O čom sa rozpravate?
O čom sa rozpravate?
Myslim chalan s babou ked už spolu shodia nejaky ten čas... Mate sa stale o čom rozprvat? Alebo ake temi večšinou preberate?
Re: O čom sa rozpravate?
chodi s fraju uz 3rok.......no obcas ma to uz nudi...musim sa priznat..uz ju poznam DOKONALE...ale zas aj pak ..su take dni kedy sa smejeme....no tak asi tak...a temy....o vsetko moznom....
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja som so svojim priatelom rok a pol a stale sa mame o com rozpravat, myslim, ze sa nam este nestalo, ze by sme len ticho sedeli a nemali o com
my sme v podstate podobne povahy trochu v niecom odlisne ale inak skoro rovnake a to do seba pekne zapada takze vzdy mame temu, ktoru rozoberame...a niekedy sa bavime o uplnych blbostiach a potom sa smejeme a uvazujeme ci sa aj niekto iny o takychto temach bavi
a pomedzi slova ako tu uz bolo spominane tak

O nej, co ma nove, o mne co mam nove, o skole, co doma nove u nej, u mna, co videla, co som ja videl, co ju stve, co mna stve, co mna tesi, co ju tesi, co ju trapi, co mna trapi....a ked uc nic tak ju zober do mesta, k vykladom,do obchodu a tam sa jej jazyk rozviaze...teda po vacsine zenamEven napísal:Myslim chalan s babou ked už spolu shodia nejaky ten čas... Mate sa stale o čom rozprvat? Alebo ake temi večšinou preberate?
hehe..to mas pekne praktiky ako sa rozpravat s baboubukelo napísal:O nej, co ma nove, o mne co mam nove, o skole, co doma nove u nej, u mna, co videla, co som ja videl, co ju stve, co mna stve, co mna tesi, co ju tesi, co ju trapi, co mna trapi....a ked uc nic tak ju zober do mesta, k vykladom,do obchodu a tam sa jej jazyk rozviaze...teda po vacsine zenam...
-
pancuska26
Expert
maxmiso napísal:hehe..to mas pekne praktiky ako sa rozpravat s babouhlavne s tymy vykladmi
sak jasne...ja som ta pochopilbukelo napísal:ja som to bral ako priklad, ze ked uz nic ine, ale tak netreba si ju rozmaznavat...len tak primerane.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
O všetkom. Komunikácia je vo vzťahu veĺmi dôležitá, rozhovor ráno pri káve či večer v posteli dá vzťahu mnoho. Jednak sa od seba dozvedáte aj niečo nové o sebe, no takto zisťujete - čo je najdôležitejšie, čo toho druhého trápi. Nad čím tá vaša polovička rozmýšľa, čo ju cez deň nahnevalo, pri rozhovore sa vám môže posťažovať či potešiť.
Preto je dôležité - rozprávať sa. Ak dôjdete do stavu, že tej svojej, tomu svojmu nemáte čo povedať, je čas zbystriť pozornosť. Vo vzťahu niečo nie je v poriadku. Nehovorím, že jeden večer vás nič nenapadne, nie vtedy oheň na streche nie je. Ale ak mesiac nemáte čo povedať, treba sa nad tým zamyslieť. Zmeniť ten svoj-váš zabehnutý stereotyp, niečo spolu zažiť, niekam ísť, do spoločnosti, do divadla, ku starým spoločným priateľom.
Takéto situácie vám dajú možnosti tém na rozhovor.
Nie je dôležité rozprávať mnoho, stačí trošku. Ale ak si už nájdete čas na rozhovor, vzájomne sa počúvajte. Inak to nebude mať efekt.
A témy rozhovoru ? Veď žijete a život vás unáša časom, ktorý vám prináša rôzne príhody, zážitky. A tie sú najlepším korením na nudu
Preto je dôležité - rozprávať sa. Ak dôjdete do stavu, že tej svojej, tomu svojmu nemáte čo povedať, je čas zbystriť pozornosť. Vo vzťahu niečo nie je v poriadku. Nehovorím, že jeden večer vás nič nenapadne, nie vtedy oheň na streche nie je. Ale ak mesiac nemáte čo povedať, treba sa nad tým zamyslieť. Zmeniť ten svoj-váš zabehnutý stereotyp, niečo spolu zažiť, niekam ísť, do spoločnosti, do divadla, ku starým spoločným priateľom.
