metal4ever napísal:Mne sa nepači Nightwish.Myslim aj na hudbu,ale aj na to,že kvoli peniazom čo urobili..ten showbiznis.. ...viete prečo vizera tarja lepšie?viete aké drasticke diety musi držat a denne kolko cvičiť s dobre plateným osobným trénerom aby na vystupeniach v MTV vizerala tak dobre?hm?
JJ suhlas prehanaju to s komerciu.A Tarja tusim xce odist.Ale je mi to v <>.Radsej ostanem pri Vlad Tepes, Belphegor,Children a pod. nightwish sux
k tomu vyhodeniu.. nikto si srandu nerobi...tarja je prec... a ten list bol verejny a nie sukromny a predpokladam ze bol pisany vo finstine a do anglictiny bol len prelozeny.. tak ako aj do inych jazykov... ak sa posnazite tak si najdete aj slovensky preklad...
a je jasne ze Once uz nie je to co to bolo.. je to ine ale podla mna stale perfektne...
v ziline som bol a nelutujem toho.. bolo perfektne...celkom dobre ozvucenie... a ked nadavate na tu organizaciu - skuste si to VY..nie je to nic lahkeho zorganizovat taky koncert...nahodou klobuk dole pred organizatormi ako to zvladli...
ak chcete tak tu su este nejake foto:
woundgiver napísal:Nightwish hrali super hudbu na albumoch Wishmaster, Centurys child atd. Ale mrzi ma, ze absolutne podlahli fanusikom a zaspali na vavrinoch. Vypocuj si prve 3 albumy a uvidis, ze isli dopredu. Ale odvtedy stoja na jednom mieste a uz sa len opakuju. Milujem metal ale ich uz proste nemusim. Mohli by strosku zodvazniet a skusit nieco nove. Tak ako napr. Helloween s albumom Rabits dont come easy - viac klaves, ostrejsia gitara. Je pekne ked ma kapela vlastny styl a dokazes ju hned spoznat, ale nie je dobre, ked v nom zamerzne. Napr Stratovarius alebo Gamma ray - su to stale oni no kazdy album je niecim iny a zaujimavy.
asi tak....ja som pocul vsetky a naj. mi pri srdci a v pamati utkvel oceanborn, skoda...posledne albumy nic moc a uz aj Tarju poslali kade lahsie
ja som bol cez leto vo vizoviciach na masters of rock a co ja viem nightwish ma nejak neoslnil proste odspievali a to bolo vsetko vobec sa na tom nebavili
neviem, nightwish nie je pre mna to prave orechove ale da sa... celkom dobre napady aj ked pouzivaju velmi otrepane postupy a zacinaju sa pomaly ale isto opakovat... a nemam rad kapely ktore su o 1-2 ludoch z kapely