zdravím viete mi poradiť ako rozbehať NFS: porsche unleasched na XP SP3?
zmazal som súbor gimme.dll a v zástupcovi na ploche som dal komnpatibilita s Win 98 a stále sa mi hra zapne a pustia sa videá a potom sa vypne, mám verziu 3.5
skúšal som stiahnúť aj tento súbor na http://forum.needforspeed.sk/viewtopic.php?t=1008 ale ten je už zmazaný (
počul som že je problém ked mám 2 jadrový procák ale ten ja nemám- mám starý Intel celeron 1.7:D a 1Gb Ram
ako ja som ju hrával ked som mal 98 a teraz by som sa k nej chcel vrátiť , tak mi please poradte!!!
no najprv zaskrknes na ikone vo vlastnostiach ze spustit v rezime kompatibylnom s win 98 a potom musis mat henten patch bo inak ti to pojde veelmo spomalene sak vyskusaj a uvydis
Šu-Do napísal:tam nie je problem s kompatibilitou.. pretoze mne to islo v pohode na XP.. SP2 vtedy...
hladaj chybu inde.. ci uz crack, patch alebo ovladace
no mozno tebe to slo ale 99% ludom to nejde a preto bol vydany ten patch skus troska pogooglit a urcite najdes vola sa to hamachi balik tusim tak napis ze hamach pack for nfs porsche unleasched ci jak sa to pise to ej jedno a ono ti to najde ale najprv musis nastavit to co som ti napisal vo vlastnostiach a to ti pojde aj bez toho balika akurat ze spomalene
Hladaj oficialny patch (3.5.20040310) pripadne novsia verzia ak existuje...
pridava podporu novsich grafickych kariet...
Alebo verzie:
Need For Speed Porsche Version 2008 By Porsche_maniak
Need.For.Speed-Porsche.2000.Multi6- TorrentLeech
by mali ist podla komentarov bez problemov...
postupuj presne podla navodu, stvrty bod mozes vynechat, ak nemas origos tak nakoniec si najdi medicinu pre verziu 3.5, a prilohu z fora ti prikladam sem
GL