čo všetko treba zariadiť pred samovraždou
OMG... neviem co tu este riesite... qwerty-xyz je sice na nieco nasraty, dokonca verim ze na tu samovrazdu aj naozaj mysli... ale to ze to zbytocne pretahuje (6 stranovy list na rozlucku, zbytocne sranie sa s formatovanim, to ze sa vypytuje na fore co treba este urobit, ...) len naznacuje ze tento cin (aj ked mozno len podvedome) chce vsemozne oddialit a ze sa mu s tohto sveta este nechce...
a ak sa mylim tak... no tak nic, lebo ludia s podobnou posahanou myslou ma aj tak nezaujimaju
become an hero!
a ak sa mylim tak... no tak nic, lebo ludia s podobnou posahanou myslou ma aj tak nezaujimaju
become an hero!
samozrejme ze ta to nezaujima, az by to afektovalo niekoho z tvojej rodiny inak by si hovorilkupo napísal:OMG... neviem co tu este riesite... qwerty-xyz je sice na nieco nasraty, dokonca verim ze na tu samovrazdu aj naozaj mysli... ale to ze to zbytocne pretahuje (6 stranovy list na rozlucku, zbytocne sranie sa s formatovanim, to ze sa vypytuje na fore co treba este urobit, ...) len naznacuje ze tento cin (aj ked mozno len podvedome) chce vsemozne oddialit a ze sa mu s tohto sveta este nechce...
a ak sa mylim tak... no tak nic, lebo ludia s podobnou posahanou myslou ma aj tak nezaujimaju![]()
become an hero!
pravdepodobne mas pravdu, lenze clenovia mojej rodiny problemy riesia a neutekaju pred nimi... preto je dost nepravdepodobne aby som to niekedy povedal inak ako v svojom predchadzajucom prispevkuSheep napísal:samozrejme ze ta to nezaujima, az by to afektovalo niekoho z tvojej rodiny inak by si hovoril
//edit:
a ja zas hovorim ze nic take sa nestane
ved ok, ja hovorim ak by sa daco take stalokupo napísal:pravdepodobne mas pravdu, lenze clenovia mojej rodiny problemy riesia a neutekaju pred nimi... preto je dost nepravdepodobne aby som to niekedy povedal inak ako v svojom predchadzajucom prispevku
//ok vyrizene
//a este pre karma honica: nepaci sa ti ako sa vyjadrujem? tak chod do pi*i
//erytrocyt: sheep odmenený 24 hodinovým väzením
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pocuj.. poviem ti zazitok... mne raz preplo nikomu som nic nehovoril a siel som pod vlak.. mal som asi jedine stastie vtedy.. nikto ma nemusel ale pritom boli stale ludia...kamarati ktory ma mali radi.. verili mi.. len vtedy som to nevnimal a zabudol som nato.. v tom momente ako som prisiel na kolaj siel vlak.. nevsimol som si kamarata vtedy co dobehol za mnou a trhol so mnou z boku kolajnic.. to obla umyselna samovrazda.. pocuj ak chces spravit nieco take ze ENDe.. tak to sprav ale nerozpisuj to tu.. akurat tak trapis tych co ta maju radi lebo im na tebe zalezi.. a co potom ked sa zabijes ? pre teba nic.. nebudes to moct nijako vratit s5.. lenze ver mi ze vsetci ktory ta mali radi.. budu smutit a hlavne potrpi rodina.. poznam jednu rodinu odtialto z dediny.. zabil sa im syn.. moj dobry kamarat.. zastrelil sa.. ale ak sa chces naozaj zabit tak nechod pod vlak.. vies preco? lebo ten rusnovodic ci co to je... bude mat z toho vycitky..
-
Sagittarius
Guru
No možno samovražda je pre niekoho obrovské uvoľnenie až na to, že to uvoľnenie nikdy nepocíti. Čiže naozaj veľkým uvoľnením by bolo keby si napr. namieril pištoľ na hlavu, vystrelil by, ale zbraň by nebola nabitá, resp. by v nej nebol náboj. A práve vtedy by zistil akú blbosť chcel spraviť, že ako je na svete, že aj iní ľudia majú problémy,...
Fizz: Trocha OT, ale tom Cobainovi by som až tak netvrdil, skladba "You know, you're rigth" hovorí za svoje, v nej je toľko bolesti, že až....a nebol to jeho prvý pokus o samovraždu.
