Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
luculiiik
Light Star
No, mňa hrozne potešilo, že naša stužková mala až taký úspech, že program máme zopakovať vo vianočnej akcii, ktorá sa bude konať u nás v telocvični
A navyše budeme zbierať aj vstupné, takže si trošku privyrobíme na dozvuky 
A najväčšiu radosť mi spôsobil najlepší kamarát, s ktorým sme sa rok nebavili. Prišiel za mnou (na stužkovej), ospravedlnil sa mi a už sme zase tí naj kamoši na svete
A najväčšiu radosť mi spôsobil najlepší kamarát, s ktorým sme sa rok nebavili. Prišiel za mnou (na stužkovej), ospravedlnil sa mi a už sme zase tí naj kamoši na svete
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-dnes to vidim tak do 2-3 sedenia nad bakteriami... preco je tych sracov tak vela?
-a skuska sa nezadrzatelne blizi...
-uz na mna ide taka ta predskuskova depka, akoze hovno si pamatam atd, jedine moje stastie, ze priamo na skuske nikdy nie som nervozny, takze malokedy sa mi podari zadriet blbost. dufam, ze to tentoraz nebude vynimka potvrdzujuca pravidlo
+nasli sme noveho spolubyvajuceho, je to v suchu
+ 2000. prispevok. blbost, ale potesi
-a skuska sa nezadrzatelne blizi...
-uz na mna ide taka ta predskuskova depka, akoze hovno si pamatam atd, jedine moje stastie, ze priamo na skuske nikdy nie som nervozny, takze malokedy sa mi podari zadriet blbost. dufam, ze to tentoraz nebude vynimka potvrdzujuca pravidlo
+nasli sme noveho spolubyvajuceho, je to v suchu
+ 2000. prispevok. blbost, ale potesi