čo všetko treba zariadiť pred samovraždou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

čo všetko treba zariadiť pred samovraždou

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: Dopredu pre tych co maju blbe poznamky to neni o tom toto je dost vazna a realna uvaha nad par vecami. mame tu uz taketo temy skor by som v tejto specialne chcel rozobrat co vsetko treba spravit aby z vas nespravili blazna. K teme. Mate problemy,treba ich riesit,vsak? Niektore problemy vsak vyzaduju drasticke riesenia je to proste fakt,pre tych ktori si take daco nemyslia aj psycholog vam povie ze niektore veci treba riest takto.-avsak ani jeden to neprizna. Nepytajte sa ma ani na problemy ani nanic jednoducho sa bud veci vyvinu jednym alebo druhym smerom to je teraz jedno. Nie som emo ani nic podobne. Napiste nazor co vsetko treba pred tym nez by ste sa rozlucili so svetom zariadit ako dospelaci-aby som na nieco nezabudol. zacnem pisat ja. Pre mna dolezite veci uz su u inych ludi,doma mam len saty a somariny. Disky som formatoval a dolezite udaje z pocitacov vymazal tak ze to ani boh nenajde. Zalohoval si veci ako fotky a videa s ludmi s ktorymi mi bolo fajn,pripravil maily ktore objasnia situaciu,hesla k nickom vsemozne na nete mam spolu so svojimi nickmi uz taktiez spisane. List na rozlucku a vysvetlenie mam zatial na sest stran planujem to dopisat. K notarovi nebeham pretoze majetok sa rozdeli klasicky o to sa nestaram. preco to robim? pretoze vela veci sa moze zvrtnut k drasticky horsiemu,nemusi ale moze a ked sa to stane chlapi ja nemam na vyber :? mat tak moje problemy ludia polka z vas uz visi...
Stilo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stilo »

v takom to pripade nepomaha psycholog ale psychiater.. nic v zlom ale problemy treba riesit a samovrazda pre normlane zmlyslajuceho cloveka neni riesenie..
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

vzdy su ine riesenia, dve /alebo viac/ moznosti, ber to tak ze samovrazdou nikomu nepomozes, iba problemy ostanu na tvojich blizkych.

navrhujem lock, sorry taketo emo temy....
Pantagruel
Star
Star

Re: čo všetko treba zariadiť pred samovraždou

Príspevok od používateľa Pantagruel »

qwerty-xyz napísal::wink: Dopredu pre tych co maju blbe poznamky to neni o tom toto je dost vazna a realna uvaha nad par vecami...
Boze neblazni :) Samovrazda nic nevyriesi :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ty sa chystáš spáchať samovraždu? Na jednom tématický podobnom fóre sa jeden user rozhodol zavraždiť sa. Mal tam založenú tému, kde všetci písali "prosim, nerob to, budeš nam chýbať" a po nejakých 2 týždňoch sa rozhodol, že to teda nespravi.

-Dúfam len v jedno, že tieto témy s určitým nádychom EMO sa nestanú trendom. Kdesi som počul, že ten, kto sa chce zavraždiť tak urobí, ostatní chcu na seba upútať.

=Aby som sa ale vyjadril k teme, pred samovraždou je najdôležitejšia jediná vec. Dobre si uvedomiť, že nie je cesta späť. Keď sa raz zabiješ, nebudeš to môcť olutovať, nebudeš vidieť, čo sa na svete deje po tvojej smrti. A všetký ostatné veci budú nepodstatné ako pre teba, tak i pre ľudí, ktorím na tebe záležalo.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

fizz napísal:Ty si taky kus kkta az to boli. To uz naozaj nevies ako inak uputat pozornost? Alebo ti niekto dava peniaze za debilne temy? Cim debilnejsia, tym viac?
Btw. Co si si kupil za tie miliardy, ktore si dostal za temu, v ktorej si tvrdil, ze z teba vyzaruje zlo?
Ako keby som to pisal ja.

