nový gamepad

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

nový gamepad

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, momentálne vlastním gamepad Logitech F310 a furt musím meniť kvôli káblu. Chcel by som si kúpiť nový ale už bezdrôtový len si neviem vybrať. Najviac hrám Fifu a občas aj akčné hry. Pozeral som tieto kusy len sa neviem rozhodnúť :

http://www.k24.sk/product/191929/Elektr ... LOGFGAM710

http://www.k24.sk/product/119664/Elektr ... RGAMEPCZBK

http://www.brloh.sk/hra_pc_prislusenstv ... l_6576_bk_
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: nový gamepad

Príspevok od používateľa Dreamer »

Od Logitech sa mi na jednom gamepade zlomila packa, na Rumblepad1, na dalsom problemy s kablom, Chillstream, tiez tlacidla na laserovych mysiach, celkovo 3x.

Takze aj preto, aj kvoli ergonomii odporucam XBOX 360, ktory vlastnim, kablovy, prip. uz XBOX One, je mozne ho pripojit USB kablom k PC, su oficialne ovladace, mozno casom bude mozne pouzit aj bezdratovo na PC. Ten XBOX One som si odskusal a ma lepsiu ergonomiu, zadne triggery netreba tak silno tlacit, pri zavodnych hrach z toho na 360 bolia prsty, navyse ma vibracie na triggeroch a z toho som bol nadseny, len skoda ze to musia podporovat aj hry, snad tie nove to uz budu podporovat. Tie vibracie na 360 a inych su silne a tiez po case z toho bolia ruky, tie vibracie na One su slabsie, ale vyraznejsie, presnejsie, lepsie, tazko to popisat, treba vyskusat. Jedina nevyhoda je zatial pomerne vysoka cena, 2x vyssia ako pri 360.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Dreamer napísal:Od Logitech sa mi na jednom gamepade zlomila packa, na Rumblepad1, na dalsom problemy s kablom, Chillstream, tiez tlacidla na laserovych mysiach, celkovo 3x.

Takze aj preto, aj kvoli ergonomii odporucam XBOX 360, ktory vlastnim, kablovy, prip. uz XBOX One, je mozne ho pripojit USB kablom k PC, su oficialne ovladace, mozno casom bude mozne pouzit aj bezdratovo na PC. Ten XBOX One som si odskusal a ma lepsiu ergonomiu, zadne triggery netreba tak silno tlacit, pri zavodnych hrach z toho na 360 bolia prsty, navyse ma vibracie na triggeroch a z toho som bol nadseny, len skoda ze to musia podporovat aj hry, snad tie nove to uz budu podporovat. Tie vibracie na 360 a inych su silne a tiez po case z toho bolia ruky, tie vibracie na One su slabsie, ale vyraznejsie, presnejsie, lepsie, tazko to popisat, treba vyskusat. Jedina nevyhoda je zatial pomerne vysoka cena, 2x vyssia ako pri 360.
práve kvôli problémom s kablami by som chcel už bezdrôtový kedže už mam asi 3 logitech F310 a už aj tam mam problém s káblom. Tá cena je dosť vysoká ale dúfam v kvalite. Ja viac menej hrám len Fifu, závodné hry hrávam na klávesnici.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Daniel9911 napísal:závodné hry hrávam na klávesnici.
Coze? :smt081 Nechapem to, mas gamepad a zavodne hry hras na klavesnici? Urcite to vyskusaj na gamepade, mozno ti chvilu potrva si zvyknut, ale ja som hral najskor na joysticku na C64, potom na gamepade na PSX, chvilu na klavesnici na PC, ale neslo to, musel som kupit gamepad. Mne osobne dlho netrvalo zvykat si na gamepad pri zavodnych hrach, uz prvy pokus, bolo to Gran Turismo na PSX, som zvladal dobre, mozno aj preto ze tam bola aj autoskola.
Napísať odpoveď