O čom sa rozpravate?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Even
Medium Expert
Medium Expert

O čom sa rozpravate?

Príspevok od používateľa Even »

Myslim chalan s babou ked už spolu shodia nejaky ten čas... Mate sa stale o čom rozprvat? Alebo ake temi večšinou preberate?
majo0908
Amateur
Amateur

Re: O čom sa rozpravate?

Príspevok od používateľa majo0908 »

chodi s fraju uz 3rok.......no obcas ma to uz nudi...musim sa priznat..uz ju poznam DOKONALE...ale zas aj pak ..su take dni kedy sa smejeme....no tak asi tak...a temy....o vsetko moznom....
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

myslim ze sa mame stale o com rozpravat pretoze sme skoro uplne rovnaky takze nieje problem :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

myslim ze tema sa vzdi najde teda umna sa vzdy najde aj ked niekedy je take chvilkove ticho ze by bolo pocut spadnut aj spendlik (ale iba preto ze som jej usta zamesnal inac :smt008 ) :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

co nas napadne... vieme sa porozpravat o hocicom... aj ked su to uplne kraviny a blbosti... je to jedno... hlavne ze sme spolu... a ked dojdu slova... :smt008
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

nepozname sa zas tak vela, ale myslim, ze tym, aki sme odlisni, sa dokazeme porozpravat. keby sme fakt vela spolocneho, tak sa zase vieme porozpravat o tom. ak teda hladas odpoved, ze aku temu, tak na to nie je odpoved. hovorime o tom, co pride = take veci neplanujeme
Wendor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Wendor »

No my sa takisto dokonale pozname a k tym temam no co pride ako uz bolo spominane to sa neda naplanovat, ze budeme sa rozpravat o tom a o tom proste ta nieco musi napadnut a neboj ono sa to potom uz samo bude rozvijat ta debata no a ked uz ziadne take vazne odpovede a debata klesa tak... :smt008
:o)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa :o) »

S tým nieje problém, vždy si mám e čo povedať...a keď nie ako už mnohí povedali :smt008 to postačí, a myslím, že nahradí mnoho slov...
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

ja som so svojim priatelom rok a pol a stale sa mame o com rozpravat, myslim, ze sa nam este nestalo, ze by sme len ticho sedeli a nemali o com :) my sme v podstate podobne povahy trochu v niecom odlisne ale inak skoro rovnake a to do seba pekne zapada takze vzdy mame temu, ktoru rozoberame...a niekedy sa bavime o uplnych blbostiach a potom sa smejeme a uvazujeme ci sa aj niekto iny o takychto temach bavi :) a pomedzi slova ako tu uz bolo spominane tak :smt058 :smt008 :smt057
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

rozpravas sa vtedy, ked chces osobu spoznat (pytas sa) a ked ju uz poznas, tak vies o com chce ona...takze problem nebyva

EQ
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Even napísal:Myslim chalan s babou ked už spolu shodia nejaky ten čas... Mate sa stale o čom rozprvat? Alebo ake temi večšinou preberate?
O nej, co ma nove, o mne co mam nove, o skole, co doma nove u nej, u mna, co videla, co som ja videl, co ju stve, co mna stve, co mna tesi, co ju tesi, co ju trapi, co mna trapi....a ked uc nic tak ju zober do mesta, k vykladom,do obchodu a tam sa jej jazyk rozviaze...teda po vacsine zenam :)...
maxmiso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maxmiso »

bukelo napísal:O nej, co ma nove, o mne co mam nove, o skole, co doma nove u nej, u mna, co videla, co som ja videl, co ju stve, co mna stve, co mna tesi, co ju tesi, co ju trapi, co mna trapi....a ked uc nic tak ju zober do mesta, k vykladom,do obchodu a tam sa jej jazyk rozviaze...teda po vacsine zenam :)...
hehe..to mas pekne praktiky ako sa rozpravat s babou :D hlavne s tymy vykladmi :smt023
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Rozpravame sa o tom, co sme v ten den zazili...co nove v skole, treningy, potom nejake plany co chystame...alebo iba obycajne "kravinky". Proste si uplne sedime a nie je problem nieco preberat. Vhodne to "riedime" bozkami a je nam dobre :)
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

s priatelom sme spolu 8mesiacov...a tem je este viac ako na zaciatku..a to sa cudujem...a slovo nuda,streotyp to nepoznam...temy :?: vsetko co mam na srdci to aj na jazyku...hehe....a on tiez...a to je to cool :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

po dlhsej dobe to uz budes mat tak ako ked sa rozpravas napr. so sestrou alebo dobrym kamaratom

