NHL 07
-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
-
mirak2
Hardcore addict
hm...trochu som sa snazil, a na mediume som dal Anaheim - Detroit 10:0, pomer striel 36:1, vyluceni 3:3...takze DET za tri presilovky nedal ani jednu strelu, jedna strela bola v prvej tretine aj to spoza brany a len sa obtrelo brankara...Andy McDonald 5 golov pokial viem, z toho 2 abo tri v oslabeniach...klasika, lahka hra..Osgood nabehol do brany z prvych 3 streil, tri goly..
screen som xcel zriesit ale mi zmrzol comp ked som vypinal hru
screen som xcel zriesit ale mi zmrzol comp ked som vypinal hru
to bolo aj v 06 , inak tym chitil trapis mnohych obcanov=Erik= napísal:Mne sa zas stalo, ze na konci zapasu, ked odchadzali hraci do satne, tak trener posledneho tlapol po zatku... tvorcovia hry asi chceli, aby ho chitil za chrbat
// btw nejako sa mi zacina lubit ta hra , aky som k nej odpor od zaciatku , tak sa mi zacina zdat funny , ... hral som nejakych 6 zapasov a uz som si strelil 5 vlastnych a dal som viacero golov od modrej ciary , co v nhl06 nebolo mozne ..
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dobry sloganDem0n napísal:
-
hojko
Site Admin
Krasne to sfukli na Tiscali: http://games.tiscali.cz/reviews/nhl07cz/index.asp
-
Kosh
King
len tak mimochodom, pri nájazdoch, keď hrám nhl sezónu, tak súperovi hráči VŽDY keď idú spraviť nájazd, tak asi v polovičke medzi stredom a mojím brankárom ide ten počítačom ovládaný hráč niekde nabok a ani nejde na bránu a nájazd sa vždy skončí neúspechom počítača, a nikdy ani nevystrelí - neviete čím to je? a ináč, akurát som si sprevádzkoval ten cz dabing, a s ním je to hneď lepšie 
-
Kosh
King
hej, dosť sa to opakuje, ako píšu na tom tiscali - zmeny intonácie a podobne, ale predsa len, aspoň tomu rozumiem
také hlášky že " ked tento hráč napriahne, tak brankárovi ostáva iba zavrieť oči a modliť sa / to pri demitrovi(či tak nejak to bolo)
je to jednoducho lepšie ako angličtina, ktorej nerozumiem
sajmon & artabanes:
Ja som si nainstaloval tiez tu cestinu a ak to porovnam s anglictinou, tak to je trosku chudobnejsie na slova. Mam pocit, ze dost dlho komentator caka, kym povie nasledujucu hlasku. Ani mi nevadi, ze sa ich vyroky casto opakuju (myslim, ze ich tam je celkom dost). Skor mi vadi, ze nehovori vela mena hracov. Povie napr. ze: Ide na trestnu lavicu (alebo: Striela gol)-lepsie by bolo, keby povedal: Demitra ide na trestnu lavicu (Demitra striela gol). Toto mi tam dost prekaza, ako by mali pripravene, ze tam vlozia na zaciatok takychto hlasok mena hracov, ale akokeby to tam zabudli naprogramovat.
Ja som si nainstaloval tiez tu cestinu a ak to porovnam s anglictinou, tak to je trosku chudobnejsie na slova. Mam pocit, ze dost dlho komentator caka, kym povie nasledujucu hlasku. Ani mi nevadi, ze sa ich vyroky casto opakuju (myslim, ze ich tam je celkom dost). Skor mi vadi, ze nehovori vela mena hracov. Povie napr. ze: Ide na trestnu lavicu (alebo: Striela gol)-lepsie by bolo, keby povedal: Demitra ide na trestnu lavicu (Demitra striela gol). Toto mi tam dost prekaza, ako by mali pripravene, ze tam vlozia na zaciatok takychto hlasok mena hracov, ale akokeby to tam zabudli naprogramovat.