NHL (aktualne)

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Hehehe.. Ja by som Bouwieho videl najradsej v Devils s pekne dlhodobou 5 rocnou zmluvkou, idealne keby za neho pustili clarksona clemmensena a nejaky ten draftik... A novy pilier obrany po linii Daneyko - Stevens - Niedermayer - Rafalski ... by bol vyrieseny.

//: Ale ako vravia všetci fanúšikovia Devils: We believe in Lou. :wink:

//: Clemenssen je voľný pre trejd!
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

nechapem minesotu, olvecky sa celkom dobre uchytil, trener ho chvali a daju ho na waiver listinu
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

vraj aj Šatan je na waiver listine :-) tak som zvedavý kto po ňom siahne...
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

HOSSA SA ZRANIL :(...dufma ze sa coskoro da dokopy. vrja to neni nic vazne :(
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak máme tu prvú výmenu :)

Antoain Vermette za Pascala Leclaireho + 2 draft, SENS tym páadom majú už 4tého brankára v sezone, ale na druhej strane Gerbera zaradili na waiver listinu, tak som zvedavý či zabojujú o PO.
Zaujimavosťou je že aj Brandom Morrison sa ocitol na Waiver listine.

Zachytil som aj info že o Smytha sa zaujímaja San JOsé tak som zvedavý, snad nám ho nezoberú... A vraj je záujem aj o Tuckera. Fakt to bude zaujimavé. Už ostáva len pár hodín do konca :)

A je to tu LEOPOLD bol vymenení naspäť do Calgary za Lawrence Nycholata/netušim kto to je../ + draft, snad perspektíva do budúcna

Pitsburgh sa bude vraj snažiť získať Wolskeho ku Crosbymu... asi skušali aj Šatana ponúkať no AVS to neprijalo heh.. Dúfam že neurobia takú chybu že pustia Wolskeho aj ked možno pens ponúknu Staala. nestálo by mi to za to...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Calgary zatial najlepsi trejd... Odisiel z Colorada zadarmo, cekoval som tych hracov, bohvie ci vobec do NHL niekedy prerazia viac ako na pendlovanie medzi prvym muzstvom a farmou.

Wolski si ho nechajte, ale ak by za neho ponukli Staala... fuuu.. to by som si skor myslel ze sa v Ray Shero zblaznil. Prestup Staala by bol totalny blockbuster.

//: Jasne je to o sympatiach a to uvolnenie platoveho stropu tiez moze byt dovod. Ale Staala by som nepodcenoval. Keby nebol az treti center... Ktovie :-)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Gerbera si vybralo Toronto, a Morrisona Dallas/ten sa tam podla mňa hodí, s Morrowom môže vytvoriť kvaltinú dvojku pred a počas play off/

Tak AVS? získalo aspoň miesto v STROPE, ako viem tak chceli s niekym podpísať po sezone, a Leopold až na pár zápasov nepodaval presvedčivé výkony.
Wolski je podla mňa kvalitovo lepší hráš ako Jordan Staal, osobne som si Wolskeho oblúbil tak to môže byť čiastočne aj zaujatosť, tak by som nebol moc rád keby ho predali, ale čo som čítal tak pred par minutami tak by ho vymeniť nemali /tak verím tým písmenkam čo som čítal/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Prvý blockbuster je tu: JOKINEN do Calgary Flames!
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Calgary nejako zbrojí, asi chcú do uspieť v PO, uprime prial by som im to. A hlavne nejakemu kanadskému tímu lebo už to je 15 rokov čo kanaďania nevyhrali SC /ak sa nemýlim/
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ten faul Čecha Poláka na Mariána bol fakt nehorázny, za to by som mu dal minimálne dištanc na 3-5 záasov..
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Innocence - ak si našiel to video tak ho sem daj ja som to nevidel, resp neviem to ani nájsť....

Bill Guerin v PENS, vraj Sharkymu hrozí preradenie na farmu hehe, bude to sranda... Bill je asi tá utočná sila ktorú chceli získať... za čias ked hrával v Bruins sa mu darilo aj ked Bostonu vtedy nie, a aj v Dallase mal solidné výkony..
Innocence
VIP
VIP

BoBor89 - tu si to môžeš pozrieť -> http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=3949732
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

Guerin už nieje to čo bol... možno tak ako vodca a čovek s veľkou dávkou skúsenosti, ale výkony už niesú to čo za mládí... však mu tiahne a 40-iatku... neviem, či to bude dobrý risk... to už radšej Sharky :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Slamy napísal:Guerin už nieje to čo bol... možno tak ako vodca a čovek s veľkou dávkou skúsenosti, ale výkony už niesú to čo za mládí... však mu tiahne a 40-iatku... neviem, či to bude dobrý risk... to už radšej Sharky :D
Blbosť. Na inom serveri som napísal, že Guerin je po Jokinenovi najlepšie čo možno získať.
A) Totálne skúsený
B) Tvrdý
C) Strelec - nie nahrávač ani extra produktívny, ale STRELEC
D) Vek/Produktivta - vôbec nie je zlá, jasné, že nedáva 40 gólov ako v Bostone ale je to ten najlepší hráč na trhu na playoff.
E) Vyhral Stanley Cup - a to sa počíta.

