Cez prázdniny by sme chceli dať viacero výletov do okolitých väčších miest.
Najprv to bude Bratislava preto by som sa chcel spýtať čo navštíviť, ide nam hlavne o zábavu takže múzeá veľmi nie. Napr čo som tam bol nedávno tak sa oplatí mágo pláž, restauracia UFO, sad jančiho kráľa, aupark, potom promenada eurovea, river park. Proste hľadam niečo taketo, mate ešte nejake tipy ?
Niečo podobne by som chcel navštíviť aj v prahe, zatial mam vybranu iba Zoo a už klasika namestie, most a orloj nič viac ma nenapadá. Čo sa ešte najde ?
Čo v Prahe/Bratislave ?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo v Prahe/Bratislave ?
V Prahe sa da vzdy nieco vymysliet, ked je pekne, tak ist na Petrin ocumovat baby (idealne cez skuskove), samozrejme klasicky turisticky okruh...
Ja osobne som v ZOO este nebol (neni s kym, samemu sa mi nechce), ale pocul som ze sa oplati. Ak vas podobne veci bavia, mozete skusit napriklad aj bobovu drahu na Proseku - a napr. sutazit kto da vacsiu rychlost na radare - len bacha aby ste nevyleteli z trate ako ja
No a po veceroch samozrejme diskoteky... inak, ak mate radi pivo, odporucam pohladat restauracie kde tocia mensie znacky, nie len velku trojku prazdroj-gambrinus-staropramen, a vyskusat napr. svijany, kvasar, radegast...
Ja osobne som v ZOO este nebol (neni s kym, samemu sa mi nechce), ale pocul som ze sa oplati. Ak vas podobne veci bavia, mozete skusit napriklad aj bobovu drahu na Proseku - a napr. sutazit kto da vacsiu rychlost na radare - len bacha aby ste nevyleteli z trate ako ja
No a po veceroch samozrejme diskoteky... inak, ak mate radi pivo, odporucam pohladat restauracie kde tocia mensie znacky, nie len velku trojku prazdroj-gambrinus-staropramen, a vyskusat napr. svijany, kvasar, radegast...
Presne takýto príspevok o prahe som čakal
pivo, diskotéky a nejaký adrenalín
Príjmam ďalšie nápady
-
jin
VIP
Pivo:jukel napísal:Presne takýto príspevok o prahe som čakalpivo, diskotéky a nejaký adrenalín
Príjmam ďalšie nápady
Barrock, Stará sladovňa - MAMMUT, Patrónsky Pivovar, Beer Palace, Meštiansky Pivovar.
Diskotéky: Dopler, Saint-Tropez + zóna okolo intrákov na mlynoch
Ostatné: Zoo, staré mesto a kaviarne, pešia zóna pri Eurovei, Slavín, Hrad, UFO, Horský park, reštaurácia veža, lanovka...
-
zuzkazuzka
VIP
Keď som v Prahe, nikdy nevynechám reštiku U Medvídku. Majú tam veľmi dobré tradičné jedlá a pivo. V ZOO som bola pred pár rokmi, veľmi príjemne som bola prekvapená, určite odporúčam. A tiež krivé zrkadlá na Petříne.
No a čo sa týka BA, tak UFO určite neodporúčam, je tam najhorší personál na svete a ceny úplne uletené. Kvôli výhľadu môžeš ísť aj na Slavín alebo hrad. Príjemný oddych je v Čunove pri Danubiane. Určite nevynechaj staré mesto, nábrežie a výbornú zmrzlinu na Hviezdoslavovom námestí.
No a čo sa týka BA, tak UFO určite neodporúčam, je tam najhorší personál na svete a ceny úplne uletené. Kvôli výhľadu môžeš ísť aj na Slavín alebo hrad. Príjemný oddych je v Čunove pri Danubiane. Určite nevynechaj staré mesto, nábrežie a výbornú zmrzlinu na Hviezdoslavovom námestí.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pche ... muzea mozu byt aj zabavne - jasnym dokazom je prazske muzeum sexu kusok od staromaku 
ZOO v Prahe je vyborna
A odporucam restauraciu Vytopna na vaclavaku, drinky ti pridu na malych vlacikoch
A odporucam restauraciu Vytopna na vaclavaku, drinky ti pridu na malych vlacikoch