Takéto situácie vám dajú možnosti tém na rozhovor.
Nie je dôležité rozprávať mnoho, stačí trošku. Ale ak si už nájdete čas na rozhovor, vzájomne sa počúvajte. Inak to nebude mať efekt.
A témy rozhovoru ? Veď žijete a život vás unáša časom, ktorý vám prináša rôzne príhody, zážitky. A tie sú najlepším korením na nudu
Napíšem ako je to s "nami". Ja neviem, my keď nie sme celý deň spolu, a potom sa stretneme, tak sa nám huby nezastavia.
Najprv si hovoríme, čo všetko sme prežili, zažili. Potom o svojich problémoch. Potom rozoberáme rodinu, priateľov, páriky. Keď sme v meste tak ľudí okolo. Stretneme nejakého pekného psa a začneme sa baviť o psoch. Ideme okolo tabule s programom kín a hneď sa začneme baviť o kinách, o filmoch, proste to jede. Povieme si životné názory.
Dobre, tak niekto si povie, a čo keď ste spolu 24 hodín v kuse. No tak sme spolu 2 a pol roka a dve letá(celé, čiže 2 mesiace) sme boli spolu 24 hodín v kuse, takže môžem posúdiť aj takú situáciu.
Takisto bolo vždy o čom kecať. Napr. vždy si povieme niečo aj z našej minulosti, čo sme zažili, keď sme boli mladí/mladší.
Ale dôležité je povedať, že zase nemusí sa hovoriť vždy. Sú chvíle, keď sme niekam šli autobusom alebo vlakom a sme sa smiali celú cestu ale boli aj chvíle keď sme tiež niekam šli ale "ona" si napr. len sklonila svoju hlávku na moju hruď a pozerali sme von oknom, alebo sme sa len tak nežne dotýkali/hladkali, alebo sme si pospali. Alebo aj hocikedy doma, keď sme sa nerozprávali robili sme milión iných činností... spánok, telka, PC, jedlo, výlety, pozeranie na hviezdy, opekanie, byciklovanie, prechádzky, večerný program(myslím mesto, kino, cukráreň, divadlo, párty, minigolf a tak)
Len teraz sa chcem opýtať aký je Tvoj problém, máš pocit, že nie vždy sa chcete rozprávať, alebo máš pocit, že sa nemáte/neviete o čom? Lebo to sú 2 odlišné situácie.
Najprv si hovoríme, čo všetko sme prežili, zažili. Potom o svojich problémoch. Potom rozoberáme rodinu, priateľov, páriky. Keď sme v meste tak ľudí okolo. Stretneme nejakého pekného psa a začneme sa baviť o psoch. Ideme okolo tabule s programom kín a hneď sa začneme baviť o kinách, o filmoch, proste to jede. Povieme si životné názory.
Dobre, tak niekto si povie, a čo keď ste spolu 24 hodín v kuse. No tak sme spolu 2 a pol roka a dve letá(celé, čiže 2 mesiace) sme boli spolu 24 hodín v kuse, takže môžem posúdiť aj takú situáciu.
Takisto bolo vždy o čom kecať. Napr. vždy si povieme niečo aj z našej minulosti, čo sme zažili, keď sme boli mladí/mladší.
Ale dôležité je povedať, že zase nemusí sa hovoriť vždy. Sú chvíle, keď sme niekam šli autobusom alebo vlakom a sme sa smiali celú cestu ale boli aj chvíle keď sme tiež niekam šli ale "ona" si napr. len sklonila svoju hlávku na moju hruď a pozerali sme von oknom, alebo sme sa len tak nežne dotýkali/hladkali, alebo sme si pospali. Alebo aj hocikedy doma, keď sme sa nerozprávali robili sme milión iných činností... spánok, telka, PC, jedlo, výlety, pozeranie na hviezdy, opekanie, byciklovanie, prechádzky, večerný program(myslím mesto, kino, cukráreň, divadlo, párty, minigolf a tak)
Len teraz sa chcem opýtať aký je Tvoj problém, máš pocit, že nie vždy sa chcete rozprávať, alebo máš pocit, že sa nemáte/neviete o čom? Lebo to sú 2 odlišné situácie.