Samovrazda je zbabelost, kecy o nej sposob ako zaujat. Ak sa niekto chce naozaj zabit, nema potrebu o tom pisat na internetovom fore, ale jednoducho to urobi. Cize hadaj, kam asi zaradujem Teba. Ale ved si uzi svojich 5 minut slavy v tejto teme.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fizz ma uplnu pravdu
qwerty-xyz: najprv ma tvoje temy zauimali, teraz ma otravuju, ak mas problem, tak ho ries s psychologom alebo kamaratmi, tu to trapi iba minimum ludi.
A samovrazdu nepachaj, radsej urob nejaky mensi zlocin, dostanes sa na par mesiacov do basy a tam budes mat dost casu na premyslanie o zivote v ramci ktoreho si mozno uvedomis, ze samovrazda nie je riesenim ale utekom.
//Vigor to tiez vystihol
Sheep
Addict
Addict

Re: čo všetko treba zariadiť pred samovraždou

Príspevok od používateľa Sheep »

Ak si nerobis len srandu tak mas dve moznosti:

1. Ist k odbornikovi
2. Dotazat pomoc pri rieseni tvojho problemu od rodiny, kamaratov, myslim ze niesi sam.
Ja viem hovori sa mi to lahko, clovek zdeptany stresom ci osobnymi problemami ma taketo napady obcas ale snad ta to prejde.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Vigor napísal: Samovrazda je zbabelost, kecy o nej sposob ako zaujat. Ak sa niekto chce naozaj zabit, nema potrebu o tom pisat na internetovom fore, ale jednoducho to urobi. Cize hadaj, kam asi zaradujem Teba. Ale ved si uzi svojich 5 minut slavy v tejto teme.
Od prvého do posledného slova súhlasím, lepšie sa to napísať nedalo. Na svete nie je problém, ktorý by sa nedal vyriešiť.
K tomu len dodám, že za tieto témy by som navrhoval mastné basy, alebo bany. Sorry, ale to každý ego-honibrk si musí urobiť tému o tom ako sa ide zabiť alebo o tom ako už zomrel? http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=782943#782943
A len tak medzi rečou, keď si harddisky formátoval, odkiaľ píšeš?
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Co vsetko treba zariadit pred samovrazdou?

Urobit vsetko preto aby sa nestala. Je to sebecke a zbabele a vsetkym to len ublizuje
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal: mat tak moje problemy ludia polka z vas uz visi...
Poviem Ti to takto. Za prve, nemozes vediet.

Za druhe. Mas niekoho, komu by si pisal listy na rozlucku? Mas ludi, ktori by po Tebe zdedili majetok? Mas ludi, ktorym potrebujes pisat viac nez 6 stran na rozlucku?

A teraz su k*rva uvedom, co vsetko vlastne mas. Uvedom si, kolko ludi toto nema, uvedom si kolko ludi nema tolko co mas Ty, a ziju dalej, lebo su to neni zbabelci. Zivot je tazky, vzdy bol a bude, vzdy nam ublizoval a vzdy aj bude. A su ludia, ktorym ublizil, vzal viac, nez si tu mozno dokazeme predstavit. A ziju dalej.

Pretoze zivot je svina, ale este stale je to to najcennejsie co mame.
clupka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clupka »

:?: ja mam pocit ze si na tom bud velmi velmi zle , alebo si z nas robis prču, ale budiš chceš umrieť?
prosim ako to sa rozhodni sam , ale ako som uz tu čitala uvedom si že niet cesty späť, nič vybavovať nemusiš aj tak nebudeš nikomu chybať, pisať listy to netreba načo?nikto nebude na to zvedavy
,a ked budeš tam hore tak si až potom uvedomiš aky si bol.. tý tý tý týt, ze veci sa daju aj inak riesť , prajem ti prijemnu cestu ....... :!:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

no podla mna si v tom zozname nic nevynechal. ak vravis ze mas take problemy bud chlap a GO KiLL YOURSELF!!!

