čo všetko treba zariadiť pred samovraždou
-
qwerty-xyz
čo všetko treba zariadiť pred samovraždou
-
Pantagruel
Star
Re: čo všetko treba zariadiť pred samovraždou
Boze neblazniqwerty-xyz napísal:Dopredu pre tych co maju blbe poznamky to neni o tom toto je dost vazna a realna uvaha nad par vecami...
Ty sa chystáš spáchať samovraždu? Na jednom tématický podobnom fóre sa jeden user rozhodol zavraždiť sa. Mal tam založenú tému, kde všetci písali "prosim, nerob to, budeš nam chýbať" a po nejakých 2 týždňoch sa rozhodol, že to teda nespravi.
-Dúfam len v jedno, že tieto témy s určitým nádychom EMO sa nestanú trendom. Kdesi som počul, že ten, kto sa chce zavraždiť tak urobí, ostatní chcu na seba upútať.
=Aby som sa ale vyjadril k teme, pred samovraždou je najdôležitejšia jediná vec. Dobre si uvedomiť, že nie je cesta späť. Keď sa raz zabiješ, nebudeš to môcť olutovať, nebudeš vidieť, čo sa na svete deje po tvojej smrti. A všetký ostatné veci budú nepodstatné ako pre teba, tak i pre ľudí, ktorím na tebe záležalo.
-Dúfam len v jedno, že tieto témy s určitým nádychom EMO sa nestanú trendom. Kdesi som počul, že ten, kto sa chce zavraždiť tak urobí, ostatní chcu na seba upútať.
=Aby som sa ale vyjadril k teme, pred samovraždou je najdôležitejšia jediná vec. Dobre si uvedomiť, že nie je cesta späť. Keď sa raz zabiješ, nebudeš to môcť olutovať, nebudeš vidieť, čo sa na svete deje po tvojej smrti. A všetký ostatné veci budú nepodstatné ako pre teba, tak i pre ľudí, ktorím na tebe záležalo.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Ako keby som to pisal ja.fizz napísal:Ty si taky kus kkta az to boli. To uz naozaj nevies ako inak uputat pozornost? Alebo ti niekto dava peniaze za debilne temy? Cim debilnejsia, tym viac?
Btw. Co si si kupil za tie miliardy, ktore si dostal za temu, v ktorej si tvrdil, ze z teba vyzaruje zlo?
Samovrazda je zbabelost, kecy o nej sposob ako zaujat. Ak sa niekto chce naozaj zabit, nema potrebu o tom pisat na internetovom fore, ale jednoducho to urobi. Cize hadaj, kam asi zaradujem Teba. Ale ved si uzi svojich 5 minut slavy v tejto teme.
fizz ma uplnu pravdu
qwerty-xyz: najprv ma tvoje temy zauimali, teraz ma otravuju, ak mas problem, tak ho ries s psychologom alebo kamaratmi, tu to trapi iba minimum ludi.
A samovrazdu nepachaj, radsej urob nejaky mensi zlocin, dostanes sa na par mesiacov do basy a tam budes mat dost casu na premyslanie o zivote v ramci ktoreho si mozno uvedomis, ze samovrazda nie je riesenim ale utekom.
//Vigor to tiez vystihol
qwerty-xyz: najprv ma tvoje temy zauimali, teraz ma otravuju, ak mas problem, tak ho ries s psychologom alebo kamaratmi, tu to trapi iba minimum ludi.
A samovrazdu nepachaj, radsej urob nejaky mensi zlocin, dostanes sa na par mesiacov do basy a tam budes mat dost casu na premyslanie o zivote v ramci ktoreho si mozno uvedomis, ze samovrazda nie je riesenim ale utekom.
//Vigor to tiez vystihol
Re: čo všetko treba zariadiť pred samovraždou
Ak si nerobis len srandu tak mas dve moznosti:
1. Ist k odbornikovi
2. Dotazat pomoc pri rieseni tvojho problemu od rodiny, kamaratov, myslim ze niesi sam.
Ja viem hovori sa mi to lahko, clovek zdeptany stresom ci osobnymi problemami ma taketo napady obcas ale snad ta to prejde.
1. Ist k odbornikovi
2. Dotazat pomoc pri rieseni tvojho problemu od rodiny, kamaratov, myslim ze niesi sam.
Ja viem hovori sa mi to lahko, clovek zdeptany stresom ci osobnymi problemami ma taketo napady obcas ale snad ta to prejde.
Od prvého do posledného slova súhlasím, lepšie sa to napísať nedalo. Na svete nie je problém, ktorý by sa nedal vyriešiť.Vigor napísal: Samovrazda je zbabelost, kecy o nej sposob ako zaujat. Ak sa niekto chce naozaj zabit, nema potrebu o tom pisat na internetovom fore, ale jednoducho to urobi. Cize hadaj, kam asi zaradujem Teba. Ale ved si uzi svojich 5 minut slavy v tejto teme.
K tomu len dodám, že za tieto témy by som navrhoval mastné basy, alebo bany. Sorry, ale to každý ego-honibrk si musí urobiť tému o tom ako sa ide zabiť alebo o tom ako už zomrel? http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=782943#782943
A len tak medzi rečou, keď si harddisky formátoval, odkiaľ píšeš?
-
Vigor
King
Poviem Ti to takto. Za prve, nemozes vediet.qwerty-xyz napísal: mat tak moje problemy ludia polka z vas uz visi...
Za druhe. Mas niekoho, komu by si pisal listy na rozlucku? Mas ludi, ktori by po Tebe zdedili majetok? Mas ludi, ktorym potrebujes pisat viac nez 6 stran na rozlucku?