Fizz: Trocha OT, ale tom Cobainovi by som až tak netvrdil, skladba "You know, you're rigth" hovorí za svoje, v nej je toľko bolesti, že až....a nebol to jeho prvý pokus o samovraždu.
Co moze byt horsie od toho, ked ti mina po povstalcoch odtrhne nohu, rano sa zobudis po 3ch dnoch bez jedla a ani netusis co budes v ten den jest, lebo naokolo je len pustina. Navyse ta kazdy den moze ustipnut komar a nakazit ta malariou na ktoru nemas liek. atd...hezo napísal:Porovnávaš jeho problémy s inými problémami a ani nevieš aké problémy vlastne máZamysli sa
-
qwerty-xyz
problemy strucne cez pomlckyt0m4s3 napísal:Mna by naopak zaujimalo, ci su tie problemy skutocne tak velke alebo iba ty si taky slaboch. Rozpis sa ...
-celu zakadnu skolu tvrda sikana,neviem ci chapete pojem tvrda-to je taka ze kazdy den pridete domov s modrinami, lietate do tabule,koncite s otrasom mozgu na dlazke,v desiate amte sople v caji co ste si doniesli prehanadlo,veci na telesnu mate v zachode,pridete domov doma si vas nikto nevsima a nikto to neriesi
-poviete nieco ucitelovi- ucitelke vsetci kolo vas to popru-dostanete zase
-pridete domov a kazdu znamku ktora je horsia ako dvojka dostanete bitku-bitku rozumej ze ta vlastny otec zreze s remenom po riti ze mas na nom fialove pasy.
-v skole peklo,doma peklo. na sidlisku deti proti mne lebo som vyzeral ako som vyzeral,maly,podviziveny,vecne bity. Komu som cchel pomoct furt som dostal.
-Branil som rodicov ked na nich dakto nadaval este som ja doma dostal-rozumej taku po pysku ze mi stena dala druhu a siel som k zemi.
-sprchovat sa doma nemozem dlho-suseda z nemenovanych problemov za ktore som ja nemmohol ked chete vediet vysvetlim-povedala zo srandy forovi ze si ho honim. Ja vtedy nemal sajn co povedala. Po dvoch minutach sprchovania sa rozleteli dvere a oco ma furt kontroloval. Este aj ked som sa kupal ma kontrolovali.
-sukromie doma nulove.
-ked vysla najavo sikana v skole,slo sa s vecami na sud ale rodicia nebranili mna-ale seba pretoze ta banda volov co ma bila natocila magnetofonovu pasku na mojich rodicov - nadavky ako vysite.
pocas strednej? banda zo zakladnej chodia na anglcke doucovanie s mojimi novymi spoluziakmi,len som sa bal kedy dostanem.
-polka spoluziakov sa na cosi hrala.
-dalsie problemy? nikdy som nemal ziadnu holku-nikdy! a ked mal tak viete preco ? Aby si zo mna ostatni urobili srandu- Holka ma chytila za ruku ja som bol mimo a to bolo len kvoli tomu-pre ostatnych kino. Doteraz ziadny bozk,ziadne city proste nic.
-cele detstvo som vychovavany na samostatnost doslova jak na vojne. Vsetky veci si vzdy nosim sam,z intraku - na intrak,nikdy ma oco neprivezie,alebo neide po mna,je mu jedno ze nesiem doslova svoju vlastnu vahu v rupsaku.
-dalsie veci? pred mojou maturou moja mama havarovala. Neviem ci si tu polka z vas hrdinov vie take daco predstavit ale havarovala tak ze bola na cucky. Viete co ? nakladali ju do vrtulnika Ja som bol meter od nej. Polka nasej nemocnice bola posrana od strachu ta druha polka uz davno odpadla. Garantujem vam ze ked pocas svojej matury uvdite vlastnu mamu doslova na kasu,ze je to nezabudnutelny pohlad a este "lespi" ked ju uvidite zomierat,pretoze zomrela.
