Gangy napísal:Mna dnes nasralo ze: Stale zijem
a nasralo ma ze: Este stale zijem...
gangy ty si fetak alebo co?? Pises tu same debiliny nezmyselne a HLAVNE trapne.. JE ti luto ze ZIJES? (skoc z okna a nepis tu pi*ov***) pekne ma zacinas srat (Su tu aj deti 10+- )
Blood napísal:gangy ty si fetak alebo co?? Pises tu same debiliny nezmyselne a HLAVNE trapne.. JE ti luto ze ZIJES? (skoc z okna a nepis tu pi*ov***) pekne ma zacinas srat (Su tu aj deti 10+- )
no čo? Rano sa potešil že stále ešte žije a ked ho celý deň niekto sral tak sa nahneval že ešte stále žije..
potesilo ma ze sme dnes oje*** dokopy troch profesorov a ze nemam neospravedlnenu hodinu..plus je piatoq
nepotesilo ma ze pomaly zacina byt zima a zacina ta jesenna apatia...poznate to..neni co robit
pri pohlade na moj novy VS rozvrh ma potesilo, ze v pondelok mam len dve hodiny, ale zarmutilo, ze su hned rano (kedze dochadzam, znamena to vstavanie o styroch rano )
a v piatok mam (skoro) volno. Skoro preto, lebo mi tam nacpali anglictinu na 18:00 az 20:00, ked uz su vsetci studaci vacsinou davno doma. Potesilo ma, ze sa to mozno bude dat presunut na inokedy a ja sa budem moct odtrepat domov uz vo stvrtok poobede
potesilo ma ze som si dnes nasiel partnerku na stuzkovu a nasralo? dnes? nic este jaaj teda hej nahnevalo ma ze som bol v obchode a zabudol som si doma penazenku... stava sa
Blood napísal:gangy ty si fetak alebo co?? Pises tu same debiliny nezmyselne a HLAVNE trapne.. JE ti luto ze ZIJES? (skoc z okna a nepis tu pi*ov***) pekne ma zacinas srat (Su tu aj deti 10+- )
WTF? Za prve bol tam preklep, a za druhe akoze ČOOOOO? Mohol by si mi nejaku z tych debilin ukazat?
OT, spamm premazany!
A este, co je vela to je moc! "Blood" - 3 dni basa (specialne pre teba) Zamysli sa nad svojou stupiditou, nad tym co a ako pises! Takto tu nikoho urazat nebudes! Este raz, ked sa to bude opakovat a stale budem modom, poslem ta osobne odtialto dpc!!! (ban)
Mna dnes potesilo ze som stretol na prechadzke so psom dve babenky v sexi kratkych sortkach A po kratkom ale prijemnom pokeci som odisiel s 2 new tel. ciselkamy.
A nastastie ma este nic nestacilo nasrat.......musim zaklopat na hlavu
Co ma poriadne nahnevalo je to ze dnes som chcel ist vonku zit -disko a bol som dohodnuty s mamkou ze po mna pride. A mladsia sestra sa povadili s mamkou... a kedze ma nepustila vonku a aj tak kto vie ci by som mal odvoz, sedim doma a mam poriadne nervy.
A co ma dnes potesilo? Hm. Asi nic.
uzasne rano - zobudenie v lese, deti zalozili ohen, uzasna priroda... nepotesilo:opat som v meste, beton co mi nici nohy a opat skola... ale aj tak, zivot je krasny, len na nom netreba byt prilis zavisly