A teraz su k*rva uvedom, co vsetko vlastne mas. Uvedom si, kolko ludi toto nema, uvedom si kolko ludi nema tolko co mas Ty, a ziju dalej, lebo su to neni zbabelci. Zivot je tazky, vzdy bol a bude, vzdy nam ublizoval a vzdy aj bude. A su ludia, ktorym ublizil, vzal viac, nez si tu mozno dokazeme predstavit. A ziju dalej.
Pretoze zivot je svina, ale este stale je to to najcennejsie co mame.
prosim ako to sa rozhodni sam , ale ako som uz tu čitala uvedom si že niet cesty späť, nič vybavovať nemusiš aj tak nebudeš nikomu chybať, pisať listy to netreba načo?nikto nebude na to zvedavy
,a ked budeš tam hore tak si až potom uvedomiš aky si bol.. tý tý tý týt, ze veci sa daju aj inak riesť , prajem ti prijemnu cestu .......
no tak to som, rád že ešte stíham reagovať.. na veľa si totiž zabudol! samozrejme, hodiť to na fórum, za to ťa chválim... ale to nestačí! neobídeš sa bez vypisovania svojich plánov na pokeci, kde budeš do noci hrdinsky opisovat svoje nekonecne trapenie! napíš všetkým na icq, že ich máš rád, ale že tu už dlho nebudeš (syp placuce smajle a onanuj na spravach, ktore ta od toho budu odhovarat a chvalit ta)! a co tricka, odznaky, ci nasivky "chystám sa spachat samovrazdu!"? vidiiš, ešte, že ma máš..
po ejakulácii v ľubovolnych intervaloch opakuj...
po ejakulácii v ľubovolnych intervaloch opakuj...
-
qwerty-xyz
toto na tomto fore nemam rad ze tu za boha nemozem napisat co ma trapi lebo polka povie ze putam pozornost. Ta za prve.
Keby osm chcel putat pozornost tak si vyjdem pekne na balkonik svojho panelaku alebo pojdem rovno na strechu s tym ze idem skocit a garantijem vam ze do 10 minut je pri mne cely nas poziarny zbor,policia a zachranka takze o to neide.
Za druhe Disky mam styri takze pisem z toho systemoveho ostatne su 80 GB a 2 x 130 GB
takze disky mi tu nerieste.
Za temy mi nikt oneplati proste su divne ja viem neni kazdy dokonaly.
Za dalsie to bola normalna uvaha nie emo style ze si podrezem zily,ste na hlavu? kopec ludi sa zastrelilo a zdalo sa ze bol vsetko v poriadku a az neskor vysli na povvrch veci ktore za tym vsetkym boli.
a dalsia vec na taku prkotinu ako si ist skocit alebo sa zavesit trebamat odvahu chlapi takze tu o takom dacom ze to urobi len zbabelec rec byt nemoze.
A dalsia vec-aspon tu dakto daco pise,lebo ked som online kazdy den tak mi toto forum pride mrtve,ano radsej budem zakladat stupidne temy,nabuduce to asi bude kolko bompari cukrikov si napchate do lavej nosnej dierky a pridam k tomu aj hlasovanie,vsetci stastni?
Keby osm chcel putat pozornost tak si vyjdem pekne na balkonik svojho panelaku alebo pojdem rovno na strechu s tym ze idem skocit a garantijem vam ze do 10 minut je pri mne cely nas poziarny zbor,policia a zachranka takze o to neide.
Za druhe Disky mam styri takze pisem z toho systemoveho ostatne su 80 GB a 2 x 130 GB
Za temy mi nikt oneplati proste su divne ja viem neni kazdy dokonaly.
Za dalsie to bola normalna uvaha nie emo style ze si podrezem zily,ste na hlavu? kopec ludi sa zastrelilo a zdalo sa ze bol vsetko v poriadku a az neskor vysli na povvrch veci ktore za tym vsetkym boli.
a dalsia vec na taku prkotinu ako si ist skocit alebo sa zavesit trebamat odvahu chlapi takze tu o takom dacom ze to urobi len zbabelec rec byt nemoze.
A dalsia vec-aspon tu dakto daco pise,lebo ked som online kazdy den tak mi toto forum pride mrtve,ano radsej budem zakladat stupidne temy,nabuduce to asi bude kolko bompari cukrikov si napchate do lavej nosnej dierky a pridam k tomu aj hlasovanie,vsetci stastni?
-
audiotrack
VIP
-
Vigor
King
Chlape, Tebe uz snad uplne j*be. Vies co? Chod teda dokazat aky si odvazny, ved to je v podstate daco obdivuhodne, daco uzasne, kde treba odvahu a preto sa na to zmozu iba uzasni ludia.qwerty-xyz napísal:a dalsia vec na taku prkotinu ako si ist skocit alebo sa zavesit trebamat odvahu chlapi takze tu o takom dacom ze to urobi len zbabelec rec byt nemoze.![]()
Nikde tu nevidim napisane, co Ta trapi.qwerty-xyz napísal:toto na tomto fore nemam rad ze tu za boha nemozem napisat co ma trapi lebo polka povie ze putam pozornost. Ta za prve.
Ak clovek pise, ze ho daco trapi a napise aj co to je, berem. Ak niekto napise, ze ma problemy, pri ktorych by sa polka z nas uz zabila, no nenapise ake, je pre mna...no clovek, ktory chce silou mocou zaujat, ale Teba nazvem dement, ked k tomu priratam aj Tvoje "mudrosti" co sme hadzes.
Chlapce spamataj sa.