NFS shift

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Praveze mne sa to nehra zle na klavesnici. Neviem to sice moc dobre hrat lebo mam 20fps na zaciatku, potom ked sa prebojujem do predu tak to uz ide... No a tie drifty? fuu dost tazke
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

dzindzig napísal:Sewas chlopi.. no mam win 7 a proste hra mi bezi len mi niekedy proste sekne pri zavodoch na ciernu obrazovku a nic sa nedeje.. akoze hudba bezi ale obrazovka je cierna wtf ? AMD Athlon 64bit X2 dual core processor 6000+ 3,00 GHz 4,00 RAM NVIDIA 8600 GTX 256MB crack mam dobry od reloaded neviete poradit ?
podla mna je to vo verziach windowsu a kedze to este nieje uplne optymalizovane lebo zostavu mas dobru na to.

Ja mam napr 32-bit win7 beta od microsoftu priamo a vsetko ide ako ma ale asi to bude aj tym ze mas 64-bit co predpokladam ze mas :D
Sapo napísal:Praveze mne sa to nehra zle na klavesnici. Neviem to sice moc dobre hrat lebo mam 20fps na zaciatku, potom ked sa prebojujem do predu tak to uz ide... No a tie drifty? fuu dost tazke
podla mna to robili na ovladac a volat a klavesnicu odflakli ale su tam trochu aj ine drobne nedostatky :cry: oni sa to snazili spravit "co najrealnejsie" a niekedy je to az nadrealne ale akoze vpodode ked si clovek osvoji ovladanie na klavesnici tak to ide.
juro522
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juro522 »

Geogomeogo napísal:preco???jaj ty si len nato ze predbehnes a vyhras... kazdy si mysli ze hra je vtedy dobra ked je jednoducha ale prrrrrrrrd.... hra je dobra vtedy ked je realna nia ako U1,2 a Undercover... to da aj slepy... tod moj nazor :)
P.S.:tak to si nehral ziadne nfsko...
//no chlapci myslel som si toto ze kazdy bude vraviet ze je to tazke :)
Takto nie som na to, že predbehnut a vyhrat, ale tak zase nemusim jednu trat opakovat 10x kvoli tomu ze sa neviem udrzat na ceste. Chlapci z EA to asi moc na klavesnici nehrali!!! A drifty už vonkoncom nie!!!
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Tak konecne som sa dostal k volantu a moje pocity su neopisatelne..vypnuta automa. brzda, prevod. na manual, fyzika auta na maximum...nieco skvele..fakt je dobre vediet ze uz konecne tu hru postavili na 75% na volant, len ma prekvapuje ta primitivna realita pri ciely ked ma niekto predbehne len tak..davam 9/10

btw. Je to tzv kopia gridu ale nato ajtak nema... :P
Sapo
Addict
Addict

Nemyslim si ze to je kopia gridu.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

nieje to kopia gridu aspon podla mna... GRID je celkom dobry ale nikdy som sa nevyznal co a jak... NFS je odlisne oproti gridu urcite poctom aut, tuning aj ked ani v nfs nieje dostatocny a ze grid aspon pre moj volant nieje naj optimalizovany ale gridu davam stale 9/10 :)
a ku tej klaveske u brata som to hral na klavesnici a verim vam ale drifty sa mi zdaju lahsie ako na volante... ten kto neskusal volant na driftoch tak nech skusi a uvidime :D
//bol by shit keby nebol grid ne shift :lol: a grafika z Undercover :D
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Sapo napísal:Nemyslim si ze to je kopia gridu.
Ale povedzme si pravdu, keby nebol Grid tak neni ani Shift....

:)
Sapo
Addict
Addict

No to je dost mozne
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

stary dobry GRID nech uz spravia 2jku lebo toto ma uplne sklamalo jedine co sa mi na tejto hre paci je pohlad z nutra auta to je nadhera , ale inac nula bodov . jednoznacne je umna na prvom mieste GRID
neviem cim to je ,ale proste GRID je GRID a naneho nic NEMA . uz len uvodne intro je brutalne a hra ani nehovorim .
:) sice je tam menej aut ,ale vem to cert hratelnost sa s NFS shitom neda porovnavat .
Sapo
Addict
Addict

To preto lebo GRID je arkada a shift skor simulator.
Ale neni o com aj ja si myslim ze GRID je best, a hlavne MP je fajn (pokial natrafis ludi)
dendy50
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dendy50 »

Shark_360 napísal:Zvys si hlasitost hudby v nastaveniach.
Btw: pre userov, co maju problemy s black screen po prvom loadingu, tak sa vykaslite na crack a pouzivajte Mini Image, s nim mi to ide normalne :)
Hlasitost hudby mam na 100%..hudba nikde
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

vzdy ked narazim do auta alebo len do kuzela pri ceste tak mi to lagne a akoby to skocilo o sekundu dopredu
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

akoze fakt perfektne spravena hra a aj perfekte pokazena - ovladanim...este na 135i cku to ako tak na klavestnici islo ale teraz som su kupil cayman a je to totalne nehratelne...ti co maju volant si to mozu vychutnat...
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

totalne nehratelne,? sa necuduj ked to hras na sipkach..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

pre padanie hry okamzite po zacati zavodu:

