Rozhodne ako prvé nerob to, že budeš očakávať vzťah od baby ktorú si spoznal, vôbec sa vyhni očakávaniu,lebo potom môže nastať sklamanie, ber a užívaj si každy deň ako samostatnu jednotku a nemysli na to, že ak ti neska povedala, že ťa má rada, tak možno asi by z toho niečo mohlo byť. proste má ťa rada, povedala ti to a to ber. To k očakávaniu.krupica_dnb napísal:Proste.... (som ako bomba) so ženskou sme riešili cez leto, fakt že zamilovanosť a láska, ona mi ešte písala po lete, teraz prišla do BB na intrák (ja som zo ZV) ona si rada užíva, takže tak, a teraz neviem, podľa mňa sa máme radi, ale niesom istý (veď zas kkt niesom) sa jej spýtam že či niekoho má........ či to ďalej skúsime.... Ona (asi, možno, netuším, nechcem vedieť) strieda chlapov, ale naposledy vravela že ma fakt miluje, ale viem že miluje možno viac bratranca, kerý je v Prahe, ale zas keď má niekoho rada, taxa ho asi bude držať,
btw, ona má 15, ja 17, nechem žiadne kur.vičky, chcem babu na seriózny vzťah, ale ona písala že sa v mladom veku nechce zamilovať, lebo sú to problémy- a má pravdu..... Ale proste iskra je iskra, že čo myslíte ako to dopadne...............
Btw admini a eritrocit hlavne, nechcem byť ako témy s midnightom a maydayom, chcem názory skúsených ľudí ako to vidia, ona zatim šla hlavne za sexom, ja som s ňou spal prvý krát v živote a povedal som jej to, ona pochopila a teraz odpísala že sa dohodneme lebo bude mať voľný byt....
celých 6-8 mesiacov si píšememe ako dobrý kamaráti, sa ma aj pýtala že či na ňu sem tam myslím a či ju troška ľubim....
tiež niesom decko a nejaké len riešky neni treba, ak to nemá perspektívu tak to nechem, lebo to bude zas len sklamanie...Ď
Ďalšia vec, bude to síce znieť sproste ale pokiaľ ona sa nechce zamilovať, resp. nechce vážny vzťah a ty áno, tak to nerieš hneď tým, že to s ňou ukončíš. Veď sme mladý a pokiaľ nemáš ty vzťah a ani ona, prečo by ste si spolu nemohli trochu užiť, pokiaľ vám to klape v sexe a chcete to obaja, prečo sa obmedzovať. z každej skúsenosti so ženou sa niečomu priučíš, nabereš tak povediac nejakú tu prax čo sa týka myslenia a jednania žienok. Len si dávaj pozor aby si sa nezamiloval a aby si hlavne nebol ty prvý ktorý sa zamiluje. (Toto je vec na ktorú si dávam ja osobne bacha, držím si citový odstup). A keď už si sa zamiloval, tak jej to hneť nemusíš hovoríť. Čosi si písal, že ti povedal,že ťa trochu ľubi a či aj ty ju? ja by som jej na to moc nereagoval,bol by som zdržanlivejší,nedávaj hneď svoje city najavo, lebo sa popališ pripadne namotáš.
A hlavne sleduj jej správanie a reakcie.podrypuj, skúšaj ju.