NHL (aktualne)

O športe...
Hacket
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hacket »

http://www.sme.sk/c/4246716/chirurg-moz ... rieru.html
Dufajme že sa nič taketo nestane.Marian patri medzi našich top hokejistov a bola by obrovska škoda stratiť ho
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na SME.sk byvaju dost huste kacice. Ale jedno je pravda ze Gaborik mi zacina pripominat Bureho, ktory odohral iba 5 plnych sezon (v ktorych sa 3x stal najlepsim strelcom). Aj to bol typ ako Gaborik vsadzajuci na rychlost. Jemu uz na zaciatku profi kariery predpovedali, ze svojim stylom hry a treningom zameranym na rychlost si znici zdravie (kolena).

//: Na a je to tu :cry: : http://www.nhl.cz/CZ/clanek/17981/clanek.html

Za mořem zemřel hokejista, startuje další diskuse na téma bitek
Chalana mi je samozrejme ľúto, ale bitky majú v hokeji asi taký sebaregulačný význam ako dravce v prírode.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

chalana mi je luto.. ale bitky prinašajú svoje obete.. a tu je jedna bitak "Sid The Kid" sa nam pobil s McLeanom. taka trošku žduchanica by som to nazval :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Co hovorite na poslednu "bitku" Crosbyho? U mna je to odteraz obycajny chudak a zbabelec, Dufam, ze si ho coskoro niekto s bitkarov poriadne poda!! Hajzel!
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Slovo zbabelec je slabé, použil by som nadávku hrubšieho zrna. Vždy som si myslel že Crosby je vyzretý mladík ktorý krotí emócie, ale tento nedávny útok na už neviem koho a útok predtým na Valábika... skrátka je to :censored1:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ty vole Crosby je iny debil.....ci boha, ako ho necakane napadol hned po vhodeni puku.....ty brdo, to je srac, nech ho tam rozbiju.....

begbeee ten link co si postol, nefunguje :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Funguje aspon mne.

Crosby je sráč a vie, ze sa ho nikto nedotken lebo je naj hviezda ligy a vsetci v Kanade su z neho posraty.

Az pride nejaky nový Kasparaitis (povestny tym ze nerespektoval hviezdy ligy) a zlomi ho na dvoje tam kde je najtensi.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Avery by ho mohol dať dole :lol: , ale ten chudak by dostal potom asi doživotny dištanc...

link ide aj mne
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Crosby je velky vulgarizmus :roll:
ovela viac sa mi ratala bitka Siomin vs Staal :lol: :lol:
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Tak tato bitka nema chybu :D jak ho mlatil jak na bubny :D inak co vravite na Budaja zas sa mohol pretrhnut a co z toho
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak bitka Sjomin Staal bola lepšia to hej taka akčnejšia, rusaci sa nedajú...

čo sa týka Budaja tak vykony dobré obrana tiež len neiekdy prejde niečo, momentalne chyba utok Stastny Sakic zranení mimálne ešte na mesiac, jediny kto podáva kvalitné vykony z utoku je v súčasnosti Ian Laperriere z ktoréhos a stal nedobrovolny center, trener ho tam skušobne dal ked hralo AVS s Phoenixom a chalan vyhral 7 z 12 faceoffs, takže dosť slušné, si myslim že pokým sa dvaja spomínaní nevyliečia tak bude prave on centrom prveho utoku... ja osobne si myslim že by colorado malo posilniť do utoku, popripade vymeniť Smytha lebo ten nepodáva tak presvedčivé výkony ako by sa od neho čakalo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Colorado asi caka ustup z prednych pozicii a zaradenie sa k lepsiemu priemeru. Ja uz 6-7 rokov ocakavam, ze SJ ziska SC lebo maju vzdy velmi dobre poskladane muzstvo. A nie a nie sa dočkať. Ale treba povedať, že 3 najvýznamnejšie dynastie posledných 10-15 rokov Detroit, Colorado a NJ Devils, tak sa uz drzi iba Detroit. Uvidime.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Detroit sa držal aj predtým:) takže to je stalica asi jedina v NHL, inak tuto sezonu Boston ide perfektne tak dufam že im sa podarí finale aspoň a keby proti San Jose bolo by to zaujimavé.. inak o San josé nič moc správy taký tichý tím.. čie môžu dosiahnuť vela..
Colorado upadlo po lockoute, dovtedy 9x po sebe viťazom divizie a teraz ledva play off tak dufam že aspoň to prve kolo urobia a spamataju sa a o rok SC na rozlučku so Sakicom :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

San Jose je "schovane v burine" ale keby Sharks hrali vo Winnipegu tak by sa o nich pisalo, neboj.

