ale ale, no..
ja som chcel povodne U600 alebo SE K810i, ale v bohuzial v pomaranci uz ziadny z tychto nemali a ani neboli schopni objednat, tak som skoncil s touto nokiou a isiel som odtial uplne urazeny...ale po dvoch dnoch som zistil ze za tie prachy je to celkom dobry telefon..teda vyborny..sice este ho nemam tak dlho aby som to mohol objektivne povedat...ved uvidim
aj tak, nie som nejak narocny na fon...skor mi ide o pausal aby som mohol stale kvakat ked to potrebujem
Lucasss napísal:neviete niekto sakra o nejakej aplikacii na tento fon ktora by mi umoznila pouzivat diodu aj na prisvecovanie, lebo zatial som na to nejak neprisiel..
no sakra, nefunguje to..ale tvari sa to funkcne...no bohuzial
EDIT // no venoval som nejaky cas patraniu po schopnej aplikacii ale uplne nic funkcne som nenasiel....ale aj v inych prispevkoch som sa docital (napr. pri N95) ze ta dioda nie je stavana na dlhe svietenie...proste je dost silna a mala by svietit len v kratkych intervaloch...takze asi sa uz ani nejdem namahat
Mam taky problem, nainstaloval som si na tento mobil NFS Pro Street, ale nejde mi spustit, proste to zamrzne, no to ma az tak nestve, ako to ze som ho chcel odstranit a pri odstranovani mi napise :odstranovanie neuspesne. Poradte mi prosim ako to dostanem prec z mobilu.
lucas vypatral si spravne ta dioda ma HW ochranu keby svietlia dlchsie tak zhori ona je proste strasne silna a urcena cisto ako blesk
a k tomu NFS nainstalj ho znova ale nepustaj ho a rovno ho zmaz pri instalacii sa ta opyta ci to chces nahradit das ano nainstaluje sa to a ked to bude pojdes do menu - nastavenia - spravca dat - spravca aplikacii - tu ho najdes a das odstranit mal som ten isty problem s tou istou hrou
ludia preco ked prehram nejake video(dlhsie) tak mi nejde naraz zvuk a obraz...vacsinou ide obraz popredu...skusal som rozne prehravace a nic stale to iste...aj avicka aj mp4...poradte...dakujem
vlado666 napísal:ludia preco ked prehram nejake video(dlhsie) tak mi nejde naraz zvuk a obraz...vacsinou ide obraz popredu...skusal som rozne prehravace a nic stale to iste...aj avicka aj mp4...poradte...dakujem
skúšal si COREPLAYER v1.1.2 build 1971? ja ho mám a všetko ide v pohode tak skús ak si ešte nemal a ak si ho mal a aj tak tak je možné ak tie filmy prerábaš tak sa ti prerobia zle to je tiež možné.
na pocitaci mas uplne iny vykon...
pre porovnanie aj pri PC
toto iste mi robili filme na mojej 400mhz starej sunke, na novom pc uz nie, tak kde je problem? musis znizit bitrate, fps atd..