Nosí niekto z vás Swarovski šperky?
Nosí niekto z vás Swarovski šperky?
Chcela by som sa spýtať, či niekto z vás pozná a nosí šperky od Swarovski, či napríklad nie sú krehké atp., keďže je to vlastne sklo. Nerozbíja sa to? Vždycky sa mi totiž páčilo, ako vyzerajú, ale nemala som na to - až teraz som zistila, že z tých kryštálov môžu vyrábať aj iný výrobcovia za lepšie ceny, našla som http://www.****.sk a ceny sú fajn, len fakt sa bojím, že to dlho nevydrží, veď nesedím len s kávičkou za stolom...
Naposledy upravil/-a audiotrack v 05 nov 2012, 12:16, upravené celkom 3 krát.
Dôvod: odkaz zmazaný - reklama
Dôvod: odkaz zmazaný - reklama
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nosí niekto z vás Swarovski šperky?
dokážeš rozbiť kúsok skla a o rozmeroch 2x2 milimetre inak ako kladivom? To je predsa úplne jedno že je to sklo, tak malé rozmery nerozbiješ. Nemá to krehkosť ako sklenená tabuľa z okna. Už len trošku logiky stačilo zapojiť
a hej, môžu a aj vyrábajú aj iní. Swarovsky je iba značka overená rokmi, ktorá má patenty na isté technologické postupy obrábania takže dosahujú lesk ktorý iní (údajne) nie. Pre neznalca je to ale úplne jedno, a nerozoznala by si originál swarovsky od bižutérie z hračkárne, ani od diamantu zo zlatníctva. Takže si kúp to, na čo máš
a hej, môžu a aj vyrábajú aj iní. Swarovsky je iba značka overená rokmi, ktorá má patenty na isté technologické postupy obrábania takže dosahujú lesk ktorý iní (údajne) nie. Pre neznalca je to ale úplne jedno, a nerozoznala by si originál swarovsky od bižutérie z hračkárne, ani od diamantu zo zlatníctva. Takže si kúp to, na čo máš
myslim, že tu ide čisto o reklamu...
-
uplink
VIP
Prioritas, no sh*t sherlock
a išlo...
reagoval som na to že audiotrack odpisal ale nezmazal linkuplink napísal:Prioritas, no sh*t sherlocka išlo...
//tak potom berem spat
-
audiotrack
VIP
audiotrack zmazal aj link, ale slečna si ho tam znova pridala. Tak som to zmazal druhýkrát a zamkol príspevok proti editácii