robil som s tym par krat a neoslovil ma, som zvyknuty na Windows 7, vsetko mi tam bezi, mam tam programy, ktore vyuzivam a potrebujem. Viem, ze je aj kopa alternativ pre Mac, ale to ma neaujima.
A preto by som poprosil tych, ktori maju prehlad o MacOS, aby mi vedeli napisat protiargumenty proti MacOS, teda veci, ktore tam nespravim, pripadne ktore programy tam nevyuzijem. Nech mam konecne od neho pokoj.
Dakujem.
A preto by som poprosil tych, ktori maju prehlad o MacOS, aby mi vedeli napisat protiargumenty proti MacOS, teda veci, ktore tam nespravim, pripadne ktore programy tam nevyuzijem. Nech mam konecne od neho pokoj.
Dakujem.
Re: Nevyhody MacOS
kvoli tomu urcite nehladaj veci co sa nanom nedaju robit
jednoducho to uhraj na zvyk
neni to len o samotnom wine lebo zvykat si na vsetky tie alternativne programy...
jednoducho to uhraj na zvyk
neni to len o samotnom wine lebo zvykat si na vsetky tie alternativne programy...
Mám v macu aj windows takže keď niečo potrebujem zapnem ho a fungujem si v pohode
Samotná práca so systémom v spolupráci s touchpadom je už o niečom inom ako windowse posúvanie kurzorom
Samotná práca so systémom v spolupráci s touchpadom je už o niečom inom ako windowse posúvanie kurzorom
nevyhody su akurat v tom ze niektore specificke apps su robene len na win, a potom este mozno ze niektore veci su az moc user friendly
ale inak ja by som sa nenatahoval, pouzivam aj macbook aj windowsovy notas
ale inak ja by som sa nenatahoval, pouzivam aj macbook aj windowsovy notas
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nevyhody su, ze nie je velmi customizovatelny, ale to ani windows, pokial nechces hackovat systemove subory. Je na neho pomenej hier, ale inak nemas problem. Ja okrem hrania robim vsetko (rozumej pracujem) na macu a myslim si, ze efektivita prace je tam podstatne vyssia ako na windowse, alebo nebodaj nejakom linuxe.
-
pablo64
Medium Star
mac je v podstate super vyladeny system, aplikacie a programy bezia jedna basen.
Nie je ich vela v porovnani s win ale na serioznu tvorbu napr. hudby je to o niecom inom ako Win. to ti povie kazdy kto sa zaobera aspon trocha profesionalnejsie hudbou.
Programy su vecsinou platene , mozno je to ta nevyhoda
Nie je ich vela v porovnani s win ale na serioznu tvorbu napr. hudby je to o niecom inom ako Win. to ti povie kazdy kto sa zaobera aspon trocha profesionalnejsie hudbou.
Programy su vecsinou platene , mozno je to ta nevyhoda
Ja sa pytam na nevyhody a nie na to ci je MacOS vyladeny a tie veci co si tu popisal.
-
p4ra
Redeemer
S Mac OS X robim uz par rokov a mozem ti s kludom povedat, ze nie je vec, ktoru na Macu nespravis, ale n Windows ano. Uz takmer na vsetko mas alternativu. Co mne osobne prekaza je Microsoft Office na Mac. V poslednej verzii je omnoho dalej, ako ten predtym, ale stale sa mi lepsie robi na Windows verzii. Kazdopadne sa priklanam k nazoru, ze praca v Mac OS X je efektivnejsia a rychlejsia, akonahle si clovek na prostredie zvykne a urcite by som to cloveku, pre ktoreho je PC viac, ako hry odporucil.
-
panter86
Medium Expert
Na macu spravíš všetkoheker napísal:veci, ktore tam nespravim,
programy, ktoré nevyužiješ tak nenainštaluješheker napísal:pripadne ktore programy tam nevyuzijem.
ak nenájdeš alternatívny program tak si jednoducho spustíš program z windowsu cez Wineskin, alebo aj hru.
Mac je naozaj skvelý OS, zaleží len na užívateľovi zvyknutom na Windows či si zvykne na Mac prostredie.
-
pablo64
Medium Star
Nemusel si mi znizovat karmu !!heker napísal:Ja sa pytam na nevyhody a nie na to ci je MacOS vyladeny a tie veci co si tu popisal.
ja Mac nemam a ani neplanujem ,pisal som len zo skusenosti kamosov co maju a robia hudbu tak neviem aky si mal dovod na znizenie karmy
To ti mam aj ja znizit ,len preto ze si nepochopil moju odpoved ???
Používam Mac ako nevýhodu vidím asi len dostupnosť programov ide o to ,že hocijaká sprostosť ,ktorá je pri Win/Linux zadarmo je na Macu za nejaký poplatok. Nehovorím ,že to je tak s každou app.je ich samozrejme kopa aj zadarmo ,ale určite nie taká ako pre Windows...
Inač som s OS / PC dosť spokojný aspoň ja mu nemám čo ďalšieho vytknúť...
Inač som s OS / PC dosť spokojný aspoň ja mu nemám čo ďalšieho vytknúť...