notebook...asus, acer ci hp???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

klokyno napísal:Podľa mňa zoradenie týchto značiek je následovné (podľa kvality).
1. ASUS
2. Acer
3. HP

Ja osobne mám ASUS a mám ho už rok a pól a nič ani najmenší náznak nekvality. Kamarát si kúpil HP a za 3-týždne mu niečo hneď odišlo. A čo som sa radil aj s ľudmi z nednej nemenovanej špecializovanej firmy na PC a notebooky tak jednoznačne odporúčajú ASUS. Takže tak ak by si potreboval ešte niaku radu tak napíš SS. :)
preco mam taky silny pocit ze ten kamaratov hp notebook je prave rady pavilion alebo pressario ? :roll:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm.. zalezi od toho v akej cenovej hladine lebo napr. asusu su velmi vyrovnatelne znacky aj ako toshiba alebo msi.. ja osobne pri 900€ rozpocte by som isiel do sony alebo toshiby pripadne aj lenovo ale to uz by si cuclo asi trocha viac.. ale NIKDY by som nekupil pavilion stacilo mi co som par videl a je to fakt otras teraz myslim ze ako sa tie booky kazia.. a hlavne su to jednoznacne najkazovejsie booky pod slnkom.. a dat 900€ za book u ktoreho je dost velka pravdepodobnost ze sa pokazi je fakt blaznovstvo...
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robo244 »

Vlastnim jeden ACER. Je to uz stary model ale prezil svoje. Parkrat uz menil hard-disk z toho dovody, ze stary odisiel. Odisli mi aj USB Porty a aj sa vela krat prehrieval. Taktiez je nepouzitelne tlacidlo na zapinanie. Takze ACER je kazivy ale prezije to.

S inymi notebookmi nemam skusenosti, ale na ASUS som pocul iba same chvaly. A u HP sa mi zda, ze si zbytocne priplatis. Ale mozes zobrat aj ASUS a aj HP ak sa ti paci model a aj cena.
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

cORP. napísal:preco mam taky silny pocit ze ten kamaratov hp notebook je prave rady pavilion alebo pressario ? :roll:
Áno bol to pavilion.

robo244:

Vieš je rozdiel keď sa pokazí jeden z 1000 tomu sa nedá zabrániť pri hromadnej výrobe, ale keď sa pokazí každý 50-y ako u Hp tak je to už náznak toho že niesu celkovo v poriadku. :)
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robo244 »

OK bol to iba moj nazor a moja skusenost. Je pravda, ze HP som nikdy nemal...
Napísať odpoveď