Čo robit vo volnom čase?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
^Sn!p2
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Čo robit vo volnom čase?

Príspevok od používateľa ^Sn!p2 »

caute,
takze mam taky väčší-menší problém neviem co mam robit vo volnom čase.Asi take 2 roky neustale hnijem pri kompe (od vtedy ho mam) stale nejake online hry, myltiplayer, singlplayer stale do kola ale uz ma to moc nebavi(hlavny problem je to ze hry idu stale dopredu myslim hardware ale moj pocitac stale stoji takze vobec nestiha na tie hry takze hrat to na low a pozerat saa na to... uz som nejak OT sorry)o svojom case za kompom si myslim ze je tak trochu premrhany az na to co som sa u cil programovat a stranky... von moc nechodim mam len par kamosov s kamosmi nechodim von skoro vobec a ked som uz s nimi vonku tak nwim co mam robit proste mam nic nenapada.(akoze chodim von lebo hram futbal za klub dedinsky xD)proste nemozem najst toho praveho kamosa no takeho s ktorym by bola haluz...dufam ze ste pochopili co som chcel.(inak mam 13r ano 13).
UPOZORNENIE:zdrzte sa trapnych komentarov!Dakujam za pochopenie.
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

jurdzi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

ked sa z kamosmi vonku nudis tak si najdi nejaky kruzok ved musi byt nieco co ta este bavi :) napr. nejaky vytvarny,dramaticky,hudobny....ja ked som mal 13 tak som bol skoro stale vonku a obcas som sa aj nudieval ale mal som dobry pocit ze nehnijem doma :) alebo ked si z dediny tak mozes rylovat na zahrade :D
Tripmaster
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

Zacni robit modely. Na tvoj vek to je hobby trochu financne narocne, ale da sa zvladnut. Len si treba vybrat vhodne "zameranie".
^Sn!p2
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ^Sn!p2 »

na akoze ist von s kamosmi :
1.problem=neviem najst tych pravych kamosov s ktorymi je haluz
2.problem=ked uz som s kamosmi vonku neviem co mam robit :D
lol so mnu je to tazke...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

teraz v zime sa vonku neda robit dokopy nic. skor na ladove korcule alebo na kopec. ked uz fakt nevies co robit, skus najst nieco, co by bolo aj prospesne. ked som bol mensi a nemal som co robit, tak som zbehol do potravin, kupil dve spekacky, zbehol do utulku a zobral nejakeho hafana a siel sa prejst. hafan bol rad, ze mal trochu pohyb a spekacky a ja som sa presiel tiez. potom som hafana vratil a siel domov. nepotrebujes k tomu absolutne nikoho. staci len trochu casu a chut. kedze cas mas a chut asi tiez, tak v tom nevidim problem.
Zamknuté