NHL (aktualne)
Nechapes ? Toto je Ownage v pravom slova zmysleLub0$ napísal:Spravil zle? wtf? To vies ako urcit? Len koli tomu, ze nevyhral? To mal ako predpokladat podla teba....? Kus rozumu do toho....
Pisete tu niektory, aky su Tucniaci uzasnyt atd....mne sa staci pozriet na ich kapitana a mam dost....ten clovek do hokeja ani nepatri...hanba s nim hrat v jednom tyme.
A neplacte tu, Malkin s Crosbym su jednoznacne talentovani hraci...mozu to byt chu*i, ale tych je vela. Pens si to zasluzili
Presne tak, súhlasím s Dragom. Zlostiť sa na Crosbyho nemá cenu. Za prvé, je v hokejovom svete uznávaný a tým pádom sa mu toleruje viac, ako komukoľvek inému, ale za ďalšie treba uznať, že má aj talent...veď predsa len tak pre nič za nič neobsadil v celkovom kanadskom bodovaní druhé miesto hneď za Maľkinom. Vlastne už aj pre túto skutočnosť, že najväčšie útočné hviezdy hrajú za Pens, je SC tam, kam patrí. To by som sa ja musela hnevať, keďže mi "vyhodili" môj Capitals. Aspoň viem, že Capitals vyradili tí najlepší 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Si daj dole klapky z oci. Detroit je momentalne najlepsie muzstvo v NHL v uz dobrych 10rokovSoviet napísal:btw: Detroidu by som nedrzal ani keby tam bolo x Slovakov..Mne ide o kvalitu hry a nie o to ci tam daky narodovec hra
Inak vsetci co pisu, ze Hossa spravil zle ze prestupil - vsetci ste na uz pred zaciatkom sezony vedeli ze DET a PIT budu hrat finale, ze?
O kvalitách Crosbyho s Malkinom nemožno pochybovať, ale ich povaha mi bráni v tom, aby som si ich obľúbil. Detroit je za posledné roky najlepším mužstvom NHL a nezmení na tom ani fakt, že tentoraz skončil "až" druhý. Hossa mal proste smolu, uprednostnil väčšiu pravdepodobnosť na splnenie si sna pred väčšou výplatnou páskou a to mu zazlievať nemôže podľa mňa nik. Najlepším hráčom pre mňa stále Dacjuk... a želám len good luck pre wings do ďalšej sezóny.
-
Soviet
Darca
10rokov a najlepsi? tak potom neviem kto ma klapky na ociacht0m4s3 napísal:Si daj dole klapky z oci. Detroit je momentalne najlepsie muzstvo v NHL v uz dobrych 10rokov
To moze usudit len ich fanusik, ktory ich bude vzdy ospevovat a vychvalovat. Povedat v NHL, ze to a to muzstvo je najlepsie je kravina..
V NHLke vyhra necakane hocikto a nieje hned najlepsi..Mozno jeden z najskusenejsich je Detroid, kedze je jeden z najstarsich teamov, ale isto nie naj.
By som bol rad vediet podla coho si to usudil ze su naj?
Pred rokom sice ziskali SC ale roky predtym?
05-06- vypadli v prvom kole PO
06-07- vypadli v tretom kole PO s Ducks (s ktorymi sa aj teraz dost natrapili)
04-05- pauza
03-04- druhe kolo PO
02-03- jedna z tych lepsich sezon
01-02- prve kolo PO
Kde je tych 10rokov naj tymu? Mozno 3sezony nepoviem, ale 10..
To, ze vyhravaju v zakladnej casti neznamena, ze su naj..Hlavne PO ukazuje kvality hracov, taktiky, psychiky a pripravenosti.
Dane vysledky su porovnatelne s viacerymi muzstvami..
No, koniec zápasu bol v skutku úžasný. Detroit riadne tlačil, teda sa snažil tlačiť, no Pittsburgh im toho veľa nedovolil. Škoda, že nebolo predĺženie, tam by to bolo fakt ostré. Každopádne som si myslel, že SC vyhrá Detroit, no vidím, že som sa mýlil.
A čo sa týka toho naj tímu za posledných 10 rokov. Niektoré tímy môžu počas pauzy medzi sezónami obmeniť aj polovicú kádra. Závisí to od rozpočtu. Nemám o NHL dobrý prehľad, čiže tu nejdem vyskakovať so žiadnymi faktami. Ale tuším Tampa Bay bola pred niekoľkými rokmi "najlpešia",... a teraz? Tuším ani nehrala PO. Závisí to od financií a trénera. Toť vše.

