Zdravím, zháňam pre seba nový monitor za cenu okolo 150 eur.
Veľkosť asi 24", teraz mám 22" a chcel by som niečo o kúsok vačšie.
Využitie je také všeobecné, hry, internet, filmy.
Viete o niečom vhodnom? Dik
potom je tu S-H rada Dellov, stoja menej ako P-H, mali by mať rovnaké panely, akurát bez nastaviteľného stojana, tým pádom by u nich platilo to, čo vyššie -- bez nastaviteľného stojana sa proste nedá existovať.
A nakoniec overené Péčko https://www.alza.sk/23-8-dell-p2417h-pr ... 268287.htm
len osobne už nie som tak nahypovaný. Za čias P2414H to bolo iné - toho diabla si v 95% prípadov v pohode pretaktoval na 75Hz. Teraz je to už akože dobrá voľba so super servisom (to platí pre všetky Dell-y), kde v prípade problémov neriešiš nič s obchodom, kde by si pokojne čakal aj celý mesiac. Tu je to instant na druhý deň a bohvie či nemenia napríklad panely kus za kus.
benq 2470he vlastnim cca od zaciatku roka, obraz je pekny, za tu cenu nieje co riesit a je to parametrovo presne ten isty monitor co 2470h, cena nizsia, za mna odporucam, pekne farby, cena super, 2x hdmi vstup sa moze tiez hodit
Lebo je to VA a z nejedného hľadiska je lepší. A ak sa nebavíme o možnosti pretočenia na viac Hz, tak je ten príplatok (ak dokúpiš...a akože pri tých 110€ to nie je vôbec problém) na niečo drahšie zbytočný.
myslim ze monitor som kupoval prave na tvoje odporucanie, farby ma pekne, niesom narocny na nejake ips ultra hd rozlisenia a tak dalej, velkost 24" je dostatocna, pozorovacie uhly tak isto
VA (ak nemá konkrétne neduhy) je lepšie na hocjakej uhlopriečke/rozlíšení ako IPS...ako ja zvyknem hovoriť, je to to najbližšie k OLEDu...bez OLEDu. Preto teraz, keď vidím tú GW2470HEčinku, tak si hovorím, že radšej si doplatím 30€ na aftermarket stojan a budem šťastný s tým alebo už riešim niečo oveľa drahšie.
BenQ inak pekne posúva tie ceny, páči sa mi to (ako napríklad aj to ich GW2765HE, to láme cenové rekordy (v dobrom)).
Monitor je ináč super, nemám mu čo vytknúť.
Pozorovacie uhly sú super, farby tak isto, potešil ma aj ComfortView mód. Odozva tak isto super, neni šanca zbadať nejaky lag alebo niečo podobné. Stojan je výborný a aj usb 3.0 na boku využívam.
Ja uz asi tyzden pouzivam u2415. Velmi spokojny, aj ked ho pouzivam pri 4k xps15 obrazovke, kde je obraz o velky kus krajsi... Avsak ja som kvoli praci potreboval len full hd, lebo niektore softy neboli adaptovane na 4k a doslova sa s nimi nedalo robit...
Taktiez velke plus USB porty, vznikli mi 3 nove 3.0...