Nevypína sa mi PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Puchermaster
Novice
Novice

Nevypína sa mi PC

Príspevok od používateľa Puchermaster »

Chcem poprosiť o pomoc ohľadne môjho problému, ktorý ma už jeden čas trápi. Nevie sa mi PC po (ŠTART -> VYPNÚŤ POČÍTAČ) vypnúť, všetko prebehne ako má...a skončí to pri nápise Vypínanie...a ďalej nič, ani keď čakám. Vtedy to zvyknem vypnúť dlhším držaním tlačidla Power na case. Mám tam WindowsXP SP2. THX
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

a nemas na klavesnici moznost vypnutia PC? ja vypinam cez klavesnicu , vyskusaj , inak neviem
Puchermaster
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Puchermaster »

matko888 napísal:a nemas na klavesnici moznost vypnutia PC? ja vypinam cez klavesnicu , vyskusaj , inak neviem
Nie nemám tuším to majú len niektoré základné dosky...(tie novšie)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Puchermaster napísal:Nie nemám tuším to majú len niektoré základné dosky...(tie novšie)
jaaaj tak potom neviem, prepac
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

a aky mas PC al. ako dlho ho mas? inak odporucal by som reinstall windows, mozno nejaky virus
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

pravdepodobne si si v biose vypol sluzbu ACPI, ktora sa o taketo veci stara alebo si ju win nekorekne nastavil pomocou svojich ovladacov:wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mystique: Nieco podobne som mal aj ja, bola to este stara doska, tusim Asus a obcas to zblblo. Mal som pustene veci v noci, nastavil som vypnutie o niekolko hodin, rano pridem a nic, bola tam hlaska, ze sa system Windows vypina... Neobjavovalo sa to casto, len obcas, ale aj tak ten PC bezal zbytocne. Pomohol mi vtedy firmat disku, takze zrejme slo o chybu Windowsu.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

skús odinštalovať antivirák ak máš. tieto problémy robí občas panda software neviem ako to nastaviť a tiež to robí aj nod ak máš nastavovať že kontrolovať botovacie sektory pri vypínaní mne to aspoň tak robilo ale to bolo ešte na starom pc .
Napísať odpoveď