guess.whoo : urcite daj, je to vyborna hra, podla mna mala jasne predbehnut v kategorii RPG roku nemastny-neslany skyrim.
Čo hráte Práve teraz?
Re: Čo hráte Práve teraz?
Fallout 3 a Napoleon Total War 
guess.whoo : urcite daj, je to vyborna hra, podla mna mala jasne predbehnut v kategorii RPG roku nemastny-neslany skyrim.
-
lekoklatik
VIP
Obcas si zahram osu!.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hneva ma na tom witcherovi este stale zla optimalizacia, som si myslel, ze ked ho nainstalujem po skoro roku tusim, na novy notebook tak to dam na high detailoch a hovno 
Optimalizacia je vyborna, tak ja co mam 2 roky stare PC mi ide witcher velmi dobre, uz som to presiel, ale sa mi zda ze v nasteveniach su 2 moznosti co ti brutalne zeru vykon a ked ich vypnes tak fps ti stupne aj o 30, suvisi to z DX11, pokrocilym tienovanim... skus sa s tym pohrat, urcite z toho vytazis.
-
aviceN
Guru
tiez som cakal lepsiu optimalizaciu na tom Witcherovi, mas na mysli tesselaciu, vsetko mam vypnute a myslim ze mi to nehadze ani 30 snimok na notase
pamatam si ako ta hra vysla tak cracknuta verzia hry (bez DRM) mi hadzala ovela viac fps na PC ako proper release so vsetkymi patchmi...teraz som si kupil tu enhanced a cakal som ze to pojde ako ta, kedze je DRM odstranene
ocividne nie
//ubersampling som myslel, nie teselaciu
my bad, kazdopadne mam to stiahnute dole na minime, aj v dalsej settings aplikacii no stale nic moc
//ubersampling som myslel, nie teselaciu
Tak ale ja neviem co cakate, ta hra ponuka stale jednu z naj podivanych, prekonava aj hry z tohto roku a nato ake ma poziadavky ma podla mna dobru optimalizaciu. Tak aby ste si nemysleli ze na notebooku za 600€ vam to pobezi aj so vsetkymi DX11 nastaveniami, vobec ake mate zostavy, aby sme tu len tak netliachali do vetra?
-
guess.whoo
Redeemer
mam y500 s dvoma 650tkami i5 a 8gb ram. Taky assassin 3 mi siel v pohode na uplne najvyssich detailoch bez sekania a nemozem povedat, ze by mal witcher krajsiu grafiku
Tak to vobec nechapem, neviem ako sa pohybuju preferencie mobilnyh kariet, ale podla toho co si napisal by ti to malo frcat na najvyssich bz teselacie a DX11 prvkov v pohode, ja mam 560Ti a nemam problem, skusal si najnovsie ovladace graficke?
-
guess.whoo
Redeemer
hej hej, avsak este som sa nehral dokladne s tymi nastaveniami, potom podam blizsie info
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. Witcher 2 je DX9 only, nemá DX11 a nemá tesseláciu
2. Witcher 2 je kurevsky náročná hra, jedna z najnáročnejších hier na trhu. 2x 650m neznamená fullhd na max
3. s výkonom okrem odstránenia DRM (prvý patch) nerobili nič. Iba pridávali ďalšie a ďalšie objekty čím sa výkon mohol zníziť
4. veľmi náročné nastavenie je iba "ubersamling (po česky nejvyšší kvalita)" ale táto voľba je na high defaultne vypnutá.
5. ak máte problém s výkonom v nastavení a meditačnom menu tak vypnite depth of field
2. Witcher 2 je kurevsky náročná hra, jedna z najnáročnejších hier na trhu. 2x 650m neznamená fullhd na max
3. s výkonom okrem odstránenia DRM (prvý patch) nerobili nič. Iba pridávali ďalšie a ďalšie objekty čím sa výkon mohol zníziť
4. veľmi náročné nastavenie je iba "ubersamling (po česky nejvyšší kvalita)" ale táto voľba je na high defaultne vypnutá.
5. ak máte problém s výkonom v nastavení a meditačnom menu tak vypnite depth of field
A nevydavali nejaky DX11 patch ktory je uz obsiahnuty v enchanted edition? Pretoze sa mi nezda ze by bol iba DX9 only.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie, nič nevydali ani nemenili nič s grafikou. Hra bola a bude DX9 only
Mňa už hry prestali baviť. Aj by som si zahral, ale ja od hry očakávam zábavu. A dnes sú všetko len superrealistické simulátory s fotorealistickou grafikou. Toto už pre mňa nie je zábava ale napodobňovanie reality.
