Ahoj.
Mal som asi 72 GB miesta na disku, nainštaloval som si pár programov, čo dokopy môžu zaberať akurát tak 30 GB, nejaké tie veci, čo zaberajú asi 10 GB, možno aj menej, ale ostatok, asi 32 GB sa mi niekde stratil a neviem vôbec, čo také odstrániť, aby som ho dostal späť. Preto sa na vás obraciam s prosbou o pomoc.
V prvom rade mám na lokálnom disku priečinok ATI a v ňom priečinok Support a v ňom priečinky 10-02_legacy_vista32-64_dd_ccc 10-02_legacy_vista32-64_wdm 11-3_vista32_win7_32_dd_ccc_ocl 11-3_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl a catalyst_8-31-100_vista32_rtm...
Môžem niečo z toho vymazať? Ktoré, ak áno? Nemôžem to vymazať aj celé?
To isté sa týka súborov a priečinkov na obr. 1, obr. 2 (tam je vidieť, že tých zjavne zbytočných súborov je ,,trocha" viac), obr. 3, obr. 4, obr. 5, obr. 6 (tam boli v každom priečinku len nejaké webstránky), obr. 7...
Neskôr možno pridám ešte ďalšie.
Ďakujem.
Čo odstrániť a čo nie?
-
Greece Titan
Light Star
Čo odstrániť a čo nie?
- Prílohy
-
- pic1.gif
- Obr. 1
- (17.57 KiB) 145 stiahnutí
-
- pic2.gif
- Obr. 2
- (31.24 KiB) 145 stiahnutí
-
- pic3.gif
- Obr. 3
- (20.03 KiB) 145 stiahnutí
-
- pic4.gif
- Obr. 4
- (43.31 KiB) 145 stiahnutí
-
- pic5.gif
- Obr. 5
- (14.62 KiB) 145 stiahnutí
-
- pic6.gif
- Obr. 6
- (19.17 KiB) 145 stiahnutí
-
- pic7.gif
- Obr. 7
- (13.69 KiB) 145 stiahnutí
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo odstrániť a čo nie?
Preco nepouzijes na vycistenie napriklad CCleaner alebo TuneUp Utilities??? CCleaner je jednoduchy a precisti co ma.
Adresare nVidia ci ATI mozes vymazat, tam sa standardne rozbaluje instalacka ovladacov, ktora tam postom ostane. Adresar i386 byva zvacsa adresar vytvorene instalaciami a konfiguraciou k Windowsu, tj. updaty, service pack, Office a pod. Myslim, ze je taktiez nepotrebny, ale radsej pouzi k tomu spominany CCleaner a taktiez pri kliknuti cez Pocitac - pravym kliknes na systemovy disk C a das vlastnosti - precistit - vyberies stare nepotrebne subory..., tak by to malo zmazat aj subory z instalacii.
Adresare nVidia ci ATI mozes vymazat, tam sa standardne rozbaluje instalacka ovladacov, ktora tam postom ostane. Adresar i386 byva zvacsa adresar vytvorene instalaciami a konfiguraciou k Windowsu, tj. updaty, service pack, Office a pod. Myslim, ze je taktiez nepotrebny, ale radsej pouzi k tomu spominany CCleaner a taktiez pri kliknuti cez Pocitac - pravym kliknes na systemovy disk C a das vlastnosti - precistit - vyberies stare nepotrebne subory..., tak by to malo zmazat aj subory z instalacii.
-
Greece Titan
Light Star
Tak tu je ďalšia várka 
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2011, 19:04)
Aha.. skusim diks...
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2011, 19:04)
Aha.. skusim diks...
-
hojko
Site Admin
Ako pozeram tie obrazky, tak aky mas ty vlastne Windows nainstalovany (Vista/7)??? Pretoze podla toho co vidim, tak mas na disku instalacky alebo image viacerych Windowsov a to uplne zbytocne. Rovnako mas v roote disku C prekopirovanu instalaciu neviem coho, takze to by som tiez premazal.
-
Greece Titan
Light Star
JJ... tie XP, 2000 a 98 som deletol, nechal len priecinok Windows so subormi pre Win7... a o com konkretne hovoris ten istalacny subor?
Uz su pustil podla rady Ccleaner ked sa pytas? Ak nie, tak to pusti a potom uvidis co dalej.
-
hojko
Site Admin
Hovorim o tom co som napisal. Skus si to precitat este raz. A ako je uz napisane, spusti najskor CCleaner, pockaj co precisti a potom napis ako to vyzera.