Nikotín
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nikotín
aktualne po extremnom zdrazeni baz a veci na miesanie nekupujem nic, predzasobil som sa dopredu a minam svoje zasoby ktore mam odhadom na rok minimalne, potom popravde neviem, pretoze tie sumy co nastolila nova "dan" odmietam platit
-
starysomar
Hardcore addict
Zas kreténizmus - pravdepodobne menej škodlivé zdražili neporovnateľne viac, než klasické cigarety (som fajčiar obojeho).
-
cORP.
Addict
no 1l baza isla z cca 13 eur na cca 220eur a to je pekna facka
, nikotinove boostery tiez pekne podrazeli a rovnako aj aroma, ja som si zobral rovno 2l bazy, nejake boostery a par arom, uvidime, nikotinu si davam aj tak uz len 1,5mg a planujem prejst na beznikotinove a potom uz uplne prestat
tak to je pekny ulet.
istu dobu som to pouzival, teraz som nad tym znova rozmyslal, toto ma celkom odradilo
ako je to v porovnani s okolitymi krajinami? bude sa chodievat hromadne nakupovat k susedom niektorym?
istu dobu som to pouzival, teraz som nad tym znova rozmyslal, toto ma celkom odradilo
ako je to v porovnani s okolitymi krajinami? bude sa chodievat hromadne nakupovat k susedom niektorym?
-
starysomar
Hardcore addict
Nie je to v celej EU?
Viem ze v CZ podobne ak nie rovnako.
cORP - ak by sa ti podarilo prejst na beznikotinove naplne tak by si vyhral.
Liter bazy 3-4€ plus prichut (ta je drahsia). Ale za facku bafkanie.
Nie, to sú Ficové nové dane. Od júna si štát pýta 0,30€ za 1ml. Čiže len jedna malá flaštička liquidu (10ml) sa predražila o 3€. Plus ešte sa zvýšila DPH z 20 na 23%.
-
cORP.
Addict
baza uz z daleka tolko nestoji, jedine, ze si vezmes "potravinarsku" , to je jediny sposob ako to okaslat viacmenej, ja si davam tak malo nikotinu, ze ho tam uz viacmenej ani nemam, nepotrebujem bafkat bez nikotinu nic, to uz rovno prestanemwladas napísal: 29 júl 2025, 10:53 Viem ze v CZ podobne ak nie rovnako.