Neznamy kabel

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Neznamy kabel

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim všetkych, rad by som vedel, čo je v prilozenych screenoch za kabel. Ja totiz nemam ani sajn. Diki moc
Obrázok
Obrázok
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

podla mna to vyzera ako kabel na spojenie PC a mobilu... aspon tie koncovky tak vyzeraju. serial port a to druhe ako na mobil.
pato83
Addict
Addict

Ok, len na aky, skusim popozerat, ale ak vas niekoho napadne k comu to je tak dajte vediet :)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

neviem ci to nie je na nejaky LG telefon...tie sa zapajali do serial portu...
pato83
Addict
Addict

http://www.accessoriesresources.com/Dat ... 305&Page=1 , ktorý je podla vas zhodny? Lebo ja uz mam dost. Som to pozeral a vyzera na pripojenie panasonicu GD88, uz som presiel aj 52 stran obrazkov cez google, help me :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

uNreal_saTch^ napísal:neviem ci to nie je na nejaky LG telefon...tie sa zapajali do serial portu...
aj eriksson (sony eriksson) :wink:
pato83, chce to zalovit v pamati. ake si mal MT? ktore si pripajal k PC? je to od tvojho mobilu? :smt104
a este doplnim, ze to moze byt narocnejsie ako sa zda. napriklad, ja mam doma kabel k t68. prepojenie fungovalo aj na t300, ale pri t200 si to ani neskrtlo. nieco podobne sa stava aj v pripade nokii. konektor je rovnaky, ale vnutorne prepojenie v MT je rozne. casto v tom maju problem aj samotni predajcovia.
good luck
pato83
Addict
Addict

Ja ani neviem, od coho to je, ci od mobilu alebo od niecoho ineho. Som si robil poriadok a co som nepotreboval, tak som dal do bazaru.A tento kabel som nikdy nepouzil, neviem ani kolko ho uz doma mam, no veci za posledne dva roky, urcite tento kabel nepouzivaju. Len by som chcel vediet od coho to je. Ale aj tak diki Krija, asi to vazne nebude take jednoduche. :)
Napísať odpoveď