notebook + 5.1 repro

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
svacinka2
Novice
Novice

notebook + 5.1 repro

Príspevok od používateľa svacinka2 »

Zdravim, v blizkej buducnosti si planujem zakupit reproduktory http://www.alza.sk/logitech-z906-d226021.htm.
Problem je, ze mam starsi notebook a teda budem potrebovat externu zvukovu kartu napr. http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 502707.htm

Moj ntb je Acer aspire 5630
Pamat RAM: 2GB
CPU: 2x 1,83 GHZ

Poziadavky pre externu zvukovu kartu su :
Procesor: Intel Core 2 Duo/AMD 2,2 GHz alebo rýchlejší
Operačná pamäť: 1 GB
Voľné miesto na pevnom disku: 600 MB

Filmy planujem pozerat na 42" plazme, myslite ze to zvladne ntb aj s externou zvukovou kartou?
Vyuzije tato zvukova karta plny potencial reproduktorov?

Budem vdacny za kazde rady, postrehy, ci urobim spravnu kupu, pripadne inu alternativu(Android pc?) ak nejaka vobec je, dakujem.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: notebook + 5.1 repro

Príspevok od používateľa gogo956 »

ten ntbook by mal vsetko utiahnut ale je to celkovo slaba konfiguracia tie repraky su velmi dobre na filmy a hry a ciastocne aj na bezne pocuvanie hudby /hifi kvalitu necakaj/
svacinka2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa svacinka2 »

gogo956 napísal:ten ntbook by mal vsetko utiahnut ale je to celkovo slaba konfiguracia

Co tym presne myslis ?

//autoeditácia príspevku (13 Sep 2014, 14:54)
gogo956 napísal:ten ntbook by mal vsetko utiahnut ale je to celkovo slaba konfiguracia tie repraky su velmi dobre na filmy a hry a ciastocne aj na bezne pocuvanie hudby /hifi kvalitu necakaj/

dakujem, chcem to hlavne koli pozeraniu filmov, tak dufam ze som sa dobre rozhodol :-)
Dosiahnem najvysiu kvalitu prepojenim reproduktorov a zvukovky tymi "2x cinch?"
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Na zvukovku nepotrebujes Core i7, aby hrala; zvladne to aj ovela ovela slabsi procesor, nez mas. K repro, co chces je akurat.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

2.0 repro so serióznym subom ti poskytnú stokrát kvalitnejší zážitok
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Minule som bol u kamosa co ma k PC nejaku 70€ Logitech 2+1 zostavu a hralo to dost zle nato ze to malo subwoofer, tie brncave zvuky co z toho liezli by som bassmi nenazval ani v zlom sne dokonca som sa chvilu zahraval s myslienkou opytat sa, ci to je tak v poriadku :D sam som sa bal kupit 2.0 ale zial v aktualnom obydlii nemam ani kam dat subwoofer a ani som nechcel velmi drazdit susedov tak som kupil 2.0 (Microlab Solo2C) a mozem povedat ze hra to aj basy a hra to ovela normalnejsie ako akekolvek plastove repro so "subwooferom".
Napísať odpoveď