Nokia E66 - otazky a problemy
Nokia E66 - otazky a problemy
Zdravim mam taku otazku, mam E66 a chcel by som sa opytat (pokial niekto tento tel ma) preco stale kazdych 10-15 sekund zasvieti to svetlo okolo hlavneho tlacitka ? a ako sa to da vypnut ? vopred diki
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia E66 - otazky a problemy
hovorí sa tomu "dýchanie", neviem presne na čo je to dobré, ale nech... ja teda nemám osobne E66, ale je to vo všeobecných nastaveniach, tam hľadaj dýchanie a zvoľ vypnúť.
nic take som nenasielmr_margera napísal:hovorí sa tomu "dýchanie", neviem presne na čo je to dobré, ale nech... ja teda nemám osobne E66, ale je to vo všeobecných nastaveniach, tam hľadaj dýchanie a zvoľ vypnúť.
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 23:22)
ok poriesene
nastavenia-profily-volby (na nejaky profil ktory chcete)-personalizacia-indikator prenosu
-
mr_margera
Medium Professional
tak je dobre že si to poriešil... ja mám n85 a tam sa to volá dýchanie 
-
Runes
Addict
uz len pomimo aj moja e52 to ma ako dychanie 
-
mr_margera
Medium Professional
majitelia E66, ide vám GPS? Mám v mobile soft Sygic, ktorý na N85 funguje bez problémov. Na E66 však nenabehne signál GPS ani za hodinu, ani v navigačnom softe, ani v priečinku GPS čo telefón obsahuje.. Nejaké nápady?
Mne na E66 gps fungovalo. Samozrejme signal musis hladat vonku a mozno niekde v nastaveniach pomoze nastavit, aby telefon vyuzival interny gps modul.
Mne GPS chyti aj v byte,... ale dlhsie mu to trva,...co sa tyka navigacie tak do e66 sa daju stiahnut nokia mapy bezplatne...
Lepsie sa mi pracuje z tou aplikaciou ako z ostatnymi napt TomTom,Garmin atd
Lepsie sa mi pracuje z tou aplikaciou ako z ostatnymi napt TomTom,Garmin atd
-
poisondart
Amateur
tento fonik som mal ohladom toho gps mal som tam sygim mapy 2009 myslim a musim potvrdit ze dost dlho hladalo gps signal ako nahle som sa pohyboval alebo bolo zamracene bol s tym dost problem ...a v byte ani nevravim tam signal nenaslo ziaden .. skus v nastaveniach gps v sygicu funkciu ze auto detekcia nastaveni ze co to spravi ... malo by si to samo nakonfigurovat gps modul a malo by to frcat ... pokial viem nic ine som nenastavoval vtedy