Nočné štúdium

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

jamess napísal:tak zrovna na vyske by ucenie malo byt tvojou prioritou :)
cim viac clovek studuje, tym menej sa mu chce studovat
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mi-chau napísal:cim viac clovek studuje, tym menej sa mu chce studovat
to si vystihol, ale ako priorita to stale ostava ;)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ked clovek vela vie, vela zabuda,teda nic nevie
ked clovek nevie nic, nic nezabuda, teda vsetko vie

ja po nociach skor robim zadania do skoly, lebo si ich vzdy nechavam na poslednu chvilu, ale ked sa treda ucit taq si cez den nejaku tu max. 1 hodinku najdem...ide skor o to, ze si neviem rozlozit napr. zadanie do skoly tak, aby som si ich robil priebezne kazdy den nieco, ale robim potom vsetko na poslednu chvilu a sa to pretiahne az do rana :?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

mi-chau napísal:keby som sa neucil v noci ale cez den robil by som si problemy uz v mladosti :idea:
//cez den su totiz dolezitejsie veci
sorry za OT ale keby toto cital nas profesor ta by ta asi prerazil :D ... on stale do nas huci ze ako mozme mat take biedne znamky ked cez den nemame nic na praci len sa ucit :D ta vsetci vzdy nanho pozerame ci je v poriadku ze ucit sa :lol: .... nooooo a k teme tak ja ked sa neucim cez den tak v noci na to uz kaslem a v takych pripadoch som v skole nepripraveny a zle nedobre ked ma vyvola ci je pisomka :cry: .... takze ucim sa vyhradne cez den alebo vobec :D
A najlepsie je ked sedim pri ICQ a debatujem s kamaratmi kedy sa pojdem ucit a cim dlhsie tam s nimi kecam tak tym viac mi dochadza ze ucit sa uz nepojdem ta potom s kamaratmi aspon riesime ze preco sa nic neucime
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Som cerstvy maturant, a doteraz som sa nikdy nepotreboval ucit dlhsie ako do 20:00, ani som to neskusal :lol: A vonkoncom nechapem tych co sa den pred skuskou ucia do 4-5 rana... Ako spoluziak noc pred monitorom z matiky sa ucil do 5:00 a rano o 8:00 ho zobudila telefonom spoluziacka, ze kde je, uz meska na monitor :D Ledva to stihol...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja som sa prinutil a teraza si to musim tak nejak rozlozit aby som robil max. do polnoci. som zvedavy ako dlho mi to vydrzi :)
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

hehe markoo..mne sa stalo... prisla som domu o 16:30 zo skoly.. sadla za pc a zacala robit jeden projekt na ktory som mala pol roka pred tym.. :lol:
skoncila som ho o 6.30 osprsila sa, nahadzala knihy do tasky a bezala na bus o 7:10 do skoly.. :lol: myslim,ze to takto bolo prvykrat... ale ja lenivec, urcite nie poslednY..takze nie si sam :lol: hehe...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ucim sa po veceroch , lebo vsade je ticho a pokoj, nic ma nelaka ako cez den .:) tiez si kupujem tie energy drinky..ale potom ne a ne zaspat do rana..a potom zase spim dlhoooo...taze tak trochu sa mi obratil cely casovy harmonogram .:D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ja sa jednoducho nedokazem vecer ucit,proste ja dojdem zo skoly,idem na intrak,a tam mame studium od pol 5ej,a je len zazrak ked sa ja vtedy ucim,ja sa dokazem len vtedy nieco ucit ked to chapem,co je málokrat :lol: ..ale inak gg tým ktory sa dokazu vecer ucit :)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Moje Vysokoskolske fazy:
1, Planovanie - skusku si tam 5 dni rezervy aby som sa to poriadne naucil
2, Rozhodovanie - a com sak mam este 4 dni to davam bez nicoho
3, Averzia - neche sa mi za 3 dni to davam urcite na co sa to teraz ucit
4, Prinutenie - zacinam zistujem ze je toho vela, popri tom obvolavam vsetkych znamych co idu na skusku, ucenie vzdavam o takej 23:00
5, Sudden death - den pred sa obklopim kamaratkou kavou a energetakmi, tabakom ktory mi robia spolocnost az do druheho dna pred skuskou a nespim vobec a takto pekne cerstvy idem na skusku
Napísať odpoveď