-
lekoklatik
VIP
To tu fakt nikto nehra osu!? 
Od reality maju tieto hry daleko. Hlavne autoheal a podobne sracky.Paťko napísal:Mňa už hry prestali baviť. Aj by som si zahral, ale ja od hry očakávam zábavu. A dnes sú všetko len superrealistické simulátory s fotorealistickou grafikou. Toto už pre mňa nie je zábava ale napodobňovanie reality.
Ak ta nebavia fotorealisitcke hry tak existuje kopa kvalitnych indie hier.
1. Tomb Raider - ten (staro-) novy je fakt bomba na Uncharted 3 to nema ale ja nemam PS3 takze ma to netrapi a navise multiplayer je fakt super ( ked su tam ludia
)
2. Hitman:Absolution - dva slova "uplna volnost". je len na vas ako ich odtoto...
a pribech je ties super... pravda niesu tam ninjovia ( sushi-ninja sa nerata
) ale kto by tam chcel ked tam mate agenturu...
3. Metro the Last light - kto nehral jednotku toho tato hra prekvapy a kto jednotku hral toho to prekvapi ties.
supre grafika, moznost boja na noze ( toto my chyba vo vela hrach ) a dobri pribeh + moznosti rozhodovania...
2. Hitman:Absolution - dva slova "uplna volnost". je len na vas ako ich odtoto...
3. Metro the Last light - kto nehral jednotku toho tato hra prekvapy a kto jednotku hral toho to prekvapi ties.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ty troll, toľko chýb som už zopár rokov nevidel..
Navise, pribech, prekvapy, ties, my, dobri, za sebov, VOV, hri, stravyl, boly, vydenie, engin,
12-13 ročný zasran alebo troll
Navise, pribech, prekvapy, ties, my, dobri, za sebov, VOV, hri, stravyl, boly, vydenie, engin,
12-13 ročný zasran alebo troll
Bejeweled 2 od EA cez O2 hry...
už mám 62. level, cez 3 milióny bodov.. a ani po cca troch týždňoch neviem jednu "endless" hru ukončiť.
Len škoda, že je to taký žrút baterky..
už mám 62. level, cez 3 milióny bodov.. a ani po cca troch týždňoch neviem jednu "endless" hru ukončiť.
Po cca 4 rokoch som sa opäť rozhodol vstúpiť na pôdu singleplayer hier, no bohužiaľ ide to s tým dole kopcom
Momentálne sa prekúsavam cez Tomb Raider 2013 a Lost Planet 2 ešte plánujem Batmana.
Mohla by mi nejaká dobrá duša poradiť 3rd person adnventure hru s prímesou fantasy. Dosť ma bavil tehdajší hit Prince of Persia Warrior Within - trochu boja, trochu adventury, nejaká ta logika tam tiež bola potrebná a aj to nadprirodzeno. Práve preto ma celkom aj zaujal novy Tomb Raider.
Tieto hry prosím nepíšte: Assassin's Creed, Prince of Persia, Dragon Age, Witcher, Elder Scroll, Batman, Darksiders, Dead Space, Resident Evil
A ešte by som poprosil len 2008 a novšie
Mohla by mi nejaká dobrá duša poradiť 3rd person adnventure hru s prímesou fantasy. Dosť ma bavil tehdajší hit Prince of Persia Warrior Within - trochu boja, trochu adventury, nejaká ta logika tam tiež bola potrebná a aj to nadprirodzeno. Práve preto ma celkom aj zaujal novy Tomb Raider.
Tieto hry prosím nepíšte: Assassin's Creed, Prince of Persia, Dragon Age, Witcher, Elder Scroll, Batman, Darksiders, Dead Space, Resident Evil
A ešte by som poprosil len 2008 a novšie
-
Wishmaster
Medium Professional
Neviem, mozno trepnem len tak, odveci, ale tak sksuim, no - Alan Wake, bioshock Infinite .. 
ale aby som nebol OT - teraz hravam Guild Wars 2 a SW TOR (f2p je celkom nuda, ale ak clovek obetuje tych 5 eciek na prefferred status, tak uz je to aj celkom hratelne
) cakam na prve dlc bioshock infinite, semtam po nociach (na lepsie sny
) toho spominaneho Alana Wake-a.
ale aby som nebol OT - teraz hravam Guild Wars 2 a SW TOR (f2p je celkom nuda, ale ak clovek obetuje tych 5 eciek na prefferred status, tak uz je to aj celkom hratelne