Notebook nejde zapnut

Informácie o software, ankety...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Re: Notebook nejde zapnut

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Jj kontrolka na nabijacke svieti stale ... Baterku v notebooku nemavam ta je uz davno mrtva moze byt aj to problem??

Chladic som vycistil hned ako sa to stalo , nebolo to tam az take hrozne cistil som ho pred par mesiacmi, ale cistenie nepomohlo. Zajtra skusim tu ram a hdd a dam vediet ako to dopadlo
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa strapaty »

ventilator sa ti toci ... ak zisti fan ze je vetrak prec tak automaticky vypina PC
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Skusal som ho zapat ale zapne sa uz len tak na 2-3 sekundy.... Ventilator sa trocha pohol ale ntb hned vyplo tak neviem
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

njn skôr by som to videl v nabíjačke, ak tam nemáš baterku, je dosť možné, že bude nabíjačka buď už slabá alebo je niekde zlomený kábel a proste sa tam nedostane dosť šťavy aby nakŕmilo procesor a celú zostavu keď je v záťaži (keď sa bootuje win tak je PC v MAX záťaži, čiže aj najviac energie papá), skús vrátiť dnu baterku nabiť ju troška a otestovať,(ak baterka vydrží aspoň pár minút, mal by notebook bežať a spustiť sa) alebo zohnať od niekoho nabíjačku na ASUS, mali by byť všetky asus nabíjačky kompatibilné ak bude silnejšia (watty a ampére) tak to nevadí, hlavne aby voltáž sedela, ak bude slabšia (watty a ampére) tak nie o veľa
ak nemáš baterku tak je dosť možné, že preto sa vypína, ale zas bez testu sa ti neoplatí kupovať nabíjačku alebo baterku
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Vdaka chyba je v nabijcke :) ani ma to nenapadlo skusit druhu :)
Napísať odpoveď