A čo sa týka toho naj tímu za posledných 10 rokov. Niektoré tímy môžu počas pauzy medzi sezónami obmeniť aj polovicú kádra. Závisí to od rozpočtu. Nemám o NHL dobrý prehľad, čiže tu nejdem vyskakovať so žiadnymi faktami. Ale tuším Tampa Bay bola pred niekoľkými rokmi "najlpešia",... a teraz? Tuším ani nehrala PO. Závisí to od financií a trénera. Toť vše.
-
Soviet
Darca
Tampa Bay mala v roku 03-04 Stanley Cup..Ale to neznamenalo, ze bola "najlepsia"..A kedze hned po ich SC bol upraveny platovy strop na team, tak museli bohuzial niektore hviezdy poslat kade lahsie..Odvtedy im nevysli sezony..Posledne dve su na konci tabulky, vzhladom na zmeny trenera a hracov..Snazili sa omladit team a bohuzial u nich to nefungovalo ako v takom Washingtone, kde sa mladici chytili..Calligen09 napísal:Nemám o NHL dobrý prehľad, čiže tu nejdem vyskakovať so žiadnymi faktami. Ale tuším Tampa Bay bola pred niekoľkými rokmi "najlpešia",... a teraz? Tuším ani nehrala PO. Závisí to od financií a trénera. Toť vše.
Zjednavat Tampu s ostatnymi teamami i tak nieje az take dobre na porovnavanie, kedze Tampa je v NHL len 17rokov (1992)
-
t0m4s3
Admin
Ano, vlastne zakladnu cast mozme preskocit a skrtnut, nie? Pozri sa kolkokrat uhral Detroit 100b za sezonu a kolkokrat sa dostal do PO za poslednych 10 rokov - tipnem si - 9krat (kvoli pauze) ? Nemam potrebu ich slepo obhajovat, ale ked niekto zadre "Mne ide o kvalitu hry" v suvislosti, ze Detroit nema kvalitnu hru, tak dovi a dopoSoviet napísal:Kde je tych 10rokov naj tymu? Mozno 3sezony nepoviem, ale 10..
To, ze vyhravaju v zakladnej casti neznamena, ze su naj..Hlavne PO ukazuje kvality hracov, taktiky, psychiky a pripravenosti.
Dane vysledky su porovnatelne s viacerymi muzstvami..
-
Soviet
Darca
Jo ale zakladna cast a PO je velky rozdiel..V zakladnej zbieraju tymi prevazne body na tymoch vo vlastnej divizii..Kdez to uz v playoff je 16najlepsie posobiacich teamov v danej sezone..Takze hlavne kvality sa ukazuju hlavne v zapasoch PO, kde nejde o zbieranie bodov.t0m4s3 napísal:Ano, vlastne zakladnu cast mozme preskocit a skrtnut, nie? Pozri sa kolkokrat uhral Detroit 100b za sezonu a kolkokrat sa dostal do PO za poslednych 10 rokov - tipnem si - 9krat (kvoli pauze) ? Nemam potrebu ich slepo obhajovat, ale ked niekto zadre "Mne ide o kvalitu hry" v suvislosti, ze Detroit nema kvalitnu hru, tak dovi a dopo
Noo to, ze su kazdy rok v PO neznamena, ze su naj..Take NJD je tam tiez stabilne kazdym rokom.
Tym, ze mi ide o kvalitu hry som nevravel, ze Detroid nieje kvalitny team..Len som narazal na prispevky ludi, ktory drzali Detroidu, lebo je tam Hossa a on si podla vsetkeho zasluzi SC.
Ja fandim uz cca 7rokov Tampe i ked su na konci tabulky, takze velmi dobre vidim na ich zapasoch, kedy je proti nim kvalitny super..
Je velmi pekne, ze ma talent, ale chyba mu toho vela v hlave. Potom by bol dva krat lepsim hracom....ked nie tri krat.Drago napísal:...s Crosbym su jednoznacne talentovani hraci...mozu to byt chu*i, ale tych je vela. Pens si to zasluzili
Suhlasim s t0m4s3m ze Detroit dlhodobo patri k top tymom v NHL.
Hossa proste nemal stastie ale jeho prestup bol racionalny.
Teraz sa urcite Satan citi ako king. Ale ked si spomeniem ze ho poslali na farmu a pocas PO stravil na lade minimum case tak aspon ja osobne by som bol ovela radsej keby SC dvihal nad hlavu Hossa.
Hossa proste nemal stastie ale jeho prestup bol racionalny.
Teraz sa urcite Satan citi ako king. Ale ked si spomeniem ze ho poslali na farmu a pocas PO stravil na lade minimum case tak aspon ja osobne by som bol ovela radsej keby SC dvihal nad hlavu Hossa.