Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
freestyler
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
-
Pantagruel
Star
nahnevalo ma ze som uz treti tyzden chory ze sa neuvidim s frajerkou lebo sa uci na matury, ze nejde uz 6 hodin wow server a ja nemam co robit, ze je tak pekne von a ja musim tvrdnut doma, ze zajtra nepojdem na pinpong, ze na rapide je skarany limit, ze musim pratat mojim potkanom klietku, ze sa musim dopovat hnusnymi liekami, ze nesu natocene dalsie casti pb, ze si musim sam varit obed, ze veci na metalshope su take drahe...
a potesilo? nemusel som rano skoro vstavat.
a potesilo? nemusel som rano skoro vstavat.
-
dair
Guru wannabe
nepovedal by som ze nahnevalo ale rozhodne happy nie som ze som si nedal pozor a ma vcera v mori zacalo driftovat od plaze do mora a medzi 3metrovymi vlnami a bez surfu to nie je sranda...... az potom rozmyslas o com je zivot a teraz to neposrat lebo sa utopis....
a rozhodne ma potesilo ze jedna kocka povedala ano
(nie take "ano";) ) a zajtra ideme na super veceru a... a... a...
takze tak asi
a rozhodne ma potesilo ze jedna kocka povedala ano
takze tak asi
-
nejakymarko
Addict
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
P3Bo
Guru wannabe
Booze dalsi tema na cisty spam ...tak si zaspamujem aj ja
Dnes ma nahnevalo jedno dievca ale to nebudem rozoberat...pretoze ma sklamala... a osobne som mal perfektny den pisal som pisomku z matiky a kedze som nic nevedel tak som sa zacal smiat a spolusediaci nic nevedel tak sa tiez zacal smiat tak k nam prisla ucitelka ze preco sa smejeme a ked uvidela nase pisomky tak sa aj ona zacala smiat
Ta sme sa vsetci smiali ..tak taku pisomku som este nezazil celu hodinu som daco robil struhal som cerucku pravitom ako keby to bol hoblik ..noo proste zabava nikdy som sa tak dobre nenasmial na pisomke
-
insane
Light Star
Mna dnes nahnevalo dost vela veci(bohuzial):
1, Frajerka ma zlomeny prst(sikovne spoluhracky a ich prihravky na basketbal.treningu). To ma moc nepotesilo.
2, Doma mame uz tyzden rozburanu kupelnu(rekonstrukcia) a dost ma to tankuje...sprcha/vana - nic. Tak musim behat po babkach jak debil.
3, Pisomka v piatok od 16:00 z matematickych kktin na VS vie vzdy potesit, este ked je profesor fanatik....neopisatelne pocity.
To je asi vsetko...."dobry den".
Dufam, ze zajtrajsok bude lepsi.
1, Frajerka ma zlomeny prst(sikovne spoluhracky a ich prihravky na basketbal.treningu). To ma moc nepotesilo.
2, Doma mame uz tyzden rozburanu kupelnu(rekonstrukcia) a dost ma to tankuje...sprcha/vana - nic. Tak musim behat po babkach jak debil.
3, Pisomka v piatok od 16:00 z matematickych kktin na VS vie vzdy potesit, este ked je profesor fanatik....neopisatelne pocity.
To je asi vsetko...."dobry den".
Dufam, ze zajtrajsok bude lepsi.