no samozrejme ked nepocitam zalubene vyznania a pod.
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

maxmiso napísal:hehe..to mas pekne praktiky ako sa rozpravat s babou :D hlavne s tymy vykladmi :smt023
:hehe: ja som to bral ako priklad, ze ked uz nic ine, ale tak netreba si ju rozmaznavat...len tak primerane. :)
maxmiso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maxmiso »

bukelo napísal::hehe: ja som to bral ako priklad, ze ked uz nic ine, ale tak netreba si ju rozmaznavat...len tak primerane. :)
sak jasne...ja som ta pochopil :hehe: ale aj tak..ze zober ju do mesta pred vyklady :hehe: ja ked som s hocijakou babou vonku tak sa vzdy mame o com rozpravat...ked je ta baba v poho tak si urcite najdeme rec o com pokecame..a nech je to cokolvek ale aspon sa nenudime a mame o com kecat :) vzdy sa da najst moznost o com kecat!!! kecanim sa zistuje o com kecat 8) moje pravidlo!!! :)
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

o vsetkom ...je dolezite rozpravat sa o vsetkom..a kedykovek..velmi dolezite...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

O všetkom. Komunikácia je vo vzťahu veĺmi dôležitá, rozhovor ráno pri káve či večer v posteli dá vzťahu mnoho. Jednak sa od seba dozvedáte aj niečo nové o sebe, no takto zisťujete - čo je najdôležitejšie, čo toho druhého trápi. Nad čím tá vaša polovička rozmýšľa, čo ju cez deň nahnevalo, pri rozhovore sa vám môže posťažovať či potešiť.
Preto je dôležité - rozprávať sa. Ak dôjdete do stavu, že tej svojej, tomu svojmu nemáte čo povedať, je čas zbystriť pozornosť. Vo vzťahu niečo nie je v poriadku. Nehovorím, že jeden večer vás nič nenapadne, nie vtedy oheň na streche nie je. Ale ak mesiac nemáte čo povedať, treba sa nad tým zamyslieť. Zmeniť ten svoj-váš zabehnutý stereotyp, niečo spolu zažiť, niekam ísť, do spoločnosti, do divadla, ku starým spoločným priateľom.
Takéto situácie vám dajú možnosti tém na rozhovor.
Nie je dôležité rozprávať mnoho, stačí trošku. Ale ak si už nájdete čas na rozhovor, vzájomne sa počúvajte. Inak to nebude mať efekt.
A témy rozhovoru ? Veď žijete a život vás unáša časom, ktorý vám prináša rôzne príhody, zážitky. A tie sú najlepším korením na nudu :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Napíšem ako je to s "nami". Ja neviem, my keď nie sme celý deň spolu, a potom sa stretneme, tak sa nám huby nezastavia. :D

Najprv si hovoríme, čo všetko sme prežili, zažili. Potom o svojich problémoch. Potom rozoberáme rodinu, priateľov, páriky. Keď sme v meste tak ľudí okolo. Stretneme nejakého pekného psa a začneme sa baviť o psoch. Ideme okolo tabule s programom kín a hneď sa začneme baviť o kinách, o filmoch, proste to jede. Povieme si životné názory. :)

Dobre, tak niekto si povie, a čo keď ste spolu 24 hodín v kuse. No tak sme spolu 2 a pol roka a dve letá(celé, čiže 2 mesiace) sme boli spolu 24 hodín v kuse, takže môžem posúdiť aj takú situáciu.

Takisto bolo vždy o čom kecať. Napr. vždy si povieme niečo aj z našej minulosti, čo sme zažili, keď sme boli mladí/mladší.

Ale dôležité je povedať, že zase nemusí sa hovoriť vždy. Sú chvíle, keď sme niekam šli autobusom alebo vlakom a sme sa smiali celú cestu ale boli aj chvíle keď sme tiež niekam šli ale "ona" si napr. len sklonila svoju hlávku na moju hruď a pozerali sme von oknom, alebo sme sa len tak nežne dotýkali/hladkali, alebo sme si pospali. Alebo aj hocikedy doma, keď sme sa nerozprávali robili sme milión iných činností... spánok, telka, PC, jedlo, výlety, pozeranie na hviezdy, opekanie, byciklovanie, prechádzky, večerný program(myslím mesto, kino, cukráreň, divadlo, párty, minigolf a tak)

Len teraz sa chcem opýtať aký je Tvoj problém, máš pocit, že nie vždy sa chcete rozprávať, alebo máš pocit, že sa nemáte/neviete o čom? Lebo to sú 2 odlišné situácie. :wink:
Napísať odpoveď