na mediume v pohode sa da vyhrat o 3-4-5 golov...
na difficult som odohral dva zapasy, v oboch som prehral v predlzeni (resp. najazdoch)
to ovladanie nadrbalo aj mna..inac ma potesilo ze sa da dat gol s obrancom od modrej bez onetimeru..to je pokrok
Warezking: Ak ta vracia na buly, tak to bude sposobene vysokym pingom/stratou paketov alebo mate nekomatibilne verzie (patchnuta, pridana cestina, update, tweek).
Demon: Ja som si dal hracov na ALT, nahravka C, strela space, bodycheck V, branenie Z... a ostatne ASDFTHB + cisla na menenie taktiky a utokov.
Je az moc zle to ovladanie ? ( ci sa to oplati stahovat ) Nehral som sice 2006 ale na sportovych hrach som zvyknuty na WSAD + nejake tie finty ( v PES5 ),
bodicky,strela (v PES5 mam A ),nahravka ( S ).
Sa pytam,lebo nerad by som si popreplietal ruky
hojko napísal:Warezking: Ak ta vracia na buly, tak to bude sposobene vysokym pingom/stratou paketov alebo mate nekomatibilne verzie (patchnuta, pridana cestina, update, tweek).
Demon: Ja som si dal hracov na ALT, nahravka C, strela space, bodycheck V, branenie Z... a ostatne ASDFTHB + cisla na menenie taktiky a utokov.
tak to už mam, ale som z toho sklamaný...neviem čo som zas čakal od EA ale na tento rok som si robil nejaké veľké nádeje....nechápem prečo(?!) sú tam zas(!) tie isté animácie, tie isté zvuky atď. Brankári sa už chvalabohu nechádžu furt ale aj tak...keď za nich hrám tak chytám asi tak že sa stačí len šipkou dať do tej strany ako ide strela...všetko ostatné už spraví sám. ovládanie - no coment.
Mne by úúúplne stačilo keby pri každej takej šanci že niekde v strede vypichnem puk tak chučalo hladisko....tak ako to aj v skutočnosti je. keby ta aréna žila....vtedy by mi bolo úplne jedno či hram 07 alebo 94.
PS: hral som aj tu českú ligu a je tam nadabovaný český komentátor na štadione....to je v pohode...ale ten komentátor povie meno hráča, kt. práve išiel na trestnú asi takým tonom akoby dal gol
hm mam za sebou prvy gol ktory som dal prihravkou..uspesnym strelcom je Visnovsky, a bolo to az spoza kruhu, proste som prihrvaal hracovi pred branou ale hrac zbehol za branu a prihravka isla rovno na branku, a brankar sa uhol
no mne sa to zdá veľmi, veľmi ľahké - hral som za znojmo proti zlínu a vyhral som 7:3 bez najmenšieho problému - na najťažšej obtiažnosti stále ľahké, zmena ovládania, minimále zmeny, iba menu je trošku iné - celkovo vidno že sa snažia zarobiť peniaze za čo najmenej roboty, toto mal byť datadisk predávaný za max. 300 sk.
Stiahol som to a pri inštalácii mi napíše, že nemám directx, hoci ho mám nainštalovaný a nepustí ma ďalej. Nepomáha ani preinštalovať directx. Má niekto podobný problém? Čo sa s tým dá robiť??
nuz vcera som to stiahol. skusil som jeden zapas na easy ale ani som ho nedohral. dnes som si povedal ze dam tomu este sancu. no znova ma to nepresvedcilo medium som vyhral 6:2 a difficult 5:1. Zda sa mi to strasne naskriptovane. jakoze tie goly co som daval. no lol.
na zmenu ovladania sa da zvyknut. ja som si zmenu hraca mrskol na shift.
Warezking napísal:Prave sme dohrali s Jokerom MP a stale nas to vracalo naspat na buly... Chvilu sa hralo a potom to hodilo na predchadzajuce buly omg.
No ja som skusal s kamosom na LANke tiez hrat, a tiez nam robilo tento problem. Sice nie sme prepojeny kablom (wifi), ale kedze to robilo aj vam, tak to bude asi problem NHL07. Jooj, dufam, ze vyjdu nejake opravne patchy.
mastermind napísal:ja som si zmenu hraca mrskol na shift.
ano,aj ja som si to chcel nastavit na shift,kedze to tak mam aj v Pro Evololution,ale ked kliknem na to, co chcem zmenit, napise mi aby som zaal lubovolnu klavesu,no lenze ak dam shift nic sa nedeje....ak dam f taktiez sa nic nedeje. niektore klavesy tam idu, a niektore nie. Treba nejaky patch abo co ? lebo nerad by som to patchval ak nemusim
Tak co nato povedat , zvlast cudny pocit pri meneni tlacidiel : prihravka , zmena hraca , dalej som uz dufal , ze aspon tie animacie zmenia zaciatocne a par hernych , ale vidiet ze ludia z EA sa zas roztrhnut nejdu ..
Prvy zapas ked som ani nebranil lebo som este nevedel o tom tlacidle som vyhral na difficulte 9:2 takze ziadna zmena , ziadny lepsi brankari podarilo sa mi ich prekonat zo smiesnych striel , takze neviem ci sietove zapasy budu koncit na najtazsej urovni 21:20 ......, ako som sa na to tesil , tak som teraz maximalne sklamany ...Jedina sranda bola , ze ked v 06 si vyvolaval bitku jednym tlacidlom teraz som to stlacil a brankar mi odisiel z brany