nie, vazne... tato tema bola podla mna zalozena len preto aby ta 30 ludi polutovalo a ty si si to akoze rozmyslel... pamataj, ze nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie... nikdy
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja by som povedal ze nevies co su to skutocne problemy pretoze ludia co take maju si myslienky na KONIEC drzia len vo svojich hlavach a riesia to 24/7 a nie ze to daju na internet ..tak povedz holke ze ta to mrzi a daj si chladenu kofolu ...whatever
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

no tak to som, rád že ešte stíham reagovať.. na veľa si totiž zabudol! samozrejme, hodiť to na fórum, za to ťa chválim... ale to nestačí! neobídeš sa bez vypisovania svojich plánov na pokeci, kde budeš do noci hrdinsky opisovat svoje nekonecne trapenie! napíš všetkým na icq, že ich máš rád, ale že tu už dlho nebudeš (syp placuce smajle a onanuj na spravach, ktore ta od toho budu odhovarat a chvalit ta)! a co tricka, odznaky, ci nasivky "chystám sa spachat samovrazdu!"? vidiiš, ešte, že ma máš..
po ejakulácii v ľubovolnych intervaloch opakuj...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

toto na tomto fore nemam rad ze tu za boha nemozem napisat co ma trapi lebo polka povie ze putam pozornost. Ta za prve.
Keby osm chcel putat pozornost tak si vyjdem pekne na balkonik svojho panelaku alebo pojdem rovno na strechu s tym ze idem skocit a garantijem vam ze do 10 minut je pri mne cely nas poziarny zbor,policia a zachranka takze o to neide.
Za druhe Disky mam styri takze pisem z toho systemoveho ostatne su 80 GB a 2 x 130 GB :roll: takze disky mi tu nerieste.
Za temy mi nikt oneplati proste su divne ja viem neni kazdy dokonaly.
Za dalsie to bola normalna uvaha nie emo style ze si podrezem zily,ste na hlavu? kopec ludi sa zastrelilo a zdalo sa ze bol vsetko v poriadku a az neskor vysli na povvrch veci ktore za tym vsetkym boli.
a dalsia vec na taku prkotinu ako si ist skocit alebo sa zavesit trebamat odvahu chlapi takze tu o takom dacom ze to urobi len zbabelec rec byt nemoze. :wink:
A dalsia vec-aspon tu dakto daco pise,lebo ked som online kazdy den tak mi toto forum pride mrtve,ano radsej budem zakladat stupidne temy,nabuduce to asi bude kolko bompari cukrikov si napchate do lavej nosnej dierky a pridam k tomu aj hlasovanie,vsetci stastni?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

váž si život kolkí by chceli žiť a nemožu a nie pre ich chybu..Predstav si mladu rodinku ako ide autom a zrazu do nich napali kamoin a vsetci su mrtvi...a čo myslis napisali 6 stran na rozlucku??nie tak prestan rozmylsat o kktinach OMG
sulasimj zo vsetkymi ludi co tu pisu no najme z FIZZ
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

na kedy to planujes?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

vieš, keď máš v byte šváby, a ty zhasneš aby si ich nevidel, neznamená to že je po probléme. :new01:

//edit: hehe, teraz ťa môže hocikto odbachnúť, a tvojích 6 strán ho zbaví viny :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:a dalsia vec na taku prkotinu ako si ist skocit alebo sa zavesit trebamat odvahu chlapi takze tu o takom dacom ze to urobi len zbabelec rec byt nemoze. :wink:
Chlape, Tebe uz snad uplne j*be. Vies co? Chod teda dokazat aky si odvazny, ved to je v podstate daco obdivuhodne, daco uzasne, kde treba odvahu a preto sa na to zmozu iba uzasni ludia.
qwerty-xyz napísal:toto na tomto fore nemam rad ze tu za boha nemozem napisat co ma trapi lebo polka povie ze putam pozornost. Ta za prve.
Nikde tu nevidim napisane, co Ta trapi.

Ak clovek pise, ze ho daco trapi a napise aj co to je, berem. Ak niekto napise, ze ma problemy, pri ktorych by sa polka z nas uz zabila, no nenapise ake, je pre mna...no clovek, ktory chce silou mocou zaujat, ale Teba nazvem dement, ked k tomu priratam aj Tvoje "mudrosti" co sme hadzes.

Chlapce spamataj sa.
Napísať odpoveď