//: Celkové zhodnotenie:
Calgary - Leopold a Jokinen - myslia to vazne.
NYR - Derek Morris a Nik Antropov (+ Avery)... môže ich to vyniesť z priemeru
Pens - Guerin je IMO perfektná akvizícia a to najmä pre Pens
Boston - Rechhi - môže im to veľmi pômocť v ich relatívne mladom kádri...
Edmonton - nie zlé, Kotalik a O´Sullivan skvele rozšíria šírku kádra, prináša to istotu v prípade zranení..
Chicago - Samuel Pahlsson - skvelá voľba

Calgary, Rangers, Boston a Pens posilnili VÝRAZNE (aj keď s tým Bostonom sa to môže zdať blbé, ale bol to dobrý trejd)
Innocence
VIP
VIP

Prúcha do Phoenixu - je šikovný hokejista, aj keď sezóna mu nevychádza podľa predstáv, pomôže tímu.. Inak táto správa ma nepotešila..
05.03. - Slovenského útočníka Miroslava Šatana, kterého si nikdo nevybral z waiver listu, poslal Pittsburgh do záložního celku ve Wilkes-Barre.

:o
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Prúchza je skôr pre PHX hráč do budúcna mam taký pocit, a môže to byť dobré ked im Vrbata pred rokom zdrhol do Tampy/podla mňa blbosť, mal radšej ostať v Arizone/

Edmonton podla mňa posilnil aby prešiel cez prvé kolo PO popriapde ako to pôjde ďalej, CALGARY dúfam že urobia finále, súčasný káder sa mi pozdáva a keby proti Bostonu bolo by to príjemné..

Bol som prekvapený Torontom ktoré získalo dvoch brankárov a to Gerbera a Kolziga/momentalne asi na podobnej úrovni a ked sa Toskala zranil tak potreboavli asi dvoch/.
Ottawa tiež posilnila na brankarskom poste, čo môže byť dobré lebo Laclaire/tušim tak sa to píše/ je podla mňa kvalitny golman, a v dalšej sezone môže dosť pomôcť...
A ďalšie prekvapenie že AVS sa nezbavili ani jedneho golmana a ani utočníka... Inak ten Nykolatov/či tak nejako/ je vraj nejaka velká nádej, ale nezdá sa mi žeby to túto sezonu nejako preukazoval...
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Nevie nahodou niekto, co planuje Toronto robit s piatimi brankarmi ?
Toskala
Joseph
Pogge
Gerber
Kolzig

sak ti toho maju na rozdavanie...
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Toskala off do konca sezony
Joseph nepresvedčivé výkony po sezone asi koniec kariery
Kolzig pravdepodobne to isté, resp jemu končí zmluva po sezone lebo s Tampou podpísal len jednoročnu ak si dopre pamatam.
Gerber, ako dvojka do buducej sezony k Toskalovi
Pogge mlady golman ešte sa treba zaučiť tak o dva roky ak sa zadarí bude v provm tíme, tym pádom Gerber tam asi dlho nepobudne resp uvidí sa ako to dopadne v kempe budúcu sezonu možno presvedčí a Gerbera ponúknu na waiver listinu.. ale to sú len moje odhady, teraz potrebovali skusenych golmanov lebo Toskala je zraneny Joseph ten už neni to čo býval, ked odišiel z detroitu tak to s nim padlo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Počas zápasu Montrealu rozoberali komentátori situáciu, že kto je schopný zastaviť Detroit na ceste za pohárom.
Dvaja zo štyroch (2/4) odborníkov sa zhodli, že jediný naozaj schopný konkurovať západným mužstvám sú... tramtaradá.. chvíľka prekvapenia...

Ňjú Džerzy :aasmile29:
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

no nechcem znevažovať prácu amerických komentátorov, ale z východu skvele šlapú aj Boston a Washington...
ale ako sa hovorí, play-off je iná súťaž, a finále ako také je podľa mňa opať niečo, kde sa ide od nuly... aby sa nakoniec vo finále neobjavila Florida a nezískali SC oni :lol: ... predsa len, nebolo by to po prvý krát, čo sa outseider pretlčil až úplne vysoko....
Napísať odpoveď