Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

=Erik= napísal:Iba: Joker, Trizzo :)
co ti vadi na tychto dvoch modoch....sak spolu s kinjerilom su najlepsi
majo55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majo55 »

no mne vadi iba velkost avatarov inak super forum :D
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

No jasne ked som ti dal Ban na Lamkach tak sa ani necudujem ze?
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

post hunterstvo niektorych...
povysenectvo dalsich...
"prilis mlady vek" vela ludi...
a ludska hlupost, ktora bez obmedzenia veku a demografie sa siri nie len po svete realnom ale je transformovana i do el. komunikacie...
:D
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Modi

Príspevok od používateľa Marko5211 »

akoze nic proti ale modi mi v poslednom case zacinaju pripadat velmi namysleny a arogantny...ja viem ze teraz sa im vsetci budu chciet zavdacit a budu ma to zhadzovat a rozne blbosti a budu mi stahovat karmu ale tu ide o to ze hlavne koli takemuto pristupu som odisiel z pretaktovania.sk akoze zozaciatku tu bolo super nebolo tu kvantum modov ale len par a boli privetivy a radi pomohli...ale teraz...no neviem...ale mohli by sa nad sebou zamysliet naco su admini ci aby buzerovali ludi alebo aby pomahali ostatnym a myslim ze o to tu na hojko.com ide...dakujem

// Temy spojene. Nabuduce sa pokus zvazit, ci si tvoj problem vyzaduje novu temu, alebo ho napises do existujucej temy - Hladat. Upravil Tomasito

// BTW. ak mas vyhrady ku konkretnym modom/adminom, mozes tiez vyuzit nasled. temu- http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=239164#239164
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

moderatori tu nie su ani na to aby buzerovali ani na to aby pomahali. modi su modmi preto aby sa starali o cistotu a bezproblemovy chod fora.
Ak sa moderatorov prispevok netyka chodu fora, neupozornuje v nom niekoho, pripadne neusmernuje diskusiu, tak je to prispevok od bezneho uzivatela.
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

akoze nic proti tebe ale vecsinou mi to ich spravanie nepripomona
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

treba sa na to pozerat s nadhladom. aj moderatori su len ludia. mame svoje problemy, svoje povinosti a teda sa moze velmi lahko stat ze prideme na forum nabruseni.
Ak sa ti nieco nezda a tyka sa to moderatorovania napis do temy co ti poslal tomasito. ak sa ti nezda nejaky prispevok moderatora tak mu posli karmu. aj na to je tu ten system.
filipo_rk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filipo_rk »

zatial nic je to cool forum.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Marko5211: sa im ani len necudujem, ze su taky ako su, ved keby mal kazdy mod, odpisovat kazdemu na daky ich blby topic alebo ss, a pod. by im z toho preplo.
Ved je tu zatial 11990ludi, ved si domysli kolko to je, ako hodne sem nechodi casto, ale aj tak je to masa ludi, a obcas salene male deti, co nevedia ako si maju spustit skicar a pod.
A to keby mali sa vzrusovat nad kazdou temou v style " aha mam na nose pupak, co s nim teraz ? " tak sa im ani necudujem.

Alebo ked usseri sustavne porusuju pravidla, a aj na ich napomenutia ich porusuju aj tak, tak no neviem, tebe by z toho nepreplo ?
tymto pozdravujem filipa_rk :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Lord PROXI napísal:.....
Ja neviem, ale výnimočne musím s Lordom súhlasiť...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Marko5211 suhlasim s tebou z casti , a z casti s master.
Je pravda , ze na stale porusovanie pravidiel nema nik nervy ,ze su to len ludia, pravdou vsak zostava , ze ked sa niekto na to da, tak to uz musi trpiet , a v poslednom case , s problemami so zacinajucimi prip. spammerovymi usermi dost pomahaju aj "obycajny" useri - teda vysvetluju , oznacuju chybne topici a pod.. No ale o to mi neslo ..

Mne vadi jedna vec : Zda sa to iba mne , ze na tomto fore je inteligencia merana podla poctu prispevkov ? To je moj nazor , proste ked ma clovek uz nejaky ten pocet prispevkov a je tu uz nejaky ten cas regnuty , sam sa povazuje za mudrejsieho , inteligentnejsieho ako nejaky zacinaju user ( a na to nadvazuje aj nasledne povysenectvo )... Nemyslim v prehlade stranky, pravidlach , ale v nazoroch ...
Cest vynimkam , ale niektori sa fakt chovaju ako keby sa riadili heslom : cim viac mas prispevkov a starsi datum , tym si viac inteligent , a to je proste LOL - a s touto vecou nadvazujem na tvoju pravdu Marko
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

no niektory useri(priklad: frostik), inac v pohode
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

schw33k: jj dako tak, ako mne je uplne jedno ci ma upozorni na daku blbost novy co ma 10prisp. alebo dakto co ma 1000, ale ked ma pravdu, tak ma pravdu, a hadat sa nebudem.
Ved napr. ma ucil robit auta do gta jeden chalan 13rocny, z coho som bol ako dost mimo, a obcas ma viac rozumu ako dakto co tu ma 1000postou, a v hlave dieru. :)
ved nejde tu iba o tie prispevky, alebo datum, ale hodne usserou to bere vazne, tak isto ako s karmou, a myslia si ze su daky " pani " ked maju vecsiu ako niekto iny, a zacnu buzerovat ostatnych ( sry za vyraz, ale ine som nevimyslel ).
tymto nemyslim vedenie fora, ale par ludi si myslia ze su bohvie aky kingovia s velkym K :king:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja by som sa len chcela opytat, preco bol 1 moj prispevok vymazany, napriek tomu, ze bol k teme, nebol oplzly ani nijakym sposobom nikoho neurazal ani nic podobne????
aspon nejake zdovodnenie by som ocakavala, ked uz sa taketo nieco praktizuje.... :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a to si máme ako pamätať ktorý tvoj príspevok sme vymazali? Možno som ho vymazal ja, možno niekto iný. Možno naň niekto reportoval, možno ho vymazal mod z vlastného uváženia.. to je jedno. Ak bol vymazaný, určite na ňom nebolo niečo v poriadku. Ale fakt neviem ktorý príspevok máš na mysli, nedá sa ustriehnuť všetko a pamätať si kto čo napísal.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ja mam dennicek kde si pisem komu som vymazal prispevok a preco :hehe: tak ako povedal audiotrack to uz si asi nikto nepamata kto ho zmazal a preco ...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

alebo to suvisi s obnovou fora zo zalohy :flower: a ide to aj bez nejakeho vsmechu, ze?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zuzkazuzka: Pocas tyzdna vznikli problemy, musela byt obnovena zaloha fora, ktora bola stara dva dni. Ak si tvoj prispevok pisala niekedy v obdobi utorok az stvrtok, tak bol nenavratne strateny, rovnako ako vsetky prispevky a temy na fore.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

dik. tak asi tym to bolo. :)
nemam totiz absolutne ziadne tendencie zaplavovat to tu vulgarizmami alebo pisat otravne prispevky, tak som len bola zvedava, preco k tomu doslo. uz je to v poho.
Napísať odpoveď