caute, takue. nainstaloval som origos windows xp pro. ked som ho nainstaloval a hned nainstaloval net, siel ako mal. ked som doinstaloval graficke ovladace, zblbol mi obraz. ked som doinstaloval SP3, obraz siel v poho (myslim, ze zblbli farby na 4 bity) ale net (nacitavanie stranok len) slo pomaly. stahovanie v poho. pri SP2 to iste.
je to oem verzia, neviem, ci som ju kupoval k tejto doske co mam, alebo k starsej. no aktivacia a registracia prebehli v poho. moja otazka:
V COM JE CHYBA?
MOZE BYT CHYBA V TOM, ZE JE TO OEM VERZIA A UZ NIE JE PLATNA PRI TEJTO DOSKE CO MAM?
Novonainstalovany Windows XP - blbne internet
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Novonainstalovany Windows XP - blbne internet
moznych je viac veci ,no spytam sa zakladnu. si si isty ze ti nestahuje nejake patche ked tvrdis ze ide pomaly ?2Pacaveli napísal:caute, takue. nainstaloval som origos windows xp pro. ked som ho nainstaloval a hned nainstaloval net, siel ako mal. ked som doinstaloval graficke ovladace, zblbol mi obraz. ked som doinstaloval SP3, obraz siel v poho (myslim, ze zblbli farby na 4 bity) ale net (nacitavanie stranok len) slo pomaly. stahovanie v poho. pri SP2 to iste.
je to oem verzia, neviem, ci som ju kupoval k tejto doske co mam, alebo k starsej. no aktivacia a registracia prebehli v poho. moja otazka:
V COM JE CHYBA?
MOZE BYT CHYBA V TOM, ZE JE TO OEM VERZIA A UZ NIE JE PLATNA PRI TEJTO DOSKE CO MAM?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja len tolko, ze najskor nainstaluj Windows, potom SP a az potom davaj drivre. Co sa tyka samotneho OEM Windowsu, tak OEM znamena to, ze sa predava len spolu s hardware.
Net by nemal mat s ovladacmi na grafiku urcite nic spolocne, problem bude niekde inde. Skus vypnut firewall a antivirak, pouzit iny prehliadac, skusit nastavit spojenie (cez TuneUp Utilities)... Moznosti je vela, tazko povedat kde moze byt chyba, no myslim, ze s doskou ci OEM licenciou to nic nema.
Net by nemal mat s ovladacmi na grafiku urcite nic spolocne, problem bude niekde inde. Skus vypnut firewall a antivirak, pouzit iny prehliadac, skusit nastavit spojenie (cez TuneUp Utilities)... Moznosti je vela, tazko povedat kde moze byt chyba, no myslim, ze s doskou ci OEM licenciou to nic nema.