90-roky im velmi nevysli, najma vdaka nevydarenym draftom (Pat Fallon hovori za vsetko), ale dovolim si tvrdit, ze za poslednych 10 rokov je to najlepsi team, ktory nehral finale.
Momentalne im len drzim palce aby to nedodrbali s experimentom zvanym "Claude Lemieux" ale tak zas je to chlapík, čo má extrémne skúsenosti, Conn Smythe a 4 prstene, akurat si neviem predstavit ako im chce pomoct herne.

//: Skutočný IRONMAN
Nepříjmné zranění v obličeji Meszároše nezastavilo
BoBor89
Medium Star
Medium Star

to nevie asi nikto, možno bude skôr tak do počtu na treningy rady a tak.. nejaky asistent trenera v podaní hráča ktorí bude vo výstroji a zasiahne na 2-5 min do hry...
tak v tych 90 rokoch bolo viac tímoc ktoré mali problémy napriklad Tampa, Carolina...
a v sučasnosti su tímy ako Dallas ktoré prežívajkú krízu, aj Colorado tam môžeme zaradiť, Buffalo Toronto/to odvtedy ked odišiel Joseph do Detroitu/ a torontom som asi najviac sklamany... ale na druhejs trane začalo sa dariť Montrealu.. je to take moc diskutabilne.. raz je niekto hore raz iny.. podla mňa to je ale vyrovnanejšie ako v tych 90 rokoch, sice nie su hráči ako 99 a 66... inak take skryté talenty v 90 rokch bol Turgeon/jeden z mojich najoblubenejších hráčov/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Sucasne obdobie v akom sa nachadza NHL sa mi zatial paci najviac co som zazil, od polovice 90 rokov vladol defenzivny styl a lige vladli starnuci veterani.
Teraz sa hra kompletny hokej a nastupuje neuveritelne mnozstvo hracov ktory maju do 5 sezon v lige a dominuju statistikam (utocnici i obrancovia).

//: tam bolo viac skrytych talentov, inak karieru Turgeona ukoncil Dale Hunter v 93 v playoff, podobne ako Ulf Samuelsson karieru Cama Neelyho (dalsi "skryty talent")... Akoze ukoncil v zmysle ze dany v danych hracoch sa nieco zlomilo.
Ja som mal rad vtedy napr. z menej znamych hracov Stephane J.J. Richer (2x 50 golovy strelec a 2x SC) :P
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

www.topky.sk
Gáborík možno do Rangers
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Chára ešte nikdy nehral lepšie, tvrdí vedenie Bostonu
+ je tam zaujimava diskusia o nominacii Charu na Hart Trophy a celkovej nominacii na Norris Trophy.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

BoBor89 napísal:Avery by ho mohol dať dole :lol: , ale ten chudak by dostal potom asi doživotny dištanc...

link ide aj mne
Este nas bitkar: Chara....bol by to zaujimavy suboj....rad by som si to pozrel :)

A nechapem co sa toho Crosbyho tak boja, ved nenapadne ho prekvapit ako on prekvapil na tom videjko pri buly.....
BoBor89
Medium Star
Medium Star

begbeee - nejako som nepochopil toto:tam bolo viac skrytych talentov, inak karieru Turgeona ukoncil Dale Hunter v 93 v playoff... to akože Turgeona dal dole Hunter?? alebo ako, lebo Turgeon ukoničl karieru tak pred dvoma rokmi ak sa nemýlim...

Lub0$: Chára podla mňa už neni bitkár ako bol kedysi, teraz je skôr vodcovska osobnosť, a takymto potyčkam "C" vs "C" by sa on podla mňa vyhol.. to by ho mlady musel riadne vytočiť aby sa pobil, alebo niekomu v lajne niečo urobiť.. zaujimavý by bol podla mňa aj Bertuzzi, len toho som nevidel, od jeho incidentu s Moorom sa biť.. možno sa bil ale ja som to nevidel:)[/b]
Napísať odpoveď