čo všetko treba zariadiť pred samovraždou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

qwerty-xyz napísal:NEVRAVTE ZE NIKOHO Z VAS TO UZ V TAZKYCH CHVILACH NENAPADLO S TYM ZE TOTO CELE MOZE OSRAT A ZE SI HODI RADSEJ MASLU...
predstav si, ze mna to nenapadlo este nikdy a to uz som zazil tiez par divokych veci. a myslim ze drvivu vacsinu ludi taketo veci nenapadaju
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Ak je vsetko co si napisal pravda, tak mas moje uznanie co vsetko si musel prezit/prezivas (aj ked na Slovensku urcite nie si vynimocny pripad) ale kedze tu riesime konkretne teba, tak moja rada znie, aby si sa nezabil.
Vies, teba k tej samovrazde neprivadza ani tak to co sa deje, pretoze to mozes razom zmenit ale skor to co sa udialo. Uz je neskoro trapit sa nad tym co bolo, vies, ze to nezmenis, skor sa musis snazit zmenit pritomnost a tym aj buducnost. Napisal si toho o svojich problemoch dost, ale vacsinou si pisal o minulosti, takze ked tie vylucis a zoberies do parady len terajsie a vyradis z nich tie nepodstatnejsie, sam uvidis, ze ti zostane len par vaznych problemov, ktore sa v pohode daju zvladnut. ja si viem predstavit co zhruba citis, ale naucilo ma to, ze aj ked nebude najlepsie, moze byt len lepsie, ak sa clovek posnazi. Je to velmi komplikovane, to ti uznavam, ale sam viem, ze kto krici, nehryzie, a vies to aj ty. nechces odist, ale mas pocit, ze inak to nepojde, ale ono to moze ist. btw. to ze si nemal/nemas polovicku este nic neznamena, vies kolko ludi ja takych poznam a ziju a su stastni. Pridi sem, zoznamim ta s babenkami...
Inak dnes som sa dozvedel spravu o dlho nezvestnom (10 mes.) chlapcovi, ktory sa otravil kvoli SKOLE... aj ked som ho nepoznal, zostalo mi to strasne luto, urcite sa to dalo riesit aj inak, co myslis, ako sa citi jeho rodina... ako by sa citila tvoja sestra, babka, rodina, maminka v nebi... Ak mas prilis filozofickych uvah o zivote a smrti, tak si z toho nic nerob. Ti co tvrdia, ze nikdy na to nemysleli maju stastie, ale existuju aj taki, ktori na to myslia a ti ta aj chapu. :)
(ak je tato tema len tvoj vymysel, tak si ma nezelaj...) mier
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

hmm

Príspevok od používateľa Fondo »

odporúčam nič neriešiť kľudne si sadnúť vypočuť si pesničku od daniela landu čas odejít.Potom pouvažovať nad tým koľko problémov tým spôsobím.Uvedomiť si že život je náš a môžme žiť štastne a každé iné riešenie aj keď radikálne môže byť lepšie ako samovražda.Čo tak skúsiť radšej na vlastnú päsť vycestovať a skúsiť nový život niekde v zahraničí možno sa zadarí v tvojom prípade zobrať so sebov sestru.Možnosti sa nikdy neminú
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

co treba zariadit? hm ak si dospely tak len zavet napisat :) a zaplatit poistku zivotnu :D , hm inak neviem , ja som bol parktat v tejto pozicii niekto z blizkych chcel spachat samovrazdu, vzdy sme ho odhovorili, ale bolo to len zaujatie pozornosti na seba, kebyze to chcce spravit tak nech ide. ale samovrzda nieje riesenie, kamoska sa mi takto zabila kvoli chlapovi, spravil jej dieta a nechal hu, nezvladla mi to :cry: :( to sa stava, ludia ktori to hccu spravit to spravia, ale ty co tahaju na seba pozornost su riadne lamy, a ludi to po case prestane bavit a prestanu si ich vsimat, ja osobne neviem velakrat som uvazoval ze by so msa zabil, ale aky by to malo zmysel, zivot je rpedsa taky kraaaaasny 8) a nech je ako kolvek dosrany nespravil by som to, uz ked som tu raz na tomto svete tak sa dako pretlciem :twisted:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

bacha naňho, z neho vyžaruje zlo :roll:
miso5152
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso5152 »

SAMOVRAZDA :?: :?: :?: :shock:

to je uplna kktina aka len moze byt doticny by sa mal dat liecit a dat si svoje veci do poriadku :? :? :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

qwerty-xyz: Ja ta nebudem odsudzovat, lebo tiez ma to uz napadlo, aj som to skusala, ale pud sebazachovy je silny. [mozete ma ukarmovat minuskami, ale co, urcite ste aj podaktori z vas rozmyslali nad samovrazdou, len to nepriznate...] teraz som tomu vdacna, zivot je super, problemy sice su, ale treba ich riesit a oni sa riesit daju. nemas to lahke, ale kto ma lahky zivot? Kazdy mame problemy a chceli by sme obcas zmiznut, ale mie je to riesenie. Teraz sa to zda pre teba nevyriesitelna situacia, ale ver, ze nie je a nerob to, o par rokov sa to moze obratit na dobre a bola by skoda jednym cinom znicit svoj zivot.
Pozri, socialka alebo policia by mali taketo problemy vyriesit [my sme podobne nieco minule riesili a ide o psychicke tyranie, kde moze byt 1-5 rokov basa. Zase nasa policia nezacne rychlo konat, takze do tej basy asi nepojde, ale skus taketo riesenie. Chapem, tvoj otec navonok posobi ako seriozny chlap a nikoho v okoli by nenapadlo, aky je tyran, to poznam. Treba ho nejako dohnat k lekarovi- psychiater by mu pomohol, len tazke ho tam bude dostat.]
inak pokial by si chcel naozaj spachat samovrazdu, tak to nikomu nebudes vesat na nos a nebudes si zalohovat data a pod, proste by si to spravil. To, ze tu zakladas o tom temu je len volanie o pomoc....
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Zavulon, ak sa dobre pamatas tak ja som ti pisal ze mi dali karmu, nie ze som lovil karmu, ale to je asi tym ze hordak s alikom si nikdy nebudu rozumiet :D .