« Previous article | Next article »
[Tips N4G about this story]

NFS Shift
NfS Shift crashes: Possible solutions for problems - Patch under way?
Last week Need for Speed: Shift has hit the markets and a lot of problems are reported in forums all over the world. In many cases the game crashes for unknown reasons. PC Games Hardware introduces possible solutions.
NfS Shift crashes: Possible solutions for problems – Patch under way?

NfS Shift crashes: Possible solutions for problems – Patch under way? [Source: view picture gallery]
Need for Speed: Shift is causing some heated arguments lately: The high review scores and the impressive graphics can't make up for the problems some gamers experience. "NFS Shift crashes all the time” or similar titles are used for multiple threads in different forums.

Searching for the reasons seems to be difficult since EA hasn't officially confirmed any of the bugs and problems. A patch hasn't been announced either, but we have already contacted EA and are waiting for a response.

We have nevertheless assembled a list of possible solutions for some of the problems.

1. Graphicscongif.xml (1)
In C:\Users\[YourUserName]\Documents\NFS SHIFT (folder can vary n dependence of the used operating system) you usually can find the graphicsconfig.xml file. Some users report that deleting this file solved all problems. It would be best to rename or transfer the file to another location so that it can be restored easily if necessary.

2. Graphicscongif.xml (2)
Other users report that NfS Shift runs well if windowed. To activate the window mode automatically you have to open the graphicscongif.xml file with Windows Notepad (or a similar tool) and change the line
prop name="Windowed" windowed="0"
into
prop name="Windowed" windowed="1"
and save the file.

3. Shadow quality
Apparently the shadow quality causes several problems. Users report that the "Medium” settings works best.

4. Compatibility mode
Another option to work around problems is to run the game in the Windows 98/ME compatibility mode. Right click on the exe file, select "Properties” and activate the appropriate compatibility mode.

5. More tips for NfS Shift
Many users reported that doing the flowing has helped:
• Install the latest Service Pack
• Install the latest driver for the graphics card
• Install the latest driver for the sound card
• Deactivate the sidebar
• Delete the folder C:\Users\[YourUserName]\Documents\NFS SHIFT and reboot. Create a new profile and deactivate the automatic saving in the game's options.
body 1+2+3+4 som vyskusal a prestalo to padat
bod 1 - zmaze uzivatelom nastavenie grafiky (ktore si hra ulozila) a hra sa spusti v defaulte (teda nastenia ake nastavi hra) - pri slabsom pc je tu problem a hra seka, ale ide :-)
bod 2 - spustenie v okne, treba si nastavit mensie rozlisenie - aby sa hra zmestila na desktop, ale zatial mi takto slape v poriadku
bod 3 - pre istotu som nastavil shadow quality na medium ale samostnatne to nemam odkusane, ze ci samostnatne len toto pomoze
bod 4 - ked som to nastavil nezavisle od bodov 1-2-3 tak ziadny vysledok, hra padala

zdroj: http://www.pcgameshardware.com/aid,6955 ... /Practice/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiscali:
Need for Speed Shift patch 1 (13 MB, mirror) - tento PC patch obsahuje pouze dvě funkce. Tou první je doplnění hraní přes LAN, po němž tolik volala hráčská komunita a vývojářský tým tento požadavek promptně vyřešil. Je pro něj vyžadováno připojení k internetu k rychlému ověření pravosti kopie hry, ale poté je možné se zase odpojit. Druhá oprava vylepšuje ovládání myši tak, aby s ní uživatel mohl procházet a ovládat všechna menu. Mimochodem, již vydaný PS3 patch opravoval některé nedostatky v úrovních poškození vozu v důsledku kolize. Na PS3 si hra stahuje a aplikuje opravu automaticky.
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34236&r=top
7budzo7
Light Expert
Light Expert

problém

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

tak pomôže mi niekto ako spustím tu hru?? stále mi vyskakuje tabuľka Neodesilat....kde je problém??
Sapo
Addict
Addict

Asi v cracku :)
7budzo7
Light Expert
Light Expert

problém

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

v cracku nebude lebo som už skúšal 4 cracky.
SSemteXX
Guru
Guru

Re: problém

Príspevok od používateľa SSemteXX »

7budzo7 napísal:tak pomôže mi niekto ako spustím tu hru?? stále mi vyskakuje tabuľka Neodesilat....kde je problém??
V tej tabulke máš aj ďalšie informácie ohľadom toho problému, tak nechápem čo tu riešiš. Máš tam presne napísané kde nastala chyba.
Napísať odpoveď