Ja som skoro odpadol ked sa nacitalo... Zatial mi to pride prilis blede a absolutne sa nevyznam co ktora ikonka pri teme znamena ale na to si zvyknem. Horsie je ze niektore veci tu uz niesu, napriklad take tlacidla "profil", "priatelia" ci "karma" v hornom menu, tak isto nove menu so smajlami je dost o hovne. Snad sa toho este kopa poupravuje...
Preco ste nam to urobili?!
Som rad ze je to tu konecne vynovene, ale po tolkych rokoch je to obrovsky nezvyk
zatial sa k tomu nechcem velmi vyjadrovat, casom si urcite zvyknem, ale moje prve pocity su take, ze povodna farba celeho fora bola taka "povzbudiva"...
len tak na zaciatok v tomto topicu mi chyba hlasovanie
inak sa mi to paci, farebna kombinacia celkom ujde... pride mi to prehladnejsie ako bol stary dizaj... som rad ze je to znovu spustene, tie 2 dni som sa neskutocne nudil tak nech je hojko lepsie ako kedykolvek predtym drzim prsty
Konečne sme sa dočkalíííí.. Ale vidím, že ešte asi toho bude treba veľa podoťahovať.
..zatiaľ ma najviac potešila rýchla odpoveď.. a že ak medzi tým niekto už stihol napísať odpoveď, že pred odoslaním môjho príspevku ma na to upozorní.. super!
dockali sme sa.. Zmena je zivot. Len je to totalny nezvyk. Zajtial netusim ktora farba co znamena kedy je tema precitana kedy novy prispevok ale do toho sa dostanem snad
Pisal som to uz v teme o chybach - sucasna podoba nie je konecna, forum sme testovali iba v uzkom kruhu ludi a vsetko sa este musi doladit. Samozrejme to uz nebude vyzerat ako stare forum, ale behom 1-2 dni sa na novy vzhlad a usporiadanie da zvyknut. Konkretne chyby a pripomienky posielajte sem http://www.hojko.com/chyby-na-hojko-com-t134079.html a sem http://www.hojko.com/co-by-ste-privital ... 34080.html , aby v tom bol poriadok.
K teme: tiez som bol po prvej skusenosti s novou verziou dost zmateny, ale teraz by som uz nemenil
naposledy som sa s phpbb3 stretol tak 2 roky dozadu ked som robil moderatora na jednom stargate fore a admin si zmyslel ze prejdeme na phpbb3 - a bolo to vpohode, aspon ako modovi sa mi to zdalo lepsie, moderatorsky panel tam bol ovela lepsi ako na starej bb2ke...
kazdopadne zmeny kvitujem, pocity mam zatial dobre(s tym,ze sa este podoladuju veci)...vsetko je len vec zvyku a vacsina si zvykne... + frflosi sa vzdy najdu podla ocakavania
Mne sa nepaci ta oranzova farba ktorou su oznacene Neprecitane temy, nejak sa mi to neda dobre citat na tom sedom pozadi... Na ostatne si clovek zvykne casom...
Farby budú doladené, len mi dajte chvíľu čas. Teda, hojko bol dlho do noci hore, čo doľaďoval kopec vecí, keď vstane, vypýtam si od neho aktuálnu šablónu a pomením kontrast fóra.