Tak umna to zacalo tak isto z mojou laskou som sa stretol pisali sme si tizden na pokeci a stretli sme sa a hnet sme isli spolu sa volade prejist spitalasa ako sa mam ja som povedal dobre a volao som sa snou rozpraval a po cca 5-15min ma zacala boskavat obimalama ma a vsetko mozne.... ja som s apotesil zalubil som sa ...a teraz som zistil pije,fajci,reze si ruky ze ju to bavy najskor ju spoznaj viac ..odporuam tuto cestu!Pulpman napísal:takze stretol som sa s jednym moc peknym dievcatom, kecali sme asi spolu 5 minut a hned sa namna vrhla a zacala ma kusat a bozkavat vsetko moznenic onej neviem, nic som sa nestihol popitat, asi 10 minut trvalo nase stretnutie lebo musela ist na bus... teraz k problemu moc sa mi zapacila bolo mi to prijemne moc, lenze neviem co si mam myslet ked toto spravila hned ako sme sa spoznali, ja som taky blby ze keby sa stretneme viackrat isto sa donej zalubim
ako sa to vezme, mam to risknut len tak na ulet ? alebo znej vytiahnem nieco viac ako len ulet
o čo jej ide?
Re: o čo jej ide?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: o čo jej ide?
to je... to je proste brilatna konstrukcia, a este v kontexte.... no...Tommyno napísal: ja som s apotesil zalubil som sa
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
no sak si uzi ale nenamotavaj sa na nu...mne sa pred tyznom stalo na jednej akcii ze sme len sedeli na zemi a jedna baba s ktorou som sa ani nerozpraval sa na mna len tak vrhla a bola primne tiez asi len 5 minut, potom zdrhla nachvilku, zase sa vratila ze musim ist domov potiahla ma za vlasy strcila mi jazyk do huby a isla prec
no do teraz netusim kto to bol ale tak co bolo mi jedno, nejake to spestrenie vecera k tomu alkoholu nezaskodi...
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
názov temy je vystižny...
poznám už dlhšie jednu babu..teda spolužiačku zo strednej...
chvílu píše: mám ťa velmi rada, som rada že ťa mám, velmi mi pomáhaš, dakujem, si zlaty, cmuk,,, .............a taketo všelijake veci.....
a potom prídeš čas ked možno JA CHCEM NIECO VIAC ....
a z jej strany príde otázka: o čo ti ide???
ale to iste sa pytam aj ja !!!!
poznám už dlhšie jednu babu..teda spolužiačku zo strednej...
chvílu píše: mám ťa velmi rada, som rada že ťa mám, velmi mi pomáhaš, dakujem, si zlaty, cmuk,,, .............a taketo všelijake veci.....
a potom prídeš čas ked možno JA CHCEM NIECO VIAC ....
a z jej strany príde otázka: o čo ti ide???
ale to iste sa pytam aj ja !!!!