Chce ťa využiť, mal by si ju predbehnúť....Pulpman napísal:ale vie kolko zarabam takze je moznost ze v tom budu prachy
- Keby bola naliata, tak vieš že bola aspoň spontánna, ale takto je to len vypočítavá mrcha ktorá si myslí že vždy dosiahne čo chce
Aha, takze ich styl je zly, ak takto ziju ony, ale ak ho vyuzije on, tak je to OK? Nechapem tvojej logike.midnight_man napísal:Preco? to je adresovane dievcatam....ja vravim chalanovi ze nech si uziva co ma...nech sa neskusa zamilovat ,....nech to bere systemom Hop sem Hop tam...Moj avatar vyjadruje uz len aku si spomienku odporu proti stylu ktorym zije 75% dnesnych dievcat v tom veku...
Lenže je to trocha pokrytecké, keď strane proti tomu a na druhej strane mu radíš aby to využil...Keď ja radím, tak radím ako by som zachoval, chcel zachovať ja, neviem ako ty, ale ak to je tak si protirečíš...A k tomu životnému štýlu, buď hľadaj z tých ostatných 25 percent alebo sa zmier s tým aké sú, že ony z toho vyrastú (zmenia sa) a skús v nich hľadať niečo dobré určite sa to nájde...midnight_man napísal:Preco? to je adresovane dievcatam....ja vravim chalanovi ze nech si uziva co ma...nech sa neskusa zamilovat ,....nech to bere systemom Hop sem Hop tam...Moj avatar vyjadruje uz len aku si spomienku odporu proti stylu ktorym zije 75% dnesnych dievcat v tom veku...
5 minút? To vyhlásim za nový svetový rekord v baleníPulpman napísal:Kecali sme asi spolu 5 minut a hned sa namna vrhla
Z toho usudzujem, že ste sa zvyšných 5 minút bozkávaliPulpman napísal:asi 10 minut trvalo nase stretnutie
Ešte k tomu na zastávke, parádaPulpman napísal:lebo musela ist na bus...
Prepáč ale to si potom naozaj blbý. Aspoň že si to priznáš, to je základný krok k náprave. To sa takto zaľubuješ do každej? Veď ju ani nepoznáš.Pulpman napísal:ja som taky blby ze keby sa stretneme viackrat isto sa donej zalubim
Otázka, koľko máte rokov a čo iné očakávaš od takej baby? svadbu?Pulpman napísal:ako sa to vezme, mam to risknut len tak na ulet ? alebo znej vytiahnem nieco viac ako len ulet
Nemusis z nej vytiahnut nieco VIAC, ale hlavne VCAS...Pulpman napísal:alebo znej vytiahnem nieco viac...
to myslis vazne?co by si ztoho chcel vytiahnut?mam to risknut len tak na ulet ? alebo znej vytiahnem nieco viac ako len ulet
Tak umna to zacalo tak isto z mojou laskou som sa stretol pisali sme si tizden na pokeci a stretli sme sa a hnet sme isli spolu sa volade prejist spitalasa ako sa mam ja som povedal dobre a volao som sa snou rozpraval a po cca 5-15min ma zacala boskavat obimalama ma a vsetko mozne.... ja som s apotesil zalubil som sa ...a teraz som zistil pije,fajci,reze si ruky ze ju to bavy najskor ju spoznaj viac ..odporuam tuto cestu!Pulpman napísal:takze stretol som sa s jednym moc peknym dievcatom, kecali sme asi spolu 5 minut a hned sa namna vrhla a zacala ma kusat a bozkavat vsetko moznenic onej neviem, nic som sa nestihol popitat, asi 10 minut trvalo nase stretnutie lebo musela ist na bus... teraz k problemu moc sa mi zapacila bolo mi to prijemne moc, lenze neviem co si mam myslet ked toto spravila hned ako sme sa spoznali, ja som taky blby ze keby sa stretneme viackrat isto sa donej zalubim
ako sa to vezme, mam to risknut len tak na ulet ? alebo znej vytiahnem nieco viac ako len ulet
to je... to je proste brilatna konstrukcia, a este v kontexte.... no...Tommyno napísal: ja som s apotesil zalubil som sa