NHL 07

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Mal by si záujem hrať NHL-Hojko ligu???

áno
34
68%
nie
16
32%

Celkom hlasov: 50

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No ja vam neviem, hram Season mode NHL a ziadny hlupy gol este nepadol. Neviem na akej to mam obtiaznosti, ale asi medium, pretoze to by som s mojim "skillom" nerozdaval 6-7 kuskov za zapas (aj ked naposledy sotva 1:0 ;-D)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

boze ja z tych dresov nemozem :smt065
inac sa mi zdalo to nhlko dost rychlo spravene niektore vysli az v oktobri...
GENTEL.JUNIOR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa GENTEL.JUNIOR »

chalani s tymi nahdonymi golmi by som pomlcal :lol: :lol: od svojej branky som nejak nahodne svyhom vystrelil a padol goool cez cele ihrisko skoda ze som nespravil zaznam :lol: :lol:
pstruh
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pstruh »

este ze som nasiel toto forum, inas ma sralo to nhl07 s stymi directx, uz som chcel ten PC vydrbat z okna!

heh idem mastit

haya
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

este skuste povedat ze nhl06 je lepsia jak 07 a vas asi kopnem..
bo podla toho co pisete to tak vyzera hoci 06 ma 2006-krat viac bugov ako 06
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

na nhl 2002 sa ziadna nechyta aj ked grafika je sux ale po hratelnosti sa aspon mne paci
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Nie som spokojný, jeto ako keby pokazena prekopirovana 06 ... skoro nič nove, dufam že víde opravda verzia alebo parch!.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hm...trochu som sa snazil, a na mediume som dal Anaheim - Detroit 10:0, pomer striel 36:1, vyluceni 3:3...takze DET za tri presilovky nedal ani jednu strelu, jedna strela bola v prvej tretine aj to spoza brany a len sa obtrelo brankara...Andy McDonald 5 golov pokial viem, z toho 2 abo tri v oslabeniach...klasika, lahka hra..Osgood nabehol do brany z prvych 3 streil, tri goly..
screen som xcel zriesit ale mi zmrzol comp ked som vypinal hru
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

=Erik= napísal:Mne sa zas stalo, ze na konci zapasu, ked odchadzali hraci do satne, tak trener posledneho tlapol po zatku :lol: ... tvorcovia hry asi chceli, aby ho chitil za chrbat 8)
to bolo aj v 06 , inak tym chitil trapis mnohych obcanov :)

// btw nejako sa mi zacina lubit ta hra , aky som k nej odpor od zaciatku , tak sa mi zacina zdat funny , ... hral som nejakych 6 zapasov a uz som si strelil 5 vlastnych a dal som viacero golov od modrej ciary , co v nhl06 nebolo mozne ..
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

kazdy pisete ze NHL 07 je nanic ale podla mna je celkom dobra..aj ked skor by sa to malo volat NHL 06/07 :lol:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Chcete v NHL 07 prohrát? Jestli jo, tak si vypněte monitor a hurá do hry :))
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:
dobry slogan :lol: EA ho mali umiestnit hned pri instalacii...dufam ze vydaju aspon nejaky patch na AI lebo to bude peklo rok cakat na dalsi diel ak vobec este nejaky novy vyjde...podla mna co bola fakt prelomova NHL to bola 2004 ta bola super a asi sa ku nej aj vratim...ale zase na druhej strane ked sa kus pohrate aj z NHL07 tak je to celkom hratelne..hlavne si tam nenechavajte tie default nastavenia...znizte si hlavne rychlost celej hry aby ti hraci po tom lade nelietali ako blesky a taktiez aj silu a presnost strely zmensite a hned to bude realnejsi a hratelnejsi hokej...potom uz len upravit komplet rosterov hlavne brankarov kus vylepsit a halvne ubrat takym hviezdam ako je JAGR ktory ma 99..lol...je to legenda a squely hrac ale tak az tak prehanat to nemusia...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

len tak mimochodom, pri nájazdoch, keď hrám nhl sezónu, tak súperovi hráči VŽDY keď idú spraviť nájazd, tak asi v polovičke medzi stredom a mojím brankárom ide ten počítačom ovládaný hráč niekde nabok a ani nejde na bránu a nájazd sa vždy skončí neúspechom počítača, a nikdy ani nevystrelí - neviete čím to je? a ináč, akurát som si sprevádzkoval ten cz dabing, a s ním je to hneď lepšie :)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

artabanes napísal:akurát som si sprevádzkoval ten cz dabing, a s ním je to hneď lepšie :)
hej ? je to kvalitne ? lebo som pocul ze tam ten komentator mc toho nenakeca, a frazy sa opakuju
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

hej, dosť sa to opakuje, ako píšu na tom tiscali - zmeny intonácie a podobne, ale predsa len, aspoň tomu rozumiem :) také hlášky že " ked tento hráč napriahne, tak brankárovi ostáva iba zavrieť oči a modliť sa / to pri demitrovi(či tak nejak to bolo) :D je to jednoducho lepšie ako angličtina, ktorej nerozumiem
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

dnes som dostal tento hokej do ruky a som sklamany...zmena ovladania a naviac velmi malo zmien oproti 06...ostavam pri 06 kde mam aspon slovensku ligu
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

sajmon & artabanes:
Ja som si nainstaloval tiez tu cestinu a ak to porovnam s anglictinou, tak to je trosku chudobnejsie na slova. Mam pocit, ze dost dlho komentator caka, kym povie nasledujucu hlasku. Ani mi nevadi, ze sa ich vyroky casto opakuju (myslim, ze ich tam je celkom dost). Skor mi vadi, ze nehovori vela mena hracov. Povie napr. ze: Ide na trestnu lavicu (alebo: Striela gol)-lepsie by bolo, keby povedal: Demitra ide na trestnu lavicu (Demitra striela gol). Toto mi tam dost prekaza, ako by mali pripravene, ze tam vlozia na zaciatok takychto hlasok mena hracov, ale akokeby to tam zabudli naprogramovat. :?
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nj ale je to predsa prvy pokus o cesky dabing v NHLke tak to nemoze byt dokonale..
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Andr3w napísal:nj ale je to predsa prvy pokus o cesky dabing v NHLke tak to nemoze byt dokonale..
:lol: ale mohlo by byt :lol:
Napísať odpoveď