btw, ked si zoberieme ku pojmu slovo "sikana" plati aj tu na fore, vyvysovanie sa a hadky v diskusiach, sproste sukromne spravy ci karmy tu myslim ze dostava skoro kazdy
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Sheep napísal:...
Krásne.

Ja len nechápem, prečo si každý myslí že je šikanovaný iba "on". Hmm. :roll:

//Sheep: mi-chau ma pochopil správne
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lekoklatik napísal:Krásne.

Ja len nechápem, prečo si každý myslí že je šikanovaný iba "on". Hmm. :roll:
existuju v tomto pripade sikanovani, sikanujuci a neutralni, ale ked qwerty pise prispevok tak bude pisat o sebe nie o niekom inom
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Keby sa mal kazdy sikanovany strcit ceruzky do nosa a buchnut hlavu o stol tak by nas tu bolo o dost menej. Myslim ze take nieco lekolaktik naznacoval.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mi-chau napísal:Keby sa mal kazdy sikanovany strcit ceruzky do nosa a buchnut hlavu o stol tak by nas tu bolo o dost menej. Myslim ze take nieco lekolaktik naznacoval.
vies len je rozdiel ked ti niekto raz zobere desiatu, alebo sa s niekym pobijes resp. ked nie si proste v kolektive a je rozdiel to co pisal qwerty, a ked si myslis, ze je to tak dobre, alebo, ze ved je tolko ludi sikanovanych ze jeden hore dole, tak naozaj neviem co si o tebe mysliet, bud si natolko cinicky, alebo si ten co si rad buchol ked sa dalo, ved co podme teraz zatvarat oci pred sikanou, kym sa nam ztoho nezacnu vesat deti ktore neskoncili zakladnu skolsku dochadzku, alebo to prerastie do obludnych rozmerov(á la ruska armada, je to sice trochu iny sudok, nazvi si to vyssi level, le tiez sa tam pred sikanou zatvarali oci)
k teme: nevidim riesenie v samovrazde, je to utek od problemov, nie ich riesenie
co sa tyka vsetkch "rad" ktore tu odzneli, hlavne mi udrel do oci prispevok od fizz, asi len tolko, ze by som chcel vediet ako by sa zachovala v takejto situacii ona
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty-xyz uvedom sa uz prosimta, nikoho tieto stupidne temy nezaujimaju, niektori si sem akurat prisli nahrabat prispevky
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

aspon to sprav v sprche nech nemas potom bordel dakde

// samozrejme j/k :!:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Grim-Reaperka napísal:qwerty-xyz uvedom sa uz prosimta, nikoho tieto stupidne temy nezaujimaju, niektori si sem akurat prisli nahrabat prispevky (marian152), nevem ci vy dvaja nieste nahodou bratia a nerobite si z nas obidvaja srandu.
Toto je tvoj prvy prispevok ale uz vies koho tu co zaujima?

//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2008, 4:14 )
qwerty-xyz no nieje to bohvieco, stale vsak moze byt aj horsie :roll:
A ano, vidiet si rodica na kasu je dost silny zazitok, este lepsie je rok na to davat sestre umele dychanie a potom sa pozerat ako aj ju balia do igelitu. :wink: My uz mozno vieme kto nam pise do fora ale ty nevies kto ti odpisuje...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Gangy napísal:Toto je tvoj prvy prispevok ale uz vies koho tu co zaujima?
cital som si tu temu, tak som to z toho tak pochopil :smt006

//...bože toto tu nemôžem nechať v ženskom rode
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak som si precital odpoved na moju otazku a musim uznat, ze ak je to vsetko pravda co pises, tak to rozhodne lahke nebolo a ani lahke nebude. Ako uz pisali ostatni, kvoli sestre by utek nebolo najvhodnejsie riesnie, ja byt vam tak to este pretrpim a ked budete obaja na to mat (po roznych strankach) tak od tatka rychlo vypadnut. Zabijat sa by bolo prilis jednoduche.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

Born stupid?...Try again
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Grim-Reaperka napísal:qwerty-xyz uvedom sa uz prosimta, nikoho tieto stupidne temy nezaujimaju, niektori si sem akurat prisli nahrabat prispevky (marian152), nevem ci vy dvaja nieste nahodou bratia a nerobite si z nas obidvaja srandu.
NO JASNE MOJEJ SESTRE NARASTOL MEDZI NOHAMI VTAK teda je to moj brat a spolu si tu robime sradnu z celeho fora :roll: ty kokos ...

LOCKNITE TUTO TEMU !!!! :samovrazda: POLKA Z TOHO SU TU AJ TAK SOMARINY(ostatnym diky za nazor-aspon vidno ze tu dakto rozumie tomu o com bola tema zalozena a ze toto je diskusne forum)
Napísať odpoveď