-moj otec bol a je psychopaticky despota. Prejavovalo sa to ajmä v detstve kedy ma z casti vykryla mama. Ako viete moja mama je mrtva a ocovi drblo este viac. Ako? Moj otec nevie ako sa volam, mam 26 AMR nahravok v mobile kde ma nevola nijak inak ako tym najvulgarnejsim slovnikom ktory si viete predstavit. Drbe mu tak ze nasi susedia chodia pocuvat za dvere a ohovarat. Ked idem na intrak tak po mne hadze veci z balkona s tym ze vypadni ty hovado. Myslite si ze je to AJ moja chyba? Nie nie je. dost ludi okolo mna vie co sa deje a vidi ze ocovi hrablo. dalisa vec, vzdy sa vyhraza,dennodenne speje u nas doma k bitke medzi mnou a ocom, moje meno ako som pisal nevie,drzi aj v sachu vsetky financie. Ma halucinacie on vidi veci ktore nesu. Take situacie aby ste vedeli. nedopijem mlieko-tak mi ho vyleje na hlavu. Musim umyvat cistu podlahu lebo podla neho je spinava aj ked by sa z nej dalo jest. a dalsich milion veci. Moj oco je dost chory ma celiakiu takze dalsie nervy mu robi to ze nemoze jest co by chcel.
stale nadavky a vyhrazanie furt dookola. a lidi ja mam aj sestru 14 rocnu akurat v puberte,si viete predstavit toto decko?
-to nie je koniec. Napisem to takto aby som nic vazneho nehovoril. Nato aby som si drzal kamaratov vuiem ich tajomstva. Vzhladom na to ze mam 20 a kamarati podaktori este viac - tak za prve tieto tajomstva nie su nejajko v sulade s kostolnym poriadkom a daktore ani zo zakonmi SR,teraz su to uz vaznejsie trocha veci. Su to veci ktore viem len ja. LEN JA,(a nepytajte sa co ja sa v pripade potreby ohradim ze osm is vsetko vymyslel)cize mojim "zmiznutim" by kazdy povedal ze bol na mna velky psychicky tlak ,oznacia ma za cvoka (aj ked podla testov som normalny a ludia co vedia co sa deje dokonca aj dospelaci mi vravia e tak silnu psychiku nema nikto) a bude klud.
aeste ked mate kamaratky ktore vam povedia ne take veci,tak to je proste dakedy na mna vela.
zvysok rodiny? zvysok rodiny o mne vie - vie co sa deje ale nevedia mi pomoct,nikto nevie.
-ako ist na oca? nijako otec je v dost vysokej funkcii na to aby ho odtamad dakt dostal a okrme toho moj otec je bohovy herec,cize on v pripade niecoho to uhra-viete ked ma niekto same jednotky na medicine na karlovke tak uz daco v tej hlave ma.
problemov je milion - toto je strucny opis.
Mojou samovrazdou?-mna oznacia za cvoka a psychicky labilneho ani jedno z toho neni pravda som normalny zatial len sa na mna vali nenormalne vela problemov. Sestra dostane za opatrovnicku moju babku moze ist ku nim otec ostane sam-a nech si robi co chce. tym padom vykryjem sestru aj seba-aj vsetkych ostatnych.
Mate to tu strucne - po zamysleni sa mozte aspon z casti vediet co za osoba vam tu prispieva do fora.
Ako si povedal máš 20, to už máš nejakú nádej na osamostatnenie sa a začatie nového života. Každopádne samovraždou určite nepomôžeš svojej sestre, starí rodičia tu naveky nebudú a ty ako jediný človek ktorý jej ostal odídeš, zamysli sa nad tým. Jej neostane nik, chceš aby zažila to čo ty a ešte horšie ? Nemyslím, tak isto priateľom budeš chýbať. Všetko sa dá riešiť inak, nebude to ľahké ale nerob zo života iných peklo aj ty.
btw. kua taketo de ja vu som ešte nemal, presne viem ako som odchádzal z tejto témy a pamätám si tvoj avatar a aj kamoš čo si s ním píšem na icq sedí, zaujímavé
btw. kua taketo de ja vu som ešte nemal, presne viem ako som odchádzal z tejto témy a pamätám si tvoj avatar a aj kamoš čo si s ním píšem na icq sedí, zaujímavé
hmmm a co takto socialka? ti nabehnu k vam domov a potom sa moze na sude otec ohradzat kolko chce. ale vo vseobecnosti z toho mam zmiesane pocity. na jednej strane suhlasim s vigorom a fizz a na druhej mam taky zvlasty pocit, ze je z toho polovica vymyslena a druha polovica prehnana.
p.s.: btw, z praxe viem, ze taki, ktori maju na medicine same jednotky z teoretickych predmetov su potom v praxi na 95% lavi. mozno si teda tvoj otec lieci nejake komplexy alebo co
p.s.: btw, z praxe viem, ze taki, ktori maju na medicine same jednotky z teoretickych predmetov su potom v praxi na 95% lavi. mozno si teda tvoj otec lieci nejake komplexy alebo co