Notebook bez OS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
amd_sk
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa amd_sk »

Suhlasim so Zetom
Skus instalovat po jednom, a iba to co potrebujes
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Urcite skus ten bod obnovy. Kym by si to vsetko odinstaloval zosedivel by si. Vsetky utility na "vylepsenie" ktore dodavaju vyrobcovia k notebukom su nahovno a spomaluju pocitac. Ked si kupil pc bez os je to borovska vyhoda ze si o vsetky tieto vychytavky ukrateny. V asusovych cd je jasne za kazdym programom napisane co je driver co je optional a co je utility. Zaciarkni iba driver a maximalne este nechaj power 4 gear pripadne webcam utility ak vyuzijes. Vsetko ostatne su kraviny. Haved. nevraviac o HP ktory ma tieto utility este prisernejsie...
Theos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Theos »

Ok dakujem pekne vsetkym. Zajtra to vyskusam.
Ta obnova sa robi tak ze nabootujem win DVD a nedam instalovat ale obnovit ? Niesom si isty, nerobil som to este :oops:

Mimochodom mi to pripada trocha divne ze mi oficialne drivery a utility zhodili windows :| to tam musia uz fakt davat somariny.

//autoeditácia príspevku ( 24 Dec 2009, 22:46 )
Tak uz tu obnovu mam a nainstaloval som len to co ste mi radili (thanx), vsetko mi uz par dni pekne slape.

Este by som sa chcel ale spytat ci sa moze odlepit tato nalepka (priloha)
Racej som to neskusal aby tam neostal taky hnusny flak od lepidla a nejak extremne mi to nevadi ale tak poradte. Dik :)
Prílohy
nalepka.jpg
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

nahrej to fenom a potom odlep. ak ostane nieco z lepidla odlakovacom alebo jarovou vodou to umyjes
Napísať odpoveď