NT nabíjanie
NT nabíjanie
Ahojte mám problém zo svoíim nt. Mám HP Probook 4510s. dneska ráno som vitiahol NT z adaptéra že sa zbalím a signalizácia nabíjania mi začala červeno blikať. (keď je batéria prázdna tak svieti na červeno a signalizuje že sa nabíja. Ak je modrá tak je nabitá) V škole keď zapnem nt tak vôbec nie je nabitý a to bol celú noc v elektrike a signalizoval že sa nabíja neviete v čom je problém ?
Re: NT nabíjanie
V studenom spoji, v procesore riadiaceho nabijanie alebo najpravdepodobne v baterii, ktora to ma uz za sebou.
Skúsim inu nabíjačku ak nič tak to bude asi tá batéria.
Neviem, ci to riadi aj nabijacka, ze ci to nie je skor vecou ntb. Ak mas moznost, tak skus inu nabijacku (daku univerzalnu) a tiez inu bateriu. Aky stary je ten notebook?
CCA 3 roky a niečo ale batéria je nová tá nemá ani rok nabíjačka bola reklamovaná lebo nechcela vôbec nabíjať. (tedy ani neukazovalo že nabíja.) Kamoš má hp nt ak budú sedieť hodnoty na nabíjačke tak to zapojím a uvidím či ju nabíja. Ale je pravda že mi raz padol a vykrivil sa v nútri nt ten konektor (samica) napájacieho konektora cca pol roka do zadu ale doteraz fungovala a funguje.
EDIT: Po zapojení mi to teraz normálne začalo nabíjať uvidím pokiaľ
EDIT: Po zapojení mi to teraz normálne začalo nabíjať uvidím pokiaľ
Tak sa teda zda, ze by mohol byt problem v nabijacke. Ako dopadlo to nabijanie cez kamaratovu nabijacku?
nabijal som to ces svoju a ide normalne
